Cleanse | Curatare | Detoxifiere în 7 zile

· Stef Alina Mihaela
3.2
8 reviews
Ebook
12
Pages

About this ebook

Esti gata sa îti iei la revedere de la balonare și gaze, oboseala, ceata mentala, schimbari de spirit și dureri de cap persistente?


Îti voi arata solutia perfecta pentru a-ti reseta sanatatea si vitalitatea fara a-ti fi foame. Vei învata cum poti elimina poftele alimentare, sa ai energie abundenta pe parcursul zilei, sa îti cresti sistemul imunitar si sa scapi de câteva kilograme nedorite.


Curatarea este o practica veche care dateaza înca din culturile romane, grecesti, indiene si americane. Este o metoda puternica de eliminare a toxinelor din corpul tau si a obiceiurilor nesanatoase din viata de zi cu zi, într-o abordare naturala si durabila.

Permite-mi sa-ti fiu antrenorul tau de nutritie si sanatate! Te voi învata cum sa manânci mai bine, sa faci cumparaturi mai sanatoase si sa îti detoxifici usor corpul. Zi de zi, voi fi acolo pentru a te sustine cu planuri de masa, liste de cumparaturi, recomandari nutritionale, retete, consultanta psihologica.

Cu drag,

Sam - nutritionist dietetician, antrenor personal, master trainer lifestyle & nutrition coach, psiholog, psihoterapeut, pedagog, autoarea cartii „Simte. Asculta. Iubeste” si fondatoarea Wellness by Sam studio.Ratings and reviews

3.2
8 reviews
DS M
May 6, 2023
Ai scris 2 pagini și o pagina la care ai pus un preț de calică. Când ai scris alea 2 rânduri, le-ai scris cu gândul la lovele în loc sa oferi ceva care sa merite banii. 🤦‍♂️
Did you find this helpful?

About the author

Cunoscută ca psiholog clinician, psihoterapeut de familie; nutriționist-diete︎cian; pedagog; instructor de fitness și antrenor personal; master trainer lifestyle & nutrition coach internațional. Autoarea cărții ”Simte. Ascultă. Iubește” în limba română și în engleză. Pasionată de fitness, scris și gătit sănatos.


Fondatoarea studioului Wellness by Sam studio, o sală de fitness holistică care oferă oamenilor posibilitatea de a avea o viață sănătoasă și fericită prin minte, corp, spirit.

Misiunea mea este de a împuternicii oamenii să facă o schimbare în viața lor, în timp ce își ating potențialul și obiectivele lor mai rapid.

În ultimii 8 ani, am ajutat mulți oameni să obțină sănătate și echilibru în viața lor, să-și vindece relațiile cu ei înșiși și cu trupurile lor, să-și piardă excesul de greutate și să fie fericiți.


https://www.wellnessbysamstudio.com

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.