Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän: Opas onnelliseen yhteiseloon

BoD - Books on Demand
5

Tämän kirjan koirasi haluaisi sinun lukevan. Opi ymmärtämään parasta ystävääsi entistäkin paremmin - ja auta myös koiraasi ymmärtämään sinua paremmin. Kun asetumme tarkastelemaan maailmaa koiran näkökulmasta, meille aukeaa kokonaan uusi maailma. Koiran käyttäytyminen muuttuu yhtäkkiä täysin ymmärrettäväksi, suhde koiraan syvenee, arki helpottuu, ongelmallinen käyttäytyminen vähenee ja koirasta tulee entistäkin onnellisempi ja hyvinvoivampi. Kirja perustuu uusimpaan tutkimustietoon koirien käyttäytymisestä, hyvinvoinnista ja kouluttamisesta. Seurauksena on lempeä, tehokas ja koiralähtöinen näkökulma koiran kanssa elämiseen ja sen käyttäytymisen muokkaamiseen.
Read more
Collapse

About the author

Saara Junttila on suorittanut eläinten käyttäytymistieteiden kandidaatin- ja maisterintutkinnon Iso-Britanniassa. Maisterintutkinnossa keskityttiin erityisesti koirien, kissojen ja hevosten ongelmakäyttäytymiseen ja sen muokkaamiseen. Nykyään Saara työskentelee brittiläisessä recueyhdistyksessä koirankouluttajana. Työtehtäviin kuuluvat mm. haastavimpien kotia etsivien koirien kouluttaminen ja hoitaminen sekä omistajien neuvominen ja auttaminen käyttäytymis- ja koulutusasioissa. Saaralla on oma rescuekoira Jessie, jolta hän on myös oppinut valtavasti. Vapaa-ajallaan Saara kirjoittaa blogia, jossa hän jakaa vinkkejä ja tietoa koirien käyttäytymiseen liittyen. hantaheilumaan.wordpress.com

Read more
Collapse
4.4
5 total
Loading...

Additional Information

Publisher
BoD - Books on Demand
Read more
Collapse
Published on
Feb 7, 2018
Read more
Collapse
Pages
88
Read more
Collapse
ISBN
9789528051855
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Finnish
Read more
Collapse
Genres
Science / Life Sciences / Zoology / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.