(Ex)perience

GagasMedia
3
Free sample

Gue sepertinya kurang beruntung dalam hal yang menyangkut hati.
Dari sembilan kali pacaran, tujuh kali gue diselingkuhi.
Alasannya pun macam-macam. 

“Kamu dulu pendiam banget, Za. Boring pacaran sama kamu.”
“Kamu dulu nggak punya kendaraan. Aku nggak ada yang jemput.”
“Kamu dulu jelek. Aku mau cari yang lebih ganteng.” 

Semua itu bikin gue belajar untuk mengubah diri.
Sekarang gue hiperaktif, mandiri finansial,
tapi soal muka… gue nggak bisa berbuat apa-apa.

Yang jelas, gue nggak mau nyerah.
Apa yang sudah terjadi gue anggap sebagai pengalaman.
Saking seringnya patah hati, gue pun punya moto hidup;
Yesterday you said sorry, tomorrow gue cari lagi.



-GagasMedia-

Read more
5.0
3 total
Loading...

Additional Information

Publisher
GagasMedia
Read more
Published on
Sep 1, 2016
Read more
Pages
188
Read more
ISBN
9789797808662
Read more
Read more
Best For
Read more
Language
Indonesian
Read more
Genres
Fiction / Romance / General
Humor / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.