De alchemie van etherische oliën: een compleet boek over essentiële oliën en aromatherapie

Babelcube Inc.
1
Free sample

Essentiële oliën bestaan in verschillende kwaliteiten. Of je nu een aromatherapeut of een consument bent, het beoordelen van de kwaliteit van essentiële oliën (EO's) is niet eenvoudig. Ze zijn afkomstig uit de hele wereld en bedrijven of leveranciers betrekken ze van groothandels of boeren wier integriteit en praktijken ze hebben leren vertrouwen. De eindconsument heeft geen idee en kan deze praktijken en relaties niet beoordelen.
Read more
Collapse

About the author

Adidas Wilson werd geboren in Chicago, Illinois en had een bijna-doodervaring nadat hij met een achttienwieler vrachtwagen van een brug afstortte en door een trein geraakt werd. Adidas heeft zijn tijd en moeite gewijd aan het onderwijzen, motiveren en inspireren van mensen over de hele wereld om hun levensstijl positief te veranderen. Adidas schreef zich in aan de universiteit van Phoenix en studeerde af met een bachelor diploma in gezondheidsmagagement. Hij studeert ook informatica voor de gezondheidszorg - masteropleiding aan de Lipscomb universiteit. Amazon bestsellerslijst.

Read more
Collapse
5.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Babelcube Inc.
Read more
Collapse
Published on
Jan 5, 2019
Read more
Collapse
Pages
121
Read more
Collapse
ISBN
9781547564989
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Gardening / Herbs
Health & Fitness / Aromatherapy
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Iedereen wil financiële vrijheid. Velen proberen het te vinden door te doen waar ze hartstochtelijk over zijn. Er zijn mensen die het hebben gevonden door de ladder op te klimmen in het bedrijf waar ze werken, terwijl anderen een bedrijf zijn begonnen. In de afgelopen periode van vijf jaar zijn er meer miljonairs verschenen dan in een andere periode. Online bronnen en internet in het algemeen zijn verantwoordelijk voor veel van dat succes. De meeste van deze mensen zijn cool genoeg om over hun succes te schrijven en bieden wat advies en inzicht over succes en wat ze moeten doen om dit te bereiken. Een ding dat in de meeste boeken is genoemd, zijn de 'geheimen van financiële vrijheid'. Dus, wat zijn deze geheimen? Hoeveel geld je ook verdient, als je geen idee hebt hoe je het moet aanpakken, zul je nooit financiële vrijheid krijgen - je komt niet eens in de buurt. Je moet leren om te gaan met wat je maakt en een cultuur van sparen cultiveren. Uw geld zou voor u moeten werken. Als je oncontroleerbare bestedingspatronen hebt, zul je uiteindelijk zelfs slechter doen dan mensen die minder ruimte maken dan jij. De eerste stap naar financiële vrijheid is sparen. Analyseer uw bestedingspatroon. Beheers uw bestedingspatroon en begin met budgetteren en sparen. Lees vervolgens meer over het beleggen van uw spaargeld. Dit is een van de meest cruciale beslissingen van je leven. Neem je tijd en onderzoek groeimarkten. Als je tevreden bent met wat je doet, kom je dichter in de buurt van de financiële vrijheid waar je naar verlangt. Je kunt veel geld verdienen, maar een ellendig leven leiden omdat je niet van je werk geniet. Als je je passie volgt, vallen alle andere dingen op hun plaats. De beste manier om een ​​carrière te kiezen waar je van houdt is door er een te worden die je sterke punten benut. U zult een belangrijke aanwinst zijn voor het bedrijf of uw bedrijf. Een persoon met duidelijk omschreven doelen is "als een schip met een kompas", in een specifieke richtin
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.