In Het Rood

Babelcube Inc.
6

Wanneer Katerina en haar vriend Jace een onverwachte uitnodiging voor een feestje accepteren is misdaad wel het laatste waar ze aan denken. Maar dan laat een zogenaamd superdure wijn een vieze smaak achter in Kats mond en ontdekt ze een miljoenenzwendel. En dat alles nog voor het diner! In het rood is een spannend mysterie en actie-adventure verhaal dat je niet wilt missen!
Van dezelfde auteur
Katerina Carter Kleur van Geld mysteries
In het rood
Blauwe Maandag
Katerina Carter juridische thrillers
Nooduitgang
Met gelijke munt
Engel des doods
Groene schijn
Read more

About the author

Over de auteur
Colleen Cross is de auteur van de bestselling Fraudethriller-serie rond Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie de Kleur van Geld, ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich geen appels voor citroenen laat verkopen.
Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methoden.
Colleen Cross is bovendien accountant en fraude-expert en schrijft waargebeurde misdaadverhalen. In Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present bijvoorbeeld ontmaskert ze de grootste Ponzi-fraudeurs aller tijden en hoe ze ermee wegkwamen. Ze voorspelt bovendien precies het moment en de plek waarop de grootste Ponzi-fraude ooit aan het licht zal komen en de aanwijzingen waar men op moet letten.
Colleen Cross is ook actief op social media.
Facebook: www.facebook.com/colleenxcross
Twitter: @colleenxcross
Je kunt haar ook vinden op Goodreads.com.
Bezoek voor het laatste nieuws over Colleens boeken haar website: www.colleencross.com.
Wil je op de hoogte gehouden worden van haar nieuwste boeken, schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief! http://eepurl.com/c0jsL1

Read more
4.0
6 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Babelcube Inc.
Read more
Published on
Jun 24, 2018
Read more
Pages
108
Read more
ISBN
9781507118252
Read more
Language
Dutch
Read more
Genres
Fiction / Mystery & Detective / General
Fiction / Mystery & Detective / Women Sleuths
Read more
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
“Een dynamisch verhaal die je vanaf het eerste hoofdstuk grijpt en niet meer loslaat.”

--Midwest Book Review, Diane Donovan (over Eens Weg)

“Een meesterwerk van spanning en mysterie! De auteur heeft geweldig werk geleverd om de karakters met een psychische kant te ontwikkelen die zo goed omschreven is, dat we in hun hoofd zitten, hun angsten kunnen volgen en om hun successen kunnen juichen. Het plot is erg slim en houd je het hele boek bezig. Vol met kronkels, dit boek houd je net zolang wakker totdat je de laatste pagina gelezen hebt.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens Weg)

In de landelijke buitenwijken van Virginia duiken vrouwen dood op, op monsterlijke wijze vermoord en als de FBI erbij geroepen wordt zijn ze verstomd. Er loopt een seriemoordenaar rond, hij slaat steeds vaker toe en ze weten dat er maar één agent goed genoeg is om deze zaak op te lossen: Special Agent Riley Paige.

Riley is zelf op betaald verlof, herstellende van haar treffen met haar laatste seriemoordenaar en, zo kwetsbaar als ze is, twijfelt de FBI eraan om van haar briljant inzicht gebruik te maken. Maar Riley, die haar eigen demonen moet verslaan, komt erbij en haar jacht brengt haar naar de verontrustende subcultuur van poppenverzamelaars, in de huizen van gebroken families en in de meest duistere kanalen van het brein van de moordenaar. Terwijl Riley de lagen eraf pelt, beseft ze dat ze het tegen een moordenaar opneemt die nog zieker is dan ze had kunnen denken. In een panische race tegen de klok wordt ze tot het uiterste gedreven, haar baan staat op het spel, haar eigen familie is in gevaar en haar kwetsbare psyche staat op instorten.

Maar als Riley eenmaal een zaak aanneemt, stopt ze niet. Het obsedeert haar, leidt haar naar de donkerste hoeken van haar eigen brein en vervaagt de grens tussen jager en prooi. Na een reeks onverwachte wendingen, leidt haar intuïtie haar naar een schokkerend climax die Riley zelf niet had kunnen bedenken.

Een duister psychologische thriller met hartkloppende spanning, EENS WEG markeert het debuut van een boeiend nieuwe serie – en een geliefde nieuwe persoonlijkheid – die je tot laat in de nacht bezig houdt.

Boek #2 in de Riley Paige serie is nu beschikbaar!

Een bijzonder meeslepend verhaal waarvan je vanaf het eerste hoofdstuk volledig in de ban raakt.”

-- Recensie Midwest Book, Diane Donovan (over Once Gone)

Een nieuwe psychologische thriller van de hand van beststeller auteur #1 Blake Pierce.

Avery Black, moorddetective, is door de hel gegaan. Ooit was ze een top strafpleitster, maar raakte uit de gratie toen ze een briljante Harvard professor ten onrechte vrijpleitte. Toen hij weer moordde, kon Avery enkel schaamtevol toekijken. Ze verloor haar man en dochter en haar leven viel in een klap in duigen.

