Du er altid elsket: Et eventyr for børn og voksne

Erik Istrup Publishing
Free sample

 Det er blevet forår i Det Varme Hjertets Land, men ikke alt er som det bør være. Dværgen, Venlighjerte opdager, at det magiske vand ikke længer løber og gløder. Med hjælp fra bedstemor Bøg og bedstefar Kastanje, finder han ud af, at Lillemus’ hjerte er begyndt af fryse til is, og at hun skjuler sig et sted i skoven. Venlighjerte tager nu på en mission for at løse mysteriet. Med hjælp fra skovens væsner, finder han den ulykkelige mus, men kun for at opdage at hun har haft et skænderi med sin mor, og nu føler, at hun ikke længere er elsket. Da hendes hjerte er begyndt at fryse, ønsker kongen af Det Kolde Hjertes Land at få hende som ny borger i sit kongerige, og begynder at søge efter hende. Feen, Primula tilbyder også sin hjælp, da hun altid er glad og optimistisk, men på et tidspunkt, må både dværgen og feen trække sig tilbage, da Lillemus vælger at flytte til Det Kolde Hjertes Land, hvor man ikke føler noget. Hendes mor finder sin datter, men også hun må indledningsvis give op. Først da hun lytter til sit hjertes spæde stemme, får hun kontakt med sin datter og isen i hendes datters hjerte begynder at smelte.
Read more
Collapse

About the author

 Romana Ercegović, Ph.d. i dramatur, er dramatiker, teaterinstruktør, skuespiller, historiefortæller, forfatter af børnelitteratur, skaberen af dukketeaterforestillinger og mor. Romana følger hendes vision af sjælfuld og bevidst kreative udtryk, som vækker sansningen af skønhed, magi og glæden ved at leve som en varm samklang til os selv, andre mennesker og naturen. www.romanaercegovic.com.

Simona Čudovan fik sin bachelorgrad i maleri på Academy of Fine Arts, Universitet i Ljubljana, Slovenien. ”Det er magisk at opleve sandheden i skønheden. Hvert væsen er en legemliggørelse af det: Plante- og mineralriget, dyreriget... alle riger på planeten. Jeg elsker at opdage former for kærlig samskabelse af det liv, vi deler. Jeg vier min læring, viden og mit arbejde til dette.”

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Erik Istrup Publishing
Read more
Collapse
Published on
Mar 8, 2018
Read more
Collapse
Pages
48
Read more
Collapse
ISBN
9788792980649
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Danish
Read more
Collapse
Genres
Juvenile Fiction / Fairy Tales & Folklore / General
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.