Rahsia 6 Lan Untuk Disukai Ramai Dan Disenangi Oleh Semua…

· Geinwo Enterprise
5.0
8 reviews
Ebook
40
Pages

About this ebook

 

Tahukah anda bahawa ada diantara kita menghabiskan wang hampir beratus-ratus ringgit, malah beribu-ribu ringgit semata-mata untuk menghadiri kursus-kursus atau seminar berkaitan dengan RAHSIA bagaimana untuk disukai ramai?? Sekarang anda mempunyai alternatif kepada keperluan anda kerana semuanya kini ada ditangan anda; buka buku ini dan mulakan pembacaan anda!

            Buku Rahsia 6 Lan ini adalah singkatan kepada Rahsia 6 Amalan mudah yang sebenarnya semua orang buat setiap hari dalam apa jua yang kita lakukan secara sedar ataupun tidak. Apa yang diperlukan adalah sedikit usaha dan bimbingan serta penerangan yang mudah, ringkas dan padat untuk membantu kefahaman anda berkenaan sesuatu perkara tersebut.

Tetapi ada satu persoalan, mengapa kita sanggup bersusah payah untuk mendapatkan maklumat ini? Jawapannya ada didalam buku ini. Anda harus membacanya satu persatu dan seterusnya amalkan. Bukannya setakat beli dan simpan. Habis cerita! Salah cara anda itu. Anda tidak akan memperolehi manfaatnya kalau anda tidak mempraktikkan amalan-amalan mudah ini.

Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut bolehlah menghubungi saya kemudian nanti.

 

Ratings and reviews

5.0
8 reviews
Hanny Zara
July 17, 2019
buku ni ada 6 amalan yang boleh kita amalkan. tapi yang saya paling suka adalah amalan senyum. senyum tu kan sedekah. rupanya amalan senyum ni bagus untuk kita...jom baca buku ni...
Did you find this helpful?
Aaron Qayyum
July 17, 2019
Saya suka dengan kandungan buku ni sebab ada langkah-langkah mudah yang kita boleh praktikkan supaya kita mudah nak bergaul dengan orang yang kita tak kenal. Secara umumnya, amalan-amalan yang sebenarnya amalan biasa yang kita buat tiap-tiap hari tetapi kita tak perasan. Recommended.
Did you find this helpful?
hans firmino
July 22, 2019
BELAJAR MACAM MANA NAK BERSOSIAL SECARA BERSOPAN. MEMANG TERBAIKLAH CONTOH CONTOH YANG DIMUATKAN DALAM BUKU.
Did you find this helpful?

About the author

Shah Iskandar merupakan seorang penulis baru dalam bidang penulisan. Beliau mendapat pendidikan sehingga Ijazah Sarjana Kepujian dalam bidang Pengurusan dari Universiti Sains Malaysia. Minatnya terhadap bidang penulisan bermula secara separa masa. Namun demikian, Shah Iskandar masih cuba mempelbagaikan genre penulisannya agar dapat menambat hati semua peringkat pembaca.

Shah Iskandar hanyalah seorang penulis di blog (http://magisceriteraku.blogspot.com) pada masa lapang. Oleh kerana bidang penulisan buku ini amat menarik perhatiannya maka dia mencuba berkarya dan memasarkan sendiri hasil-hasil karyanya.

Shah Iskandar amat memerlukan sokongan anda untuk terus berkarya demi memberikan sesuatu kelainan dalam apa jua bentuk penulisan yang diketengahkan oleh beliau.

Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.