Langzaam tracht Avery er terug bovenop te komen, dit keer echter aan de andere kant van de balie. Ze werkt zich weer op en wordt moorddetective, tot grote minachting van haar collega’s, die zich nog steeds herinneren wat destijds is gebeurd en dit haar nog steeds niet hebben vergeven.

Wanneer Boston opgeschrikt wordt door een seriemoordenaar die het heeft gemunt op meisjes van elitescholen, moeten zij echter toegeven dat Avery over briljante gaven beschikt en roepen zij haar hulp in. Dit is Avery’s ultieme kans om zichzelf te bewijzen en zo haar schuld uit het verleden af te lossen. Avery zal echter al snel ondervinden dat zij het moet opnemen tegen een moordenaar die even slim is als zij.

In dit psychologische kat en muis spel, slaat de moordenaar ongenadeloos en op mysterieuze wijze toe. In een spannende race tegen de klok krijgt Avery te kampen met een aantal schokkende en onverwachte wendingen die uiteindelijk naar een verrassende climax zullen leiden die zelfs Avery zich niet had kunnen voorstellen.

Deze bloedstollende, duistere psychologische thriller, met een bijzonder populaire Avery in de hoofdrol, zal je tot laat in de nacht wakker houden. Het is de eerste thriller in een nieuwe reeks spannende moordmysteries.

Boek #2 uit de serie Avery Black zal weldra verschijnen.

“Een meesterwerk in het thriller en mysterie genre. Pierce heeft met duidelijk psychologisch inzicht levensechte karakters ontworpen. De lezer kruipt meteen in de huid van de personages en leeft op bijzonder realistische wijze mee met de gebeurtenissen en met de ontwikkelingen die zij doormaken. Een bijzonder spannende verhaallijn en onverwachte wendingen zorgen ervoor dat het boek je tot in de vroege uurtjes wakker zal houden.”

--Recensies Boeken en Films, Roberto Mattos (over Once Gone).

“Een thriller en mysterie meesterwerk! De auteur heeft geweldig werk geleverd met het ontwikkelen van karakters met een psychologische kant die zo goed omschreven is dat we in hun hoofd zitten, hun angsten kunnen volgen en juichen voor hun successen. De samenzwering is briljant en houdt je het hele boek bezig. Vol met wendingen, dit boek houdt je tot op de laatste bladzijde wakker.”

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (re Once Gone)

Ten noorden van New York worden vrouwen vermoord, hun lichamen worden mysterieus hangend in kettingen gevonden. Gezien de bizarre aard van de moorden – en het gebrek aan aanwijzingen, wordt de FBI erbij geroepen. Er is maar één agent tot wie ze zich kunnen wenden: Special Agent Riley Paige.

Riley, die nog van haar laatste zaak aan het bijkomen, is terughoudend om een nieuwe aan te nemen. Ze is er nog steeds van overtuigd dat er nog een voormalig seriemoordenaar rondloopt en haar stalkt. Maar ze weet dat haar vermogen om in het hoofd van een seriemoordenaar binnen te dringen en haar obsessieve karakter nodig is om deze zaak op te lossen. Ze kan gewoon niet weigeren – zelfs als dat haar over de afgrond duwt.

Riley’s zoektocht brengt haar diep in het misleide brein van een moordenaar, terwijl het haar naar weeshuizen, psychiatrische inrichtingen en gevangenissen brengt. Alles in een poging om de diepte van zijn psychose te begrijpen. Ze beseft dat ze het tegen een heuse psychopaat op moet nemen en ze weet dat het niet lang zal duren voor hij weer toe zal slaan. Maar terwijl haar eigen baan op het spel staat, haar eigen familie het doelwit is en met haar kwetsbare psyche die op het punt staat in te storten, kan het haar allemaal teveel worden – en te laat.

Een duistere, psychologische thriller met hartkloppende spanning, is EENS GEPAKT boek #2 in een meeslepende nieuwe serie – met een geliefd nieuw karakter – die je tot diep in de nacht laat lezen.

Boek #3 in de Riley Paige serie is nu ook beschikbaar!

Ein verhexter Krimi aus Westwick Corners!
Cendrine West hat ein Geheimnis – sie will eigentlich gar keine Hexe sein. Ihre Zauberkunst ist auch nicht besonders gut, eine Tatsache, an die sie ihre Tante Pearl ständig erinnert. Aber sie kann sich der Hexenwelt nicht so einfach verschließen, schon gar nicht in dem kleinen Westwick Corners, wo die Hexen der Familie West schon seit Generationen für Chaos sorgen.
Weitere Schwierigkeiten bahnen sich an, als kurz vor Cendrines Hochzeit eine Leiche auftaucht. Sie erkennt die magischen Verwicklungen in diesem Fall und entdeckt eine Seite an ihrem Verlobten, die ihr so gar nicht gefällt. Cendrine wird gezwungen, sich mit ihren eigenen Kräften auseinanderzusetzen. Werden sie ausreichen, um ihre Familie und die Stadt zu retten?
Am Tatort zeigen alle Beweise auf ihre Tante Pearl, die unbedingt verhindern will, dass Touristen den Weg nach Westwick Corners finden. Dann will sie auch noch unbedingt Tyler Gates, den gutaussehenden neuen Sheriff, aus der Stadt jagen, so wie sie es bereits mit seinen Vorgängern getan hatte. Schlussendlich mischt sich auch noch der Geist von Oma Vi ein und das Chaos nimmt seinen Lauf.
Zwischen Sheriff Gates und Cendrine fliegen Funken, während die Beweise gegen Tante Pearl immer belastender werden. Kann Cendrine den Fall – und ihr Herz – in die richtige Richtung lenken?
Wenn Ihnen unterhaltsame Krimis mit einem Schuss Humor und etwas Zauberkraft gefallen, dann wird es Ihnen in Westwick Corners gefallen.
From New York Times and USA Today bestselling author Colleen Cross comes a gripping unputdownable crime legal thriller.

