The Mage's Daughter

A Novel of the Nine Kingdoms

Shitur nga Penguin
16
Shembull falas

Lynn Kurland’s trilogy of love, intrigue, and fantastic destiny continues as a female mercenary fights for her life, her future, and the one man who can save her…

Darkness in the kingdom…

Neroche is under assault by a magic that has stripped its king of his powers and unleashed nightmarish creatures in a war of evil in which Morgan of Melksham is fighting for her life. Recovering from a near-fatal attack, Morgan realizes that she must decide between two fates: that of being a simple shieldmaiden or accepting her heritage as an elven princess. If only she could ignore that she was the daughter of the perilous black mage of Ceangail…

Magic in the blood…

Duty bound to aid his king, Miach of Neroche is torn between what his responsibilities demand and what his heart desires. He is willing to risk his life to rescue Morgan from the darkness that haunts her, but he must do so at the peril of his realm. Forced to choose between love and the burden of his mantle, Miach sets out on his most deadly quest ever.
Lexo më shumë

Rreth autorit

Lynn Kurland is the USA Today bestselling author of Stardust of Yesterday, A Dance Through Time, This Is All I Ask, The Very Thought of You, Another Chance to Dream, The More I See You, and If I Had You. She is also a contributor to The Christmas Cat, Christmas Spirits, Veils of Time, Opposites Attract, and A Knight’s Vow anthologies. A full-time writer, she lives in the Pacific Northwest.
Lexo më shumë
3,9
16 në total
Po ngarkohet...

Informacione shtesë

Publisher
Penguin
Lexo më shumë
Published on
Jan 2, 2008
Lexo më shumë
Pages
384
Lexo më shumë
ISBN
9781101206720
Lexo më shumë
Lexo më shumë
Lexo më shumë
Language
English
Lexo më shumë
Genres
Fiction / Fantasy / Dark Fantasy
Fiction / Gothic
Fiction / Romance / Fantasy
Lexo më shumë
Content Protection
This content is DRM protected.
Lexo më shumë
E pranueshme për "Bibliotekën e familjes"

Po lexon informacion

Telefona inteligjentë dhe tabletë

Instalo aplikacionin "Librat e Google Play" për Android dhe iPad/iPhone. Ai sinkronizohet automatikisht me llogarinë tënde dhe të lejon të lexosh në linjë dhe jashtë linje kudo që të ndodhesh.

Laptopë dhe kompjuterë

Mund të lexosh librat e blerë në Google Play duke përdorur shfletuesin e uebit të kompjuterit.

Lexuesit elektronikë dhe pajisjet e tjera

Për të lexuar në pajisjet me bojë elektronike si Sony eReader ose Barnes & Noble Nook, do të të duhet të shkarkosh një skedar dhe ta transferosh te pajisja jote. Ndiq udhëzimet e detajuara në Qendrën e ndihmës për të transferuar skedarët te lexuesit e mbështetur eReader.
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.