Positiivista psykologiaa arkeen-Optimistin opas: mielen ihmeet ja ajatuksen voima

BoD - Books on Demand
1

Optimistin opas on kirja mielen ihmeistä ja ajatuksen voimasta optimistin näkökulmasta.Ajatuksia,vinkkejä ja näkökulmia siihen,miten omaa hyvinvointia voi lisätä arjessa.Ajatuksen voima ja mielenhallinta ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaisen elämäntaidon ylläpidossa.
Read more
Collapse

About the author

Turkulainen ryhmäliikuntaohjaaja ja perushoitaja.Ohjaan viikottain 400 ihmistä ryhmäliikuntatunneilla ja teen edelleen vähän hoitotyötä.Olen tehnyt yli 30 vuotta hoitotyötä,joista yli 20 vuotta kuntouttavaa neurologista hoitotyötä.Vuodesta 2011 olen ohjannut hyvän mielen liikuntatunteja Zumba,Nia ja Mindful Body-tunteja. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut psykologiasta,ja viime vuosina erityisen kiinnostunut positiivisesta psykogiasta.Pyrin opiskelemaan psykologiaa,ja erityisesti positiivista psykologiaa aina kun se on mahdollista.Olen todella onnellinen että voin tehdä työtä positiivisen psykologian kanssa osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olen aina ollut optimisti,lapsesta asti.Uskon optimistina että asioihin voi suhtautua monella eri tavalla,asioista voi ajatella monella eri tavalla ja oman mielen hallinnalla voi tehokkaasti ohjata omia ajatuksia ja tekoja.

Read more
Collapse
1.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
May 9, 2018
Read more
Collapse
Pages
10
Read more
Collapse
ISBN
9789515683687
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Body, Mind & Spirit / Spirituality / General
Psychology / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.