"A twisty legal thriller full of psychological suspense. This new crime thriller book and courtroom drama will keep you up at night..." 

"James Patterson meets John Grisham in nonstop psychological suspense! One of  the best detective thriller novels I've read in a long time and a new crime thriller author well worth a read."

**Don't miss books 2-4 in the series, Game Theory, Blowout, and Greenwash, on sale for a limited time only!**

Exit Strategy- A Katerina Carter Psychological Legal Thriller 

Diamonds, Danger, and A Deadly Secret...A Katerina Carter Legal Thriller

Private investigator and forensic accountant Katerina Carter uncovers a sinister connection between blood diamonds and organized crime. Then two company employees are brutally murdered and her investigation becomes much more dangerous than she had ever imagined. Can she can stay alive long enough to expose the real criminals...or will her first case be her last?

Grab your copy of the exciting new thriller everyone is talking about! 

Don't miss Books 2, 3 and 4 in this series, Game Theory, Blowout, and Greenwash, all at a special price, for a limited time only!

Exit Strategy is an action-packed legal thriller in the vein of Michael Connelly and John Grisham, teeming with greed, corruption, and conspiracy in the corridors of power. This stunning debut crime thriller suspense novel from crime author Colleen Cross will captivate you with psychological suspense, international intrigue and surprising plot twists in the great legal thriller tradition of Adam Mitzner, Greg Iles, Lisa Scottoline and Rachel Caine. 

A financial thriller with a cool new private investigator who gets the job done. Fans of Girl on the Train and Stillhouse Lake will love this riveting crime thriller.


"An international tale of diamonds, danger and disappearance, Exit Strategy gripped me from page one..." 

"Exit Strategy, the first in the action-packed Katerina Carter Legal Thriller series, is a suspenseful psychological thriller sure to keep you turning pages!"

"...Heart-stopping tension and intrigue!" 

"What do you do when the bodies pile up? Follow the money. This smart and fast-paced financial thriller will get your adrenaline pumping and your mind racing from Vancouver to Buenos Aires Argentina and beyond. A twisty crime thriller that will keep you guessing." 

"Murder and misfortune and money go hand in hand...one of the best crime thrillers and mystery books this year!" 

"If you like thriller books with an international flair, check out Exit Strategy. From Vancouver to Buenos Aires Argentina and beyond, Cross's suspense thriller books are tightly plotted with pacing and suspense reminiscent of Grisham books."

The first in a series of new crime mystery books from bestselling author Colleen Cross.

"An international tale of diamonds, danger, and disappearance, Exit Strategy gripped me from page one."

"If you like John Grisham and Michael Connelly, you'll love Colleen Cross's riveting page-turners!"

A Google Play Bestseller, Exit Strategy is the first in the Katerina Carter Legal Thriller series, an action-packed crime and psychological thriller that fans of Michael Connelly and John Grisham will love! 

You might also like Game Theory, the next mystery book and thriller novel in the series of psychological thriller books.

Colleen's books are also available in Dutch, French, German, Italian, Portuguese, Spanish, and other languages.  Her detective novels are available in ebook, kindle book, paperback, and audio versions.

"Cross draws the reader into this smart financial psychological thriller with skilled expertise, providing just the right amount of action and surprising twists to keep the pages turning. Exit Strategy is a must-read!” 

“An international tale of diamonds, danger, and disappearance, Exit Strategy gripped me from page one and kept me flipping pages long after I wanted to be asleep.” 

If you love crime thrillers, don't miss this action-packed read! A new crime thriller author to watch.

Exit Strategy is also available in other languages: 

Espanol : Maniobra de evasion

Français : Stratégie de sortie

Nederlandse : Nooduitgang 


Also by Colleen Cross:

Katerina Carter Legal Psychological Thriller Series

Exit Strategy

Game Theory

Blowout 

Katerina Carter Color of Money Cozy Mystery Series

Red Handed 

Blue Moon

Greenwash

Westwick Witches Cozy Mysteries series

Witch You Well

Rags to Witches

Witch and Famous

Christmas Witch List

Nonfiction

Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present

Colleen Cross is a CPA and former forensic accountant who now writes riveting crime novels, twisty mysteries and action-packed psychological thrillers. Her financial thrillers always follow the money. Find out more at www.colleencross.com

