Amfitrionul

· Vlad Stoiculescu
4.1
35 reviews
Ebook
90
Pages

About this ebook

O scurtă colecție de povestiri tipărită pentru prima dată în 2004, atunci când atât autorul, cât și scriitura lui erau sensibil mai tinere. Dat fiindcă singura versiune tipărită nu mai există în stoc, am decis să reeditez textele și să le ofer gratuit, în format digital. Povestirile, deși ușor modificate, au perspectiva și profunzimea vârstei la care au fost scrise (și, la un moment dat, premiate). Rog deci cititorii să le trateze ca atare. Pentru alte cărți ale aceluiași autor puteți citi cu încredere Jucării Stricate (2018), seria de cărți pentru copii Căpitanul Ronț (2015-2016) sau oricare dintre cele două romane, în română și engleză, în curs de lansare.

Ratings and reviews

4.1
35 reviews
COCOS ELENA
July 28, 2020
e fain
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?

About the author

Vlad Stoiculescu s-a născut pe 3 august 1987, în Râmnicu Vâlcea, cel mai important municipiu românesc cu doi „â” în nume. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, a lucrat în PR politic, a poposit șapte ani de zile în ograda publicității iar acum își câștigă existența în marketing.

În ultimii paisprezece ani, trăiți cu entuziasm în București, autorul și-a făcut timp să perturbe armonia spațiului online, publicând constant pe blog, dar și să se implice în multiple proiecte jurnalistice și chiar în proiecte de game design. Aventura lui cu beletristica este de-abia la început, Jucării Stricate fiind primul său roman, după două cărți pentru copii și o scurtă colecție de nuvele. Autorul a publicat sporadic și în limba engleză.

Amfitrionul este o reeditare a primei colecții de nuvele publicate și scrise inițial în liceu.

Pe Vlad îl puteți citi și pe www.krossfire.ro și urmări pe site-ul de autor www.vladstoiculescu.ro.


Rate this ebook

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.