Ce înseamnă să fii minimalist: Ce înseamnă un stil de viață minimalist | Pași către minimalism

· Stef Alina Mihaela
Ebook
23
Pages

About this ebook

Am creat acest ghid explicativ pentru a împărtăși pas cu pas construirea unei vieți minimaliste. Cu acest ghid, puteți începe să trăiți și să respirați stilul de viață minimalist. Veți afla că ”less is more” (mai puțin e de fapt mai mult). Veți merge într-o călătorie a evoluției continue, a deveni mai buni astăzi decât am fost ieri. Și veți căuta răspunsul la întrebarea ”Suntem cu adevărat definiți de lucrurile - sau de lipsa lucrurilor - pe care le deținem? Astfel veți merge într-o căutare a sinelui și a lucrurilor cu adevărat importante.

About the author

Cunoscută ca psiholog clinician, psihoterapeut de familie; nutriționist-diete︎tician; pedagog; instructor de fitness și antrenor personal; master trainer lifestyle & nutrition coach internațional. Autoarea cărții ”Simte. Ascultă. Iubește” în limba română și engleză; Rutina de dimineață - o călătorie către vindecare și succes. Creatoarea programului de curățare | Detoxifiere în 7 zile. Pasionată de fitness, fotografie, scris și gătit sănătos. Fondatoarea studioului Wellness by Sam, o sală de fitness holistică care oferă oamenilor posibilitatea de a avea o viață sănătoasă și fericită prin minte, corp, spirit.


Misiunea mea este de a împuternicii oamenii să facă o schimbare în viața lor, în timp ce își ating potențialul și obiectivele lor mai rapid. În ultimii opt ani, am ajutat mulți oameni să obțină sănătate și echilibru în viața lor, să-și vindece relațiile cu ei înșiși și cu trupurile lor, să-și piardă excesul de greutate și să fie fericiți. Cred că organismul tău este demn de o bună îngrijire și că nimeni nu este mai adecvat pentru a-l îngriji decât tine însuți. Cu drag, Sam

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.