Keywords: crime mystery, police procedural, female detective mystery, mysteries, thrillers, suspense thriller, cozy mysteries, Ponzi scheme, New York Times bestselling mystery series, Jennifer McMahon, Marc Cameron, Brad Thor, dementia, alzheimers, heist, kidnapping, blood diamonds, money laundering, forensic accountant, forensic accounting, fraud, white collar crime, crime, female sleuth, private investigators, cartels, wall street, financial thriller, international mystery thriller, suspense thriller, legal thriller, hard-boiled, suspense, new world order thriller, bilderberg, melissa f. miller, patricia mclinn, denise grover swank, veronica mars, rob thomas, conspiracy, mystery, cozy mysteries, the girl on the train, gone girl, cozy mystery books, cozy murder mysteries, cozies, private detective, women sleuths, boots,  ebooks, vigilante justice, revenge, accounting, finance, gone girl, robert brynzda, jenny blackhurst, ann rule, daniel silva, iris johansen, david rosenfeldt, roger stelljes, dennis lehane, tanya anne crosby, Gillian Flynn, Colleen, Cross, Greg Iles, James Patterson, bookshots, tess gerritsen, joy fielding, sandra brown, girl on the train, paula hawkins, suspense, women's murder club, Michael Connelly, John Grisham, Karin Slaughter, Diane Capri, Lisa Jackson, David Baldacci, J A Jance, cj box, david baldacci, john sandford, stuart woods, jeffrey deaver, estelle ryan, michael palmer, joanne fluke, iris johansen, stig larson, stig larsson, jo nesbo, john lescroart, jessica knoll, brad thor, vince flynn, scott turow, louise penny, charlaine harris,  patrica cornwell, Tess Gerritsen, Lisa Scottoline, Kathy Reichs, Lee Child, Harlan Coben, Aaron Patterson, Lisa Jackson, Heather Graham, Ryan Casey, Sean Black, sue grafton, kendra elliot, melinda leigh, nelson demille, michael wallace, john sandford, j d robb, nora roberts, david morell, mary higgins clark, lee child, charlaine harris, louise penny, scott turow, bestsellers, best sellers, finance, mystery books, auditing, money, legal thriller, crime thrillers, forensics, whistleblower, due diligence, hard-boiled, police procedural, suspense, traditional british, women sleuths, true crime, romantic suspense, cozy mystery, strong female leads, technological thriller, medical thriller, cj lyons, elizabeth george, mystery thriller, series, noir, hard-boiled, mysteries, action adventure, suspense books, crime books, thriller books, noir, traditional british, mysteries, thrillers, action, adventure, mysteries, thriller stories to keep you up all night, best mystery books, best mystery novels, mystery author, mystery series, mystery books, mystery novels, mystery novels 2014, sweet cozy mysteries, sweet cozy mystery, murder mystery, murder mysteries, best crime novels, crime fiction, crime thrillers, krimi, bestselling mystery books, fraud audit, whistle blower, whodunit, mystery, action adventure, avalanche, bestselling mysteries, bestselling thrillers, vancouver, british columbia, sunshine coast, cosy, cosies, best sellers, the lake house, 007, detective stories

