Răul necesar

· Teresa Wojcik
5.0
23 reviews
Ebook
596
Pages
Ratings and reviews aren’t verified  Learn More

About this ebook

SAU DESPRE CUM 

SOARELE ȘI LUNA

ÎNVAȚĂ SĂ SE IUBEASCĂ

 

Eva Rood își iubește foarte mult tatăl, preot într-o biserică din Renton, Washington și pentru a-l putea ajuta cu problemele de sănătate și cu obligațiile pe care el le are față de biserică, ia decizia de a amâna primul an de facultate. Ceea ce părea o decizie inofensivă se transformă în începutul unei vieți diferite, pentru că în acea după-amiază de vară, Eva observă de pe veranda casei noii vecini, ieșiți cu desăvârșire din tiparul cu care ea este obișnuită.

Ratings and reviews

5.0
23 reviews
Daniela Cretu
April 21, 2023
O poveste complexă și intrigantă. Chiar daca mi-a adus nopți albe pe tot parcursul lecturii am simțit o foarte aproape și am avut ocazia să mă simt în pielea fiecărui personaj. Am citit o cu sufletul la gura și sigur o să rămână în mintea mea mult timp de acum înainte😘😘😘 P.S Drept remarcă sunt greșelile gramaticale din întreaga carte, as ruga autoarea să își corecteze cu mai multă vigilenta textul înainte de a fi trimis la editura. Spor in toate ❤️
Did you find this helpful?

About the author

Teresa Wojcik scrie de la aproape 16 ani pe o platformă publică dedicată scriitorilor amatori și nu numai. Încă de la început, a ales pseudonimul Teresa Wojcik din dorința de a-și păstra identitatea privată. 

În 2015, „Căutând fericirea” a strâns peste 1 milion de citiri online și a fost clasată pe locul 2 în categoria Roman în topul publicului bookaholic, motive pentru care a fost publicată în același an.

În 2016, Teresa a scris romanul „Răul necesar” sub pseudonimul Adélaïde Dufrénoy, publicându-l inițial online, ca mai apoi acesta să fie lansat tot sub pseudonimul Teresa Wojcik.

Teresa este printre primele autoare românce de pe platforma Wattpad care și-a publicat cartea fizic (volumul 1 din trilogia Căutând Fericirea), și tot de atunci este autor independent. 

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.