XVè Certamen Literari Escolar En Llengües D’origen

LuzAzul ediciones

Amics de la UNESCO de Barcelona ha tingut i té com a un dels seus objectius vetllar i donar suport al món educatiu. És per això també que fa uns anys, veient que al nostre entorn s’iniciava un nou procés immigratori procedent de molts països diferents, amb cultures i llengües diverses, va promoure el Certamen Literari en Llengües d’Origen, avui ja totalment consolidat.

Ho fa des del món del voluntariat. Per ser més precisos, es porta a terme sota la responsabilitat de professionals a cost zero.

Ho fa també amb l’ajuda desinteressada i generosa dels mestres de les escoles, que fan un esforç per a aconseguir trobar un espai del circuit curricular que possibiliti fer els treballs proposats pel Certamen.

I pas a pas, any rere any, hem arribat al XV Certamen Literari en Llengües d’Origen!!

Enguany Amics de la UNESCO de Barcelona vol convertir el Certamen en un homenatge i agraïment a totes les persones, moltes d’elles anònimes, que al llarg d’aquests anys han fet possible que el projecte fos una realitat, fins i tot en anys molt difícils per l’entitat.

 

Celebrem doncs el XV Aniversari del Certamen Literari en Llengües d’Origen sota el lema proposat: la felicitat.

La felicitat de treballar per la comunitat, la felicitat de treballar per una millor comprensió entre els col·lectius que compartim espais de vida, la felicitat que dóna la generositat… i tantes coses més…

Gràcies novament per l’esforç i la dedicació que, lliurement, fem tots plegats!

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
LuzAzul ediciones
Read more
Collapse
Published on
May 29, 2019
Read more
Collapse
Pages
92
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Catalan
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Literary
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.