Keywords: mystery, mysteries, thrillers, cozy mysteries, Ponzi scheme, dementia, alzheimers, heist, kidnapping, blood diamonds, money laundering, forensic accountant, forensic accounting, fraud, white collar crime, crime, female sleuth, private investigators, cartels, wall street, financial thriller, international mystery thriller, new world order thriller, bilderberg, conspiracy, mystery, cozy mysteries, cozy mystery books, cozy murder mysteries, cozies, private detective, women sleuths, boots,  ebooks, vigilante justice, revenge, accounting, finance, gone girl, Gillian Flynn, Colleen, cross, Greg Iles, James Patterson, joy fielding, sandra brown, girl on the train, paula hawkins, women's murder club, Michael Connelly, John Grisham, Karin Slaughter, Diane Capri, Lisa Jackson, David Baldacci, J A Jance, cj box, david baldacci, john sandford, stuart woods, jeffrey deaver, estelle ryan, michael palmer, joanne fluke, iris johansen, stig larson, stig larsson, jo nesbo, john lescroart, jessica knoll, brad thor, vince flynn, scott turow, louise penny, charlaine harris,  patrica cornwell, Tess Gerritsen, Lisa Scottoline, Kathy Reichs, Lee Child, Harlan Coben, Aaron Patterson, Lisa Jackson, Heather Graham, Ryan Casey, Sean Black, sue grafton, kendra elliot, melinda leigh, nelson demille, michael wallace, john sandford, j d robb, nora roberts, david morell, mary higgins clark, lee child, charlaine harris, louise penny, scott turow, bestsellers, best sellers, finance, mystery books, auditing, money, legal thriller, crime thrillers, forensics, whistleblower, due diligence, hard-boiled, police procedural, suspense, traditional british, women sleuths, true crime, romantic suspense, cozy mystery, strong female leads, technological thriller, medical thriller, cj lyons, elizabeth george, mystery thriller, series, noir, hard-boiled, mysteries, action adventure, suspense books, crime books, thriller books, noir, traditional british, mysteries, thrillers, action, adventure, mysteries, thriller stories to keep you up all night, best mystery books, best mystery novels, mystery author, mystery series, mystery books, mystery novels, mystery novels 2014, sweet cozy mysteries, sweet cozy mystery, murder mystery, murder mysteries, best crime novels, crime fiction, crime thrillers, krimi, bestselling mystery books, fraud audit, whistle blower, whodunit, mystery, action adventure, avalanche, bestselling mysteries, bestselling thrillers, vancouver, british columbia, sunshine coast, cosy, cosies, best sellers, the lake house, 007, detective stories, legal thriller, ebook, kindle, online books, suspense novels, novel, crime books, crime thriller books, fiction books, courtroom drama authors, jenny blackhurst, ann rule 
crime thriller, new thrillers, 2017 thrillers, crime and thriller books, crime thriller novels, english readers, romantic thriller books, 
lawyer romance books, latest thrillers, audio books thrillers, thriller ebooks, kindle classic,  classic thrillers, recent thrillers, british thriller books, books crime thrillers, financial thrillers, lawyer romance novels, 
legal romance novels, thriller books pdf, christian thrillers, latest crime thrillers, ebooks in french, pulp thriller, crime thriller, crime books, 
crime thriller books, crime mystery books, suspense novels, thriller stories, mysterious novels, top crime books, new crime thriller books, 
new thrillers, 2017 thrillers, murder mystery writers, latest crime thriller books, crime and thriller books, good crime thriller books, crime writers, crime thriller novels, crime thriller books best sellers, top crime thriller books, suspense thriller novels, thriller story books, mystery crime books, crime books fiction, fiction crime books, latest thrillers, 
crime drama books, thriller story books in english, good thriller books for young adults, good crime mystery books, mystery and crime books, 
new thrillers, crime thriller authors, british thriller books, mystery authors best sellers, detective story books, good mystery book series,
best selling crime thriller books, good books mystery suspense, crime detective books, romantic thriller books, good mystery authors, crime thriller writers,  detective thriller movies, new mystery fiction, 
thriller crime books, crime novelists, crime mystery novels, books crime thrillers, suspense books to read, new suspense novels, detective mystery novels, fiction mystery authors, thriller ebooks, good suspense novels, 
crime thriller book series, thriller crime, best selling suspense novels, 
books crime, most popular detective novels, good mystery crime books, 
great mystery authors, detective thriller, mystery detective novels, crime mystery thriller books, thriller bestsellers, most popular crime books, 
top crime mystery books, mystery fiction authors, great detective books, 
bestsellers thrillers, top crime authors, new crime thrillers, mystery crime stories, suspense fiction books, crime mystery authors, crime detective novels, mystery fiction stories, crime authors, crime mystery, 
classic thrillers, best detective thrillers, british crime thrillers, john grisham, john grisham new book release date, new john grisham book release date, ebook john grisham, john grisham pdf, john grisham ebooks, john grisham books pdf, john grisham epub, john grisham books download, john grisham books, free, freebie, bestseller, bestselling


From USA Today and New York Times Bestselling Author Colleen Cross comes a cozy mystery whodunit that will make you laugh out loud.  It's magic and mayhem as the witches investigate.  Grab this hilarious witch cozy mystery bestseller and follow the clues as the Westwick Witches solve this magic and murder mystery.

"Bewitched meets Miss Marple - five star fun!"

"Supernatural sleuthing at its finest!" - Reviewer

BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR...

Book 1 in the bestselling Westwick Witches Cozy Paranormal Mystery series - a USA Today and New York Times bestseller

Dead billionaires are not good for business! That's what Aunt Pearl complains to Cen when the dead body is found in the cozy family inn at Westwick Corners.

Still, it's not Cen's problem. She lives an ordinary life away from her witch-ful family for a reason. She got her ordinary fiancé and her ordinary job as a journalist using no magic whatsoever, and no inconvenient local murder is going to change her comfortable existence.

Even if the entire town is now accusing Aunt Pearl of murdering her guest. Even if her fiancé is acting weird and talking about seeing ghosts. Even if the town's sexy new sheriff, Tyler Gates, treats her like the most hexing of all the witches...

If you love funny cozy mysteries infused with a dose of humor and the supernatural, you’ll love this paranormal witch cozy mystery! Witch You Well appeals to readers of the Stephanie Plum series by Janet Evanovich who enjoy a humorous cozy mysteries and cozy mystery books. Fans of Angie Fox, Kristen Painter, and Charlaine Harris will love these paranormal mysteries chock-full of sorcery and supernatural secret sauce!

Sign up for Colleen's new release notifications at http://www.colleencross.com

"...A bewitching, supernatural treat. If you love witch cozy mysteries you'll love Cendrine West and her wacky witch family!"

Witch are you waiting for?....grab your copy today!

The Westwick Witches Cozy Mysteries, in series order: 

Witch You Well - A Westwick Witches Cozy Mystery #1 (this book)

Rags to Witches - A Westwick Witches Cozy Mystery #2

Witch and Famous - A Westwick Witches Cozy Mystery #3

Westwick Witches Magical Mystery box set - books 1-3

Christmas Witch List - A Westwick Witches Cozy Mystery #4

From the author:

Westwick Corners isn't your typical small town. Or even a normal ghost town. It's where people go not to be found, and witches go to work their magic without attracting too much attention. The combination makes from some interesting and humorous mysteries, and the witches are always at the center of the action!

