Pametni Marketing sa Pametnim Telefonima: Kako hiperlokalni marketing menja maloprodaju

ZMG Zurich Management Group AG
Free sample

Kupci postaju sve zahtevniji u digitalnom dobu. Ne samo kao on-line kupci, zbog brze uporedivosti proizvoda i cena na internetu kao i činjenice da je konkurencija online udaljena samo za jedan „klik“ mišem, već i u stacionarnoj trgovini.

Preko dve trećine korisnika Smart telefona koriste telefon kao asistenta za kupovinu u prodavnicama. Kupac je informisan. Traži se najviši kvalitet, najbolja cena, najbolja cena usluga, trenutna raspoloživost i podrška u svakom trenutku.

Naučite kako da koristite pametne telefone da mobilišete nove kupce i stvorite i zaštitite svoje tržište.

 

Read more

About the author

Zoran Trifković je suosnivač Zurich Management Group, nezavisnog preduzeća za konsalting, koje je fokusirano na inovativnu i pragmatičnu primenu informacione tehnologije.  Zoran je magistrirao na fakultetu ETH Zürich, na katedri za Elektrotehniku (M.Sc.E.E.)  i na Univerzitetu Erasmus u Roterdamu, sa zvanjem MBA RSM. 

Uspešan je preduzetnik, koji je postavio temelje i oblikovao uspešno razna tehnološka preduzeća.  Zoran radi u raznim tehnološkim preduzećima, na nivou menadžmenta i kao savetnik uprave. Sproveo je uspešno značajne konsalting projekte po nalogu top menadžmenta međunarodnih velikih preduzeća za vreme dvadesetpetogodišnjeg mandata u oblasti savetovanja u "Blue Chip" okolini. U njegove klijente spadaju poznate međunarodne ogranizacije kao što su Glencore, Swisscom, Sunrise, Six Group, Credit Suisse, Banka za međunarodnu platnu kompenzaciju, Swiss International Air Lines, Bank Giro Centrale, Unisource Carrier Services i mnoge druge.  

Read more
Loading...

Additional Information

Publisher
ZMG Zurich Management Group AG
Read more
Pages
82
Read more
ISBN
9783952436042
Read more
Read more
Best For
Read more
Genres
Business & Economics / E-Commerce / Internet Marketing
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.