Noua cardiologie. Opriți afecțiunile cardiovasculare cu efecete letale înainte de a fi prea târziu!

Lifestyle Publishing
Free sample

Abordarea integrată în tratarea bolilor de inimă: opriți placa de aterom cardiovascular cu efecte letale înainte de a fi prea târziu!

Aplicând programul integrativ și revoluționar din Noua cardiologie, vă puteți implica mai mult în propriul proces de vindecare și puteți chiar preveni boala de inimă înainte să se manifeste.

Opriți acum afecțiunile cardiovasculare cu efecte letale!

Centrându-se pe prevenirea crizelor cardiace, Noua cardiologie vă oferă informațiile practice și strategiile de care aveți nevoie pentru a stopa bolile de inimă din primele stadii. Veți afla:

Cum puteți combate bolile cardiace înainte de primul atac de cord.Cum arterele voastre pot fi afectate de inflamare și de placa ateromatoasă, fapt care duce la atac de cord, atac cerebral și insuficiență cardiacă – și ce anume puteți face în această privință.Cum medicamentele, suplimentele cu eficiență demonstrată științific și schimbările în stilul de viață pot vindeca boala, pot curăța și stabiliza arterele – chiar și în cele mai grave cazuri.Cum uleiul de pește, nattokinaza, L-arginina, coenzima Q10, magneziul, vitamina C și alte suplimente pot ajuta la prevenirea înfundării arterelor cu cheaguri.Cum L-carnitina și coenzima Q10 pot revigora semnificativ inimile slăbite și bolnave.

„În Noua cardiologie, autorii au dus cardiologia preventivă la un nivel cu totul nou prin introducerea unor strategii inovatoare de amplificare a energiei celulare și, totodată, de reducere a plăcii de aterom arteriale. Lucrarea include un program comprehensiv, ușor de urmat, care oferă un model de prevenție. Dacă vreți să trăiți o viață lungă și sănătoasă, vă recomand călduros această carte nouă, importantă și revoluționară. – Dr. Nicholas Perricone, autor al volumelor bestseller Veșnic tânăr și Rețeta Perricone

„Un ghid cuprinzător și accesibil pentru oprirea procesului de degradare a arterelor noastre și, totodată, pentru prelungirea și îmbunătățirea vieții noastre.“ – Dr. Mehmet C. Oz, profesor de chirurgie la Columbia University

Read more

About the author

Dr. Joel Fuhrman este autorul mai multor cărți, dintre care bestsellerul New York Times, Mănâncă pentru a trăi. Este directorul științific al Proiectului de Cercetări Nutriționale al Asociației Naționale a Sănătății și deținător al diplomei Academiei Americane a Medicilor de Familie. Organizația Alimente Integrale, lider în domeniul alimentelor naturale și organice, l-a ales pe dr. Fuhrman în cadrul comitetului său consultativ pentru crearea inițiativei Sănătatea începe aici.

Îl poți vizita online pe dr. Fuhrman la adresa drfuhrman.com.

Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
Lifestyle Publishing
Read more
Published on
Oct 24, 2013
Read more
Pages
399
Read more
ISBN
9786068309460
Read more
Read more
Best For
Read more
Language
Romanian
Read more
Genres
Health & Fitness / General
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
 Ceea ce acum este o carte, pentru mine am vrut sa fie o culegere de informații. Cosmetica a evoluat foarte mult de-a lungul timpului si nu se va opri niciodata in loc. Sunt sigură ca in curând vor mai apărea noi produse revoluționare in cosmetică, dar principiile de bază ale cosmeticii vor rămâne aceleași.

 

Eu aveam nevoie de informații, erau intrebări la care nu aveam răspunsuri și am inceput să ”scormonesc trecutul” cosmeticii. Comparând cu informațiile pe care le aveam in prezent, nu erau foarte multe diferențe, ba chiar in cartile vechi de cosmetică am gasit unele informații pe care eu le consider vitale in cosmetică in special pentru cele ce doresc să prepare produsele cosmetice proaspete si poate chiar personalizate pentru tipul de ten pe care il intâlnesc. De cand lumea si Pamantul se stie ca plantele, legumele, fructele, produsele lactate cât si cele apicole fac minuni in sanatate și in cosmetică dar din păcate noi nu avem un punct de reper, de unde să plecăm și ce să căutăm pentru a ne rezolva problemele tenului, si ale corpului, de ce nu!!!

