Ote elämään / Kesäyön suudelma / Juttukeikka

Förlaget Harlequin AB

Ote elämään Mikä sen hankalampaa kuin hyvännäköinen nainen – joka haluaa päättää itse kaikesta? Nathan Hawksmoor haluaa naisensa kiltteinä ja mukautuvina. Ei lainkaan sellaisina kuin määrätietoinen Hallie, joka ei anna miesten komennella itseään.

Kesäyön suudelma Eve seisoo samettisessa kuunvalossa meren rannalla, ja tuntematon mies pitelee häntä ja kumartuu lähemmäs… Eve sulkee silmänsä ja antaa sen tapahtua. Vasta myöhemmin hän saa tietää suudelleensa isänsä pahinta vihamiestä.

Juttukeikka Sophie pääsee unelmatyöhön lehtitaloon ja saa tehdä syvähaastattelun miljonääri Rafael Lorosta, joka on tottunut hallitsemaan ympäristöään. Rafael ei osaa arvostaa nuorta haastattelijaansa, mutta Sophie päättää näyttää kyntensä!
Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Publisher
Förlaget Harlequin AB
Read more
Collapse
Published on
Dec 1, 2019
Read more
Collapse
Pages
464
Read more
Collapse
ISBN
9789150762143
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.