2013. Sfârșitul lumii sau un nou început?

Lifestyle Publishing
2
Free sample

Ce va fi dupa 2012? Calendarul mayas acoperind o perioada de 5125 de ani ia sfarsit pe 21 decembrie 2012. Exista temerea ca aceasta data ar prevesti o transformare globala de proportii uriase. Unii sunt chiar ingroziti de apropierea ei crezand ca ar constitui inceputul sfarsitului. Altii o asteapta cu nerabdare considerand ca va fi catalizatorul unui salt colosal in constiinta colectiva anuntand sosirea unei adevarate Ere Noi. In fine sunt si dintre aceia care se intreaba daca nu cumva e vorba despre o furtuna intr-un pahar cu apa amintind de temerile cu care a fost intampinat anul 2000.

2013: Sfarsitul lumii sau un nou inceput? examineaza toate miturile si profetiile care circula pe aceasta tema a anului 2012 pornind de la invataturile mayasilor despre accelerarea timpului si trezirea constiintei globale. Mai mult cartea analizeaza in profunzime si o serie de preziceri si profetii mai putin cunoscute precum si previziunile stiintifice privind incercarile la care vom fi supusi cu totii.

Iata cateva dintre chestiunile explorate in cartea de fata:

Oare haosul instaurat in Cosmos si pe Pamant ne va bulversa viata prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare al eruptiilor vulcanice de mari proportii al furtunilor gigantice al extinctiilor in masa si al pericolului reprezentat de asteroizi?Oare uriasele progrese inregistrate de stiinta vor duce la crearea unor umanoizi bionici a unor computere capabile sa gandeasca si vor pune capat tuturor bolilor – poate chiar mortii insasi?....Puterea economica si geopolitica se va deplasa dinspre Occident spre „Noua Eurasie odata cu declansarea unor noi razboaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restranse?Se va produce oare o Apocalipsa sau o Renastere a umanitatii?

Marie D. Jones este coautoarea cartilor Supervolcano: The Catastrophic Event That Changed the Course of Human History si PSIence: How New Discoveries in Quantum Physics and New Science May Explain the Existence of Paranormal Phenomena. Este o autoare de cursa lunga ea semnand cele cinci volume de mare succes din seria Chicken Soup for the Soul. Este de asemenea pastor atestat in doctrina New Thought si consilier spiritual absolventa de studii de metafizica.

Read more
Collapse

About the author

E L James trăiește la Londra, este căsătorită și are doi băieți adolescenți. A lucrat ca producătoare TV și a visat întreaga viață să scrie cărți pentru publicul larg.

A început să scrie și să-și posteze textele pe un site al fanilor seriei Amurg.

Read more
Collapse
5.0
2 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Lifestyle Publishing
Read more
Collapse
Published on
May 7, 2012
Read more
Collapse
Pages
320
Read more
Collapse
ISBN
9786068566313
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Body, Mind & Spirit / Ancient Mysteries & Controversial Knowledge
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Cea mai indrazneata lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

Pe inaltimile Anzilor bolivieni la 4.000 de metri deasupra nivelului marii se afla ruinele stravechiului oras Puma Punku un oras care pur si simplu nu putea fi construit de catre locuitorii lui din Epoca Pietrei.

Conform calendarului mayas in decembrie 2012 zeii se vor intoarce din indelungata lor calatorie si isi vor face din nou aparitia aici pe Pamant. Da asa-numitii zei – de fapt extraterestrii – se vor intoarce intr-adevar! Vom trai intalnirea cu zeii.

Numai ca orice om inzestrat macar cu un dram de minte stie ca o calatorie interstelara este imposibila din cauza distantelor colosale pe care le-ar implica! Și ca extraterestrii n-au cum sa semene cu noi! Ei bine dragi cititori eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una cate una!
In stilul sau imposibil de imitat Erich von Däniken desfiinteaza prejudecatile celor care inca mai pun sub semnul intrebarii existenta civilizatiilor extraterestre cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărțile sale ridica inteligenta umana la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.

Erich von Däniken este fara doar si poate cel mai citit si mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (si cea mai cunoscuta) carte Amintiri despre viitor in 1968. A fost un succes mondial de vanzari urmat de alte 31 de titluri inclusiv recentul „hit Istoria se insala. Cărțile lui Däniken au fost traduse in 28 de limbi si s-au vandut in total in 63 de milioane de exemplare. Cateva dintre ele au fost adaptate cinematografic iar ideile lui von Däniken au reprezentat sursa de inspiratie pentru multe seriale de televiziune dintre care si faimosul documentar difuzat de History Channel „Extraterestrii din antichitate . Erich von Däniken este omniprezent in peisajul international al circuitelor de prelegeri publice. In prezent locuieste in Elvetia.

„Numeroase descoperiri arheologice, aparent misterioase, și multe indicii din scrierile străvechi ale omenirii l-au determinat pe Erich von Däniken să pornească în căutarea unor explicații pentru misterele neelucidate ale trecutului. Concluziile uimitoare la care ajunge autorul ne-ar putea convinge să ne revizuim imaginea despre istoria timpurie a Pământului. Ele deschid deopotrivă perspective noi asupra progresului tehnicii de azi și de mâine.“ Cu aceste cuvinte era anunțată, în 1968, apariția cărții de față, care a declanșat, prin concluziile sale surprinzătoare, ce nu se limitau la arheologie, un val de indignare în rândurile oamenilor de știință, dar, pe de altă parte, și un viu entuziasm în rândul publicului larg.

Erich von Däniken a susținut că Pământul a fost vizitat în timpuri străvechi de către ființe inteligente extraterestre, și că acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar dacă și-a argumentat teza prin cercetări întreprinse cu rigurozitate în lumea întreagă, ea a ramas destul de controversată. Totuși, succesul enorm al cărții sale a demonstrat că subiectul abordat este unul de mare interes. În decurs de doi ani, cartea a atins numai în Germania un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.

Cercetările și descoperirile lui Erich von Däniken nasc și astăzi discuții aprinse. Numărul adepților săi crește de la an la an. Din acest motiv, am considerat oportună reeditarea în limba română, într-o traducere nouă și necenzurată, a cărții sale de debut, care nu a pierdut nimic din caracterul exploziv, incitant și senzațional, atât în privința limbajului, cât și a conținutului. În prefața nouă a cărții, Erich von Däniken analizează reacțiile pro și contra stârnite de tezele sale, pe care le reexaminează în contextul cunoștințelor recent dobândite.

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.