 

Imi ghidez viața dupa un motto “ Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, știind ca si reversal este cat se poate de real, am gândit, că poate ceea ce mie imi place si imi doresc să găsesc intr-o carte cu si despre cosmetică iși doresc si alte persoane, așa că, dacă am posibilitatea și cunoștințele necesare, de ce nu? Am cules informații de peste tot, am trecut si din experiența mea si uite așa a prins contur cartea “ Cosmetica și Machiajul Profesional”.

 

“ Cosmetica și Machiajul Profesional” este o carte in care vei gasi informatiile necesare pentru a păși in lumea frumuseții si a culorilor căci aici vei găsi atât informații despre cum poți ingriji un ten in funcție de tipul lui cât si rețete de loțiuni, gomaje și măști pentru fiecare tip de ten in parte,și ce recomandări poți face unui client in funcție de tipul tenului si problemele pe care le prezintă tenul. Dorești să execuți un machiaj profesional dar nu știi cum? Aici vei găsi toate informațiile necesare pentru a intra in lumea culorilor cu incredere.

 

Cartea cuprinde detalii de anatomie (descrierea pielii cu functiile si anexele ei, descrierea mușchilor feței si a ridurilor), machiaj, epilare cu ceară de unica folosintă și tradițională și imagini cu diferite afecțiuni ale pielii. Imaginile te vor ajuta să intri in lumea cosmeticii și să ințelegi care sunt si cum arată anumite afecțiuni ale pielii, vei descoperi cum să identifici și să tratezi  afecțiunile tenului.

 

Știai că vitaminele, aminoacizii si hidroxi-acizii sunt elemente esențiale in menținerea unui ten curat, tanăr si sănătos? Aici vei gasi informații despre rolul lor, unde pot fi gasite si cum le poti folosi in cosmetică. Si pentru a completa tabloul am adăugat  informații și rețete din plante, fructe, legume, produse lactate si produse apicole utilizate in cosmetică.

 

Această carte se adresează in special persoanelor care doresc să practice această meserie, in carte regăsindu-se informații si noțiuni de igiena in saloane, dar poate fi utilă oricărei femei care doreste să se ingrijească acasă. Și pentru a-ți testa cunoștințele la finalul carții am adăugat un chestionar de 112  intrebări din conținutul cărții.

 DETOXIFIERE ~ JOS KILOGRAMELE ~ SLABIT RAPID FARA RISCURI   ~ ALIMENTATIE SANATOASA CORP SANATOS ~ DIETE MIRACULOASE CU FRUCTE ~ 100 ALIMENTE ESENTIALE PENTRU ORGANISM SI BENEFICIILE LOR

Diete si cure slabire / detoxifiere / mancare ( alimente ) esentiale pentru sanatate / minte /corp .

-- 100 Alimente esentiale pentru organism si beneficiile lor .

-- Detoxifiere

--Diete miraculoase cu fructe .

--Slabit rapid fara riscuri 

--Dieta fara risc de ingrasare.

--Alimentatie sanatoasa corp sanatos .

--Alimente care ajuta la potenta deveniti un star porno in plus faceti si un corp de invidiat daca consumanti alimentele esentiale si tineti curele de slabire .

--Mod de viata sanatos si naturist

----Vitamine  suplimente naturale naturiste pentru un corp cu muschi bine conturati corp atletic

--Traieste fara sa ai nevoie de doctori medici ducand un stil de viata sanatos

--Exercitii sportive / /secrete / leacuri

--Frumusete si intretinere

--Urmand aceata stil de viata scapati de boli si va vindecati de toate bolile

    Ştim cu toţii că principalul în viaţă este sănătatea, că fără sănătate nimic nu e şi totuşi cu regret puţini sunt cei care întreprind măsuri concrete pentru păstrarea acestei comori. E bine şi plăcut să ajungi la bătrîneţe într-o formă fizică bună, să nu te simţi o povară pentru copii şi nepoţi. Nemaivorbind de suferinţe şi banii cheltuiţi pentru medicamente, care de multe ori nu au un efect sau au unul  temporar.

Oare acest scop nu merită nişte mici eforturi personale efectuate zilnic? Care ar fi motivul capabil să ne schimbe mentalitatea leneşă de consumator total, să ne debarasăm de unele obişnuinţe dăunătoare sănătaţii noastre? Răspunsul este probabil în fiecare din noi, în felul cum înţelegem priorităţile vieţii, în educaţie şi gradul de inteligenţă .             Reţineţi !  Sănătatea proprie are prioritate.

 BMDANYEL are zeci de carti scrise din care multe sunt   bestseller ( best-selluri ) de succes cu peste 1.000.000 ( 1 milion ) de cititori in mediul online .

