România Rațională: Începuturi

Editura România Rațională
Free sample

RAȚIUNE PENTRU NAȚIUNE


Spirala istoriei: istoria se repetă! Întotdeauna la un alt nivel!


Momentul istoric al constituirii Partidului ROMÂNIA RAȚIONALĂ coincide cu începutul perioadei de finalizare a subjugării definitive a poporului român. Identitatea națională ne este amenințată de globalizare. Integritatea teritorială a României ne este amenințată de separatism. Cultura ne este amenințată de populism. Tradiția ne este amenințată prin ridiculizare. Valorile ne sunt devalorizate prin valorizarea non-valorilor!


Răspunderea este a românilor, dar vina trădării aparține politicienilor și conducătorilor!


În fața acestor amenințări, rațiunea trebuie să fie motorul acțiunii.


Reacțiile lipsite de baze raționale au generat întotdeauna rezultate iraționale. Simplitatea gândirii trebuie însoțită întotdeauna de demnitate și respect! Față de propria-ți persoană, familie, neam și țară!


De peste 2000 de ani poporul român a garantat, prin lupta sa, dezvoltarea liberă a altor popoare europene. Sute de ani, de la țăranul din Marea Oaste a țării și până soldatul din armata contemporană, românul și-a pierdut viața și bunurile pentru a-și apăra familie, neamul și țara. De peste un mileniu credința în Dumnezeu a fost unul dintre pilonii de stabilitate a românilor, iar tradițiile au fost respectate cu sfințenie.


Dar, tot de sute de ani, proprii conducătorii românilor, impuși sau aleși, ne-au trădat țara și și-au vândut poporul! Iar trădarea lor a fost susținută întotdeauna de interesele altor conducători din afara țării!


Astfel că de mii de ani poporul român a fost decimat de războaie, furat de bogății și teritorii, subjugat intereselor altor puteri și batjocorit de proprii conducători! Să le fie rușine!


Chiar și așa am dăinuit ca neam și țară! Mai mult: românii valoroși sunt recunoscuți în întreaga lume! Chiar dacă alte țări îi prezintă ca fiind parte a patrimoniului lor!


Chiