Ce înseamnă să fii minimalist: Ce înseamnă un stil de viață minimalist | Pași către minimalism

Stef Alina Mihaela
Free sample

Am creat acest ghid explicativ pentru a împărtăși pas cu pas construirea unei vieți minimaliste. Cu acest ghid, puteți începe să trăiți și să respirați stilul de viață minimalist. Veți afla că ”less is more” (mai puțin e de fapt mai mult). Veți merge într-o călătorie a evoluției continue, a deveni mai buni astăzi decât am fost ieri. Și veți căuta răspunsul la întrebarea ”Suntem cu adevărat definiți de lucrurile - sau de lipsa lucrurilor - pe care le deținem? Astfel veți merge într-o căutare a sinelui și a lucrurilor cu adevărat importante.
Read more
Collapse

About the author

Cunoscută ca psiholog clinician, psihoterapeut de familie; nutriționist-diete︎tician; pedagog; instructor de fitness și antrenor personal; master trainer lifestyle & nutrition coach internațional. Autoarea cărții ”Simte. Ascultă. Iubește” în limba română și engleză; Rutina de dimineață - o călătorie către vindecare și succes. Creatoarea programului de curățare | Detoxifiere în 7 zile. Pasionată de fitness, fotografie, scris și gătit sănătos. Fondatoarea studioului Wellness by Sam, o sală de fitness holistică care oferă oamenilor posibilitatea de a avea o viață sănătoasă și fericită prin minte, corp, spirit.


Misiunea mea este de a împuternicii oamenii să facă o schimbare în viața lor, în timp ce își ating potențialul și obiectivele lor mai rapid. În ultimii opt ani, am ajutat mulți oameni să obțină sănătate și echilibru în viața lor, să-și vindece relațiile cu ei înșiși și cu trupurile lor, să-și piardă excesul de greutate și să fie fericiți. Cred că organismul tău este demn de o bună îngrijire și că nimeni nu este mai adecvat pentru a-l îngriji decât tine însuți. Cu drag, Sam

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Stef Alina Mihaela
Read more
Collapse
Published on
May 15, 2020
Read more
Collapse
Pages
23
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Body, Mind & Spirit / Inspiration & Personal Growth
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.