  Va rog tastati la cautare pe Google Play numele BMDANYEL si o sa va apara toate cartile scrise de B.M.DANYEL sigur o sa gasiti ceva pe gustul dumneavoastra sunt carti din toate domeniile . 

      BMDANYEL încearcă să scrie cărți din toate domeniile:

Antichitati & Colectionari / Arhitectura / Artă / Biblii / Biografie & Autobiografie / Corp , Minte & Spirit / Afaceri & Economie / Benzi desenate și romane grafice / Calculatoare / Gătit / Mestesuguri & Hobby-uri / Proiectare / Drama / Educatie / Familie si Cuplu / Fictiune /  Limba straina de studiu / Jocuri / Grădinărit / Sănătate & Fitness / Istorie / Casa & Acasa / Umor / Fictiune juvenila / Non-ficțiune juvenilă / Limba arte & discipline / Drept / Colectii Literare / Literatură Critica / Matematică / Medicina / Muzica / Natură / Performing Arts / Animale de companie / Filozofie / Fotografie / Poezie / Științe Politice / Psihologie / Referinta / Religie / Știinta / Prim-ajutor / Științe Sociale / Sport & Recreere / Studiu SIDA / Tehnologie & Inginerie / Transporturi / Voiaj / Criminalitatii adevarate / Fictiune tineri / Nonfiction tineri / Artele / Biografie și povești adevărate / Limba / Studii literatură și literare / predare în limba engleză (ELT) / Fiction și articole conexe / Reference, informații și subiecte interdisciplinare / umaniste / Societate și Științe sociale / economie, finanțe, afaceri si management / Juridic / Medicina / Matematică și științe / Pământ științe, geografie, mediu, planificare / Tehnologie, inginerie, agricultură / Computing și tehnologia informației / sănătății și dezvoltarea personală / Mod de viata , sport și de agrement / lui copii, adolescenti si educationale / geografică / Limba / Ora calificare Perioada / scop educativ / vârstă interes / interes special / Afaceri si investitii / Arta culinara , mancare si vinuri / Biografii si memorii / Calculatoare si tehnologie / Carti pentru copii / Fictiune si literatura / Genul stiintifico-fantastic si fantasy / Istorie / Mistere si thrillere / Politica si evenimente de actualitate / Religie si spiritualitate / Romane de dragoste / Sanatate , minte si corp .

    BMDANYEL incearca sa aiba lansari noi de carti din toate genurile care sa fie carti de succes si sa se afle tot timpul in topuri .

    Multumesc foarte mult si va rugam sa ma recomandati  . Și nu uitați un om educat înseamnă un om care a citit multe cărți. Cunostinta este putere .

In loc sa stai pe Facebook ,Hi5,Instragram ,Yahoo sau sa asculti Cancan , Radio , Muzica ori sa te joci Jocuri sau sa urmaresti filme (YouTube) mai bine pune mana pe o Carte scrisa de B.M.DANYEL si citeste si daca nu intelegi apeleaza la un dictionar :))

B.M.DANYEL has written dozens of books of which are bestsellers  success with over 1,000,000 (one million) of readers online.

Please search in Google Play / Books enter  name B.M.DANYEL  and I will defend all the books written by B.M.DANYEL sure you will find something to your taste are books in all fields.

B.M.DANYEL trying to write books in all fields :

ANTIQUES & COLLECTIBLES / ARCHITECTURE / ART / BIBLES / BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / BODY, MIND & SPIRIT / BUSINESS & ECONOMICS / COMICS & GRAPHIC NOVELS / COMPUTERS / COOKING / CRAFTS & HOBBIES / DESIGN / DRAMA / EDUCATION / FAMILY & RELATIONSHIPS / FICTION / FOREIGN LANGUAGE STUDY / GAMES / GARDENING / HEALTH & FITNESS / HISTORY / HOUSE & HOME / HUMOR / JUVENILE FICTION / JUVENILE NONFICTION / LANGUAGE ARTS & DISCIPLINES /  LAW / LITERARY COLLECTIONS / LITERARY CRITICISM / MATHEMATICS / MEDICAL / MUSIC / NATURE / PERFORMING ARTS / PETS / PHILOSOPHY / PHOTOGRAPHY / POETRY / POLITICAL SCIENCE / PSYCHOLOGY / REFERENCE / RELIGION / SCIENCE / SELF-HELP / SOCIAL SCIENCE / SPORTS & RECREATION / STUDY AIDS / TECHNOLOGY & ENGINEERING / TRANSPORTATION / TRAVEL / TRUE CRIME / YOUNG ADULT FICTION / YOUNG ADULT NONFICTION / The arts / Biography and True Stories / Language / Literature and literary studies / English language teaching (ELT) / Fiction and related items / Reference, information and interdisciplinary subjects / Humanities / Society and social sciences /Economics, finance, business and management / Law / Medicine / Mathematics and science / Earth sciences, geography, environment, planning / Technology, engineering, agriculture / Computing and information technology / Health and personal development / Lifestyle, sport and leisure / Children’s, teenage and educational / Geographical / Language / Time period / Educational purpose / Interest age / Special interest qualifiers…