Ruby's cooking, Cendrine's amateur sleuth and investigator activities, and Aunt Pearl's magic school are always looking for that one secret ingredient that will propel the witches to fame and fortune and put the small town of Westwick Corners back on the map again. The witches are forever cooking up new business opportunities like The Westwick Corners Inn, The Witching Post Bar and Grill, and of course, Pearl's Charm School, where witches go to unravel riddles, spin magic spells, and create their own witch mysteries. Too bad they are forever getting distracted because there are always strange things happening in Westwick Corners, from petty crime to murder.

The West family has always been in Westwick Corners and always will be. They descend from a long line of witches who have inhabited Westwick Corners from the beginning.

Witches who unlock mysteries, solve crime, and help those in need. They are collectively a kind of a witch of all trades, because pitching in--or is it witching in-- is what you do in a small town. Everyone helps out. Even Grandma Vi the ghost investigates and sleuths. But when everyone pulls together, it's not always in the same direction!  If you like a good puzzle, a good laugh, and a good witch mystery series, you'll love these cozy mystery books!  Available both as ebook cozy mystery books and cozy mystery paperbacks.

I am writing the next book in this series of paranormal cozy mysteries, a cozy paranormal that takes place on Christmas Eve. As long as people like these humorous cozy mysteries I will keep on writing them. Thanks for reading!

__________


Keywords: witch cozy mystery books, paranormal cozy mysteries, witch cozy mysteries, witch cozies, cozy mystery, amateur sleuth, traditional mystery, mystery, small town mystery, bestseller, female detectives, female protagonist mystery, murder mystery, cozy mysteries, midnight texas, female sleuth, veronica mars, rob thomas, humor, series, rita mae brown, diane mott davidson, nancy warren. diana orgain, sarah graves, keeley bates, annabel chase, alexander mccall smith, robyn peterman, ben aaronovitch, delia james, juliet blackwell, gemma halliday, dakota cassidy, fortune, witch detective, rae davies, book, books, ebook, novel, college, funny, humorous mystery, minight texas, funny mystery, mysteries, thriller, thrillers, police procedural, general mystery, adele abbott, ghosts, sorcery, witch detectives, mayfair witches, sorceress, witch is when, witch and wizard,witches of bourbon street, alaine alister, amanda lee, witch books, witchcraft books, bailey cates,kate locke, bewitched, spells and scones, magic, grimoire, sofie kelly, aunt tillie, christiana miller, wicked, kristen s walker, haunting, witches tree, halloween, magic and mayhem, witchcraft books and spells, wicked witch, trouble in mudbug, banana cream pie murder, ten bigg ones,janet evanovich, m.c. beaton, diane mott davidson, julie smith, a panicked premonition, victoria laurie, charlaine harris, karen cantwell, alexander mccall smith, densie grover swank, abigail keam, victoria laurie, madison johns. barbara annino, jana deleon, lynn cahoon, rose pressey, deanna chase, leighann dobbs, connie shelton, harper lin, tonya kappes, heist, kidnapping, blood diamonds, best selling books,best seller, best sellers books, james patterson, bookshots, tess gerritsen, morgana best, kathy reichs, money laundering, forensic accounting, forensic accountant, fraud, white collar crime, crime, female sleuth, private investigators, cartels, wall street, new york times bestsellers, financial thriller, international mystery thriller, suspense thriller, general thriller, cozy mysteries, cozy murder mystery, cozy mystery books, cozy mystery, cozies, paranormal cozy, humorous mystery, murder mystery, private detective, women sleuths, books, ebooks, vigilante justice, police procedural, general mystery, revenge, accounting, finance, auditing, money, legal thriller, financial thriller, crime thriller, general thriller, suspense thriller, suspense, forensics, gone girl, girl on a train, paula hawkins, women's murder club, halloween books, James Patterson, John Grisham, joy fielding, sandra brown, girl on the train, Jana DeLeon,  connie shelton, robert bryndza, daniel silva, iris johansen, david rosenfeldt, roger stelljes, dennis lehane, tanya anne crosby, Leighann Dobbs, Gillian Flynn, Michael Connelly, Karin Slaughter, Diane Capri, Liane Moriarty, Tess Gerritsen, Greg Iles, Lisa Scottoline, Kathy Reichs, Lee Child, Harlan Coben, roger stelljes, stacy green, Aaron Patterson, Lisa Jackson, Heather Graham, Ryan Casey, Sean Black, patricia cornwell, j a jance, john sandford, cj box, david baldacci, sue grafton, kendra elliot, melinda leigh, nelson demille, michael wallace, john sandford, stuart woods, jeffrey deaver, estelle ryan, michael palmer, joanne fluke, iris johansen, lee child, jack reacher, stig larson, stig larsson, david lagercrantz, girl with the dragon tattoo, jo nesbo, john lescroart, jessica knoll, charlaine harris, leighann dobbs, jana deleon, bella forrest, brad thor, vince flynn, scott turow, louise penny, charlaine harris, melissa foster, kendra elliot, robert dugoni, marcia clark, scott pratt, christopher greyson, aaron elkins, barry eisler, rachel abbott, t.r. ragan, michael crichton, j.d. robb, renee pawlish, madison johns, abigail keam, jaden skye, karin slaughter, dale mayer, peter james, liliana hart, amanda m. lee, best sellers, mystery thrillers, colleen, whistleblower, due diligence, hard-boiled, police procedural, suspense, police procedural , general mystery, hard-boiled, suspense, traditional british, women sleuths, true crime, cozy mystery, romantic suspense, nora roberts, j d robb, technological thriller, mystery thriller, series, noir, hard-boiled,  thriller stories to keep you up all night, thrillers free books, mystery books, mystery and thriller ebooks, detective stories, lee child, jack reacher, nora roberts, j d robb, murder mystery,sweet cozy mysteries, sweet cozy mystery, crime cartel, mysteries, action adventure, suspense thriller, crime thriller, thriller books, noir, crime books, suspense books, mysteries, thrillers, best mystery books, best mystery novels, mystery author, mystery series, Canada, Canadian authors, Vancouver, Pacific Northwest, mystery books, mystery novels, mystery novels 2014, murder mystery, murder mysteries, best crime novels, crime fiction, cj lyons, robert b. parker, lee child, jeffrey archer, fiona barton, bosch, crime thrillers, krimi, fraud investigation, fraud audit, whistleblower, conflict diamonds, whodunit, psychological thriller, adventure thriller, political thriller, psychological thriller, adventure thriller, political thriller, medical thriller, action adventure, mob, cartel, espionage, spy thriller, mafia, blood justice diamonds, bestselling mysteries, bestselling thrillers, buenos aires, vancouver, saskia noort, esther verhoef, cosy, cosies, best sellers, detective stories, 007, Dan Brown, DaVinci, Women Sleuths, Women's Fiction Crime Detective, Crime Thrillers, Kidnapping Crime Fiction, Murder, Mystery Series, Gastown, thin blue line, drug heist, private investigator, RCMP, Lower Mainland, Richmond, west coast, Lee Child, medical mystery, United States, Canada, Vancouver, Buenos Aires, cynthia baxter, m .c. beaton

