Narskuttelu ja lihasperäiset purentaongelmat

Pirjo Turpeinen
Free sample

Suun alueen jännitykset ovat lisääntyneet ajan hengen kiristyessä. Elämä on kiireistä ja vaatimukset ovat koventuneet. Työ, harrastukset ja perhe, kaikki vaativat aikaa, jota ei tunnu olevan riittävästi. Narskuttelu ja lihasperäiset purentaongelmat toimii oppaana suun jännitysten lieventämiseen, jopa niiden poistamiseen. Se sisältää tietoa oireista ja syistä sekä konkreettisia ohjeita.

Kasvohieroja Pirjo Turpeinen on kehittänyt Swan-hierontamenetelmän™. Narskutteluhoito fyysisenä kokemuksena ja mielikuvarentoutuksella maustettuna auttaa sinua pääsemään eroon narskuttelusta ja hampaiden kiristelystä. Opit huomaamaan kireystilanteesi ja saat apua arjen jännityksiin. Tässä kirjassa kerrotaan menetelmään kuuluvat kymmenen liikeharjoitusta.
Read more
Collapse

About the author

Kasvohieroja Pirjo Turpeinen on kasvo- ja päähieronnan, rentouttamisen, hengitysvalmennuksen, narskutteluhoidon ja äänenhuollon luova edelläkävijä. Hän on kehittänyt tehokkaan ja kivuttoman Swan-kasvohierontametodin™, jossa kasvojen ja suun alueen käsittelyyn yhdistyy koko kehon ja mielen rentouttaminen tarinan keinoin. Yhdessä satuhieroja Sanna Tuovisen kanssa Pirjo Turpeinen on aiemmin tehnyt rentoutus- ja narskutteluhoitokirjan lapsille, Pikkupeikko ja Kuu. Nyt on aikuisten vuoro.

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Pirjo Turpeinen
Read more
Collapse
Published on
Feb 13, 2017
Read more
Collapse
Pages
63
Read more
Collapse
ISBN
9789529380978
Read more
Collapse
Features
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Health & Fitness / Alternative Therapies
Health & Fitness / General
Self-Help / Self-Management / Stress Management
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.