Thank you very much . And do not forget educated man means man who has read many books . Knowledge is power.

Do not stay on Facebook, Hi5, Instagram , Yahoo or listen Cancan, Radio, Music, or to play games or watch the video ( YouTube ) better grab a book by BMDANYEL and read and if you do not understand calls a dictionary :))

            PLANTE MEDICINALE ~ SUBSTANTE ACTIVE ~ PROPRIETATI ~ INTREBUINTARI ~ DICTIONAR DE LA A LA Z ~ ENCICLOPEDIE

DENUMIRE STIINTIFICA / POPULARA ~ PREZENTARE ~ SUBSTANTE ACTIVE ~ INTREBUINTARI  ~ PLANTE MEDICINALE: DE UZ CURENT / RENUMITE / RARE / EXOTICE ~ ALIMENTE MEDICINALE

BMDANYEL are zeci de carti scrise din care multe sunt   bestseller ( best-selluri ) de succes cu peste 1.000.000 ( 1 milion ) de cititori in mediul online .

  Va rog tastati la cautare pe Google Play numele BMDANYEL si o sa va apara toate cartile scrise de B.M.DANYEL sigur o sa gasiti ceva pe gustul dumneavoastra sunt carti din toate domeniile . 

      BMDANYEL încearcă să scrie cărți din toate domeniile:

Antichitati & Colectionari / Arhitectura / Artă / Biblii / Biografie & Autobiografie / Corp , Minte & Spirit / Afaceri & Economie / Benzi desenate și romane grafice / Calculatoare / Gătit / Mestesuguri & Hobby-uri / Proiectare / Drama / Educatie / Familie si Cuplu / Fictiune /  Limba straina de studiu / Jocuri / Grădinărit / Sănătate & Fitness / Istorie / Casa & Acasa / Umor / Fictiune juvenila / Non-ficțiune juvenilă / Limba arte & discipline / Drept / Colectii Literare / Literatură Critica / Matematică / Medicina / Muzica / Natură / Performing Arts / Animale de companie / Filozofie / Fotografie / Poezie / Științe Politice / Psihologie / Referinta / Religie / Știinta / Prim-ajutor / Științe Sociale / Sport & Recreere / Studiu SIDA / Tehnologie & Inginerie / Transporturi / Voiaj / Criminalitatii adevarate / Fictiune tineri / Nonfiction tineri / Artele / Biografie și povești adevărate / Limba / Studii literatură și literare / predare în limba engleză (ELT) / Fiction și articole conexe / Reference, informații și subiecte interdisciplinare / umaniste / Societate și Științe sociale / economie, finanțe, afaceri si management / Juridic / Medicina / Matematică și științe / Pământ științe, geografie, mediu, planificare / Tehnologie, inginerie, agricultură / Computing și tehnologia informației / sănătății și dezvoltarea personală / Mod de viata , sport și de agrement / lui copii, adolescenti si educationale / geografică / Limba / Ora calificare Perioada / scop educativ / vârstă interes / interes special / Afaceri si investitii / Arta culinara , mancare si vinuri / Biografii si memorii / Calculatoare si tehnologie / Carti pentru copii / Fictiune si literatura / Genul stiintifico-fantastic si fantasy / Istorie / Mistere si thrillere / Politica si evenimente de actualitate / Religie si spiritualitate / Romane de dragoste / Sanatate , minte si corp .

    BMDANYEL incearca sa aiba lansari noi de carti din toate genurile care sa fie carti de succes si sa se afle tot timpul in topuri .

    Multumesc foarte mult si va rugam sa ma recomandati  . Și nu uitați un om educat înseamnă un om care a citit multe cărți. Cunostinta este putere .