mystery, mysteries, thriller, thrillers, heist, kidnapping, blood diamonds, best selling books,best seller, best sellers books, money laundering, forensic accounting, forensic accountant, fraud, white collar crime, crime, female sleuth, private investigators, cartels, wall street, new york times bestsellers, financial thriller, international mystery thriller, cozy mysteries, cozy murder mystery, cozy mystery books, cozy mystery, cozies, private detective, women sleuths, books, ebooks, vigilante justice, revenge, accounting, finance, auditing, money, legal thriller, financial thriller, crime thriller, forensics, gone girl, girl on a train, paula hawkins, women's murder club, James Patterson, John Grisham, joy fielding, sandra brown, girl on the train, Jana Deleon, Leighann Dobbs, Gillian Flynn, Michael Connelly, Karin Slaughter, Diane Capri, Liane Moriarty, Tess Gerritsen, Greg Iles, Lisa Scottoline, Kathy Reichs, Lee Child, Harlan Coben, roger stelljes, stacy green, angie fox, victoria laurie, Aaron Patterson, Lisa Jackson, Heather Graham, Ryan Casey, Sean Black, patricia cornwell, j a jance, john sandford, cj box, david baldacci, sue grafton, kendra elliot, melinda leigh, nelson demille, michael wallace, john sandford, stuart woods, jeffrey deaver, estelle ryan, michael palmer, joanne fluke, iris johansen, stig larson, stig larsson, david lagercrantz, girl with the dragon tattoo, jo nesbo, john lescroart, jessica knoll, brad thor, vince flynn, scott turow, louise penny, charlaine harris, harper lin, tonya kappes, janet evanovich, melissa foster, kendra elliot, robert dugoni, marcia clark, scott pratt, christopher greyson, aaron elkins, barry eisler, rachel abbott, t.r. ragan, michael crichton, j.d. robb, renee pawlish, madison johns, abigail keam, jaden skye, karin slaughter, dale mayer, peter james, liliana hart, amanda m. lee, best sellers, mystery thrillers, colleen, whistleblower, due diligence, hard-boiled, police procedural, suspense, traditional british, women sleuths, true crime, cozy mystery, romantic suspense, technological thriller, mystery thriller, series, noir, hard-boiled,  thriller stories to keep you up all night, thrillers free books, mystery books, mystery and thriller ebooks, detective stories, murder mystery,sweet cozy mysteries, sweet cozy mystery, crime cartel, mysteries, action adventure, crime thriller, thriller books, noir, crime books, suspense books, mysteries, thrillers, best mystery books, best mystery novels, mystery author, mystery series, Canada, Canadian authors, Vancouver, Pacific Northwest, mystery books, mystery novels, mystery novels 2014, murder mystery, murder mysteries, best crime novels, crime fiction, cj lyons, robert b. parker, lee child, jeffrey archer, fiona barton, bosch, crime thrillers, krimi, fraud investigation, fraud audit, whistleblower, conflict diamonds, whodunit, psychological thriller, adventure thriller, political thriller, psychological thriller, adventure thriller, political thriller, medical thriller, action adventure, mob, cartel, espionage, spy thriller, mafia, blood justice diamonds, bestselling mysteries, bestselling thrillers, buenos aires, vancouver, saskia noort, esther verhoef, cosy, cosies, best sellers, detective stories, 007, Dan Brown, DaVinci, Women Sleuths, Women's Fiction Crime Detective, Crime Thrillers, Kidnapping Crime Fiction, Murder, Mystery Series, Gastown, thin blue line, drug heist, private investigator, RCMP, Lower Mainland, Richmond, west coast, Lee Child, medical mystery, United States, Canada, Vancouver, Buenos Aires,

