Gaul Jadul

GagasMedia
11

Alamak jaaaaan, jangan bilang yang jadul itu nggak gaul, Cing. Hari gini yang jadul-jadul kembali eksis, lho. Coba inget masa kemaren-kemaren, deh, pasti seru abis.

80’s bisa dibilang masa paling keren tanpa tandingan. Liat aja musiknya, kaya dan variatif—dari pop cengeng, dangdut, rock, sampai fusion. Film-film TV dan bioskopnya juga seru untuk diinget—Little Missy, The A-Team, Catatan si Boy yang sekuelnya sampe 3, film horor Suzanna, dan masih banyak lainnya. Fashion-nya, sih, emang ancur dan tabrakan ke sana kemari, tapi justru di situ letak keunikannya. Asoy banget, Cing!

Yang penasaran dengan asyiknya masa 80-an, yuk, nostalgia bareng.
Nggak perlu memble, ya.

*****

Q Baihaqi, dikenal di dunia maya dengan ‘Q’, aktif mengelola beberapa blog dan juga memoderatori beberapa milis. Catatan dia dan teman-temannya tentang masa 80-an bisa diklik di http://lapanpuluhan.blogspot.com



-GagasMedia-

Read more
Collapse
4.1
11 total
Loading...

Additional Information

Publisher
GagasMedia
Read more
Collapse
Published on
Jun 1, 2009
Read more
Collapse
Pages
288
Read more
Collapse
ISBN
9789797803469
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Indonesian
Read more
Collapse
Genres
Juvenile Nonfiction / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.