In loc sa stai pe Facebook ,Hi5,Instragram ,Yahoo sau sa asculti Cancan , Radio , Muzica ori sa te joci Jocuri sau sa urmaresti filme (YouTube) mai bine pune mana pe o Carte scrisa de B.M.DANYEL si citeste si daca nu intelegi apeleaza la un dictionar :))

B.M.DANYEL has written dozens of books of which are bestsellers  success with over 1,000,000 (one million) of readers online.

Please search in Google Play / Books enter  name B.M.DANYEL  and I will defend all the books written by B.M.DANYEL sure you will find something to your taste are books in all fields.

B.M.DANYEL trying to write books in all fields :

ANTIQUES & COLLECTIBLES / ARCHITECTURE / ART / BIBLES / BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / BODY, MIND & SPIRIT / BUSINESS & ECONOMICS / COMICS & GRAPHIC NOVELS / COMPUTERS / COOKING / CRAFTS & HOBBIES / DESIGN / DRAMA / EDUCATION / FAMILY & RELATIONSHIPS / FICTION / FOREIGN LANGUAGE STUDY / GAMES / GARDENING / HEALTH & FITNESS / HISTORY / HOUSE & HOME / HUMOR / JUVENILE FICTION / JUVENILE NONFICTION / LANGUAGE ARTS & DISCIPLINES /  LAW / LITERARY COLLECTIONS / LITERARY CRITICISM / MATHEMATICS / MEDICAL / MUSIC / NATURE / PERFORMING ARTS / PETS / PHILOSOPHY / PHOTOGRAPHY / POETRY / POLITICAL SCIENCE / PSYCHOLOGY / REFERENCE / RELIGION / SCIENCE / SELF-HELP / SOCIAL SCIENCE / SPORTS & RECREATION / STUDY AIDS / TECHNOLOGY & ENGINEERING / TRANSPORTATION / TRAVEL / TRUE CRIME / YOUNG ADULT FICTION / YOUNG ADULT NONFICTION / The arts / Biography and True Stories / Language / Literature and literary studies / English language teaching (ELT) / Fiction and related items / Reference, information and interdisciplinary subjects / Humanities / Society and social sciences /Economics, finance, business and management / Law / Medicine / Mathematics and science / Earth sciences, geography, environment, planning / Technology, engineering, agriculture / Computing and information technology / Health and personal development / Lifestyle, sport and leisure / Children’s, teenage and educational / Geographical / Language / Time period / Educational purpose / Interest age / Special interest qualifiers…

Thank you very much . And do not forget educated man means man who has read many books . Knowledge is power.

Do not stay on Facebook, Hi5, Instagram , Yahoo or listen Cancan, Radio, Music, or to play games or watch the video ( YouTube ) better grab a book by BMDANYEL and read and if you do not understand calls a dictionary :))

Cum ne putem bucura de o SĂNĂTATE DE FIER De cele mai multe ori, ne considerăm sănătoși pentru că putem spune fără rezerve „Sunt în regulă, sunt bine, nu mă plâng de nimic”. Dar SĂNĂTATEA DE FIER înseamnă să te simți entuziast, să pulsezi de energie și să debordezi de vitalitate. SĂNĂTATEA DE FIER vine la pachet cu pofta de viață, cu dorința de a face și de a fi dincolo de capacitățile și limitările obișnuite, cu o energie neobosită și claritate a minții. Fără îndoială, SĂNĂTATEA DE FIER este fundația pentru o viață mai bogată. Și nu se poate realiza decât dacă alegem calea naturală. Dr. Norman W. Walker, unul dintre cei mai importanți nutriționiști din lume, a trăit 99 de ani punând în practică rezultatele cercetărilor sale. SĂNĂTATEA DE FIER, a dovedit Dr. Walker, se obține prin controlul gândirii, al dietei și al îngrijirii corporale. Mai mult decât atât, bunăstarea și viața îndelungată merg mână în mână. Programul său este singular pentru că se bazează pe forța exemplului personal și nu folosește cuvintele promoționale „miraculos”, „revoluționar” sau „la modă”, nu are nevoie de acestea! În tinerețe, Dr. Walker s-a îmbolnăvit din cauza surmenării. Pentru că nu se putea împăca cu ideea unei sănătăți precare sau a unui trup bolnav, s-a vindecat singur. De atunci, și-a petrecut aproape 70 de ani căutând modalitățile prin care oamenii se pot elibera de boală și își pot prelungi viața. Dacă ești în căutarea secretului pentru o viață lungă, sănătoasă și productivă, ai găsit cartea potrivită! Lucrarea cuprinde 36 de capitole dedicate sănătății și nutriției și se bucură de succes în toată lumea.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.