contemporary romance, romantic comedy, shopping romance, billionaire romance, billionaire, series, romantic comedy series, comedy, comedy series, bbw romance, funny romance, laugh romance, modern romance, urban romance, boston, boston romance, wealthy, USA today, USA today bestseller, CEO romance, office romance, city romance, smart romance, mystery shopping, mystery shopping romance, dogs in romance, cats in romance, lighthearted romance, light romance, hot romance, julia kent, julia kent romance, proposal, proposal romance, engagement, engagement romance, new york times bestseller romance, NYT romance, new york times romance, sexy, heartwarming, heart-warming, family, love, love books, kissing books, emotional journey, contemporary, contemporary romance, romance series, long series, long romance series, wealthy hero, wealthy heroes, sassy, captivating romance, sparks, loyalty, swoon, contemporary, best seller, sleuth, detective, romance, nora roberts

If you want some witchcraft in your mystery books you'll love this bestselling detective witch book series!  One of the best books to read in 2017. James Patterson meets the supernatural Westwick witches!

Un thriller en 6 épisodes - épisode 2

Dans son emploi de juricomptable, Katerina Carter a du mal à s’arrêter. Cela la conduit dans des situations assez difficiles et précaires. Maintenant qu’elle n’a plus de travail et est à court d’argent, Kat a besoin de trouver de nouveaux clients. Sinon, elle devra retourner occuper un misérable box à son précédent cabinet de comptabilité. Pour Kat, ce serait pire que d’être endettée.

Lorsque Susan Sullivan, la PDG des mines de diamants Liberty, l’engage pour retrouver le directeur financier qui a disparu et une grosse somme d’argent détournée, Kat est un peu trop impatiente d’accepter le poste. La misère est une grande source de motivation pour accepter des cas difficiles, mais l’enthousiasme de Katerina se transforme bientôt en terreur lorsque deux employés de la société sont sauvagement assassinés. Elle se rend compte que cette enquête pourrait être plus dangereuse qu’elle ne s’y attendait.

Pour compliquer les choses, elle découvre un lien sinistre entre des diamants de sang et le crime organisé. Il ne lui reste plus qu’à obtenir des preuves, tout en évitant de se faire tuer avant de démasquer les véritables criminels. Avec l’aide de ses amis et d’un oncle excentrique, Kat doit avancer avec précaution. Sinon, sa première affaire pourrait bien être la dernière…

Stratégie de sortie est un thriller légal et financier, bourré d’action, dans le style de Michael Connelly et de John Grisham.

« Une histoire internationale de diamants, danger et disparition, Stratégie de sortie m’a captivée dès la première page... »

« Stratégie de sortie, le premier livre de la série bourrée d’action des thrillers judiciaires de Katerina Carter, est un thriller psychologique dont le suspense vous fera rapidement tourner les pages ! »

« [...] une tension et des intrigues à vous couper le souffle ! »


 

Un crime sinistre repose au fond de l’océan...
Lors d’un voyage sur un yacht de luxe, l’enquêtrice des fraudes Katerina Carter suspecte le propriétaire de cacher un sombre secret. Mais elle a plus d’un tour dans son sac et va essayer de mettre ses amis en garde contre le bel Italien.
Mais pourquoi est-elle la seule à croire qu’il leur cache quelque chose ?
Pendant l’exploration d’une île isolée, Kat et ses amis vont chercher des indices sur une mystérieuse secte, l’Aquarian Foundation, et son trésor. Celle-ci volait l’argent de ses membres et, maintenant, voilà que la même chose est en train de leur arriver.Kat va alors tout faire pour prouver que si quelque chose est trop beau pour être vrai, c’est que ça l’est. Mais, ses avertissements restant sans réponses, ses amis s’exposeront à un danger mortel.
La course contre la montre commence pour Kat...
Formule mortelle est le troisième livre de la série Katrina Carter et attirera les fans de James Patterson et Michael Connelly.
Faites défiler vers le haut pour acheter votre copie aujourd’hui !
Rendez-vous sur son site, www.colleencross.com, et inscrivez-vous pour recevoir sa newsletter bisannuelle et être les premiers à connaître les dates de sorties. Vous profiterez aussi d’offres exclusives.
Les livres de cette série peuvent être lus dans le désordre.
Du même auteure:
Crimes et enquêtes : Thrillers judicaires de Katrina Carter
Stratégie de Sortie
Formule mortelle
La couleur de l’argent : enquêtes criminelles de Katrina Carter
Rouge vif
Lune bleue
Mise au vert
Œuvres de non-fiction :
Anatomy of a Ponzi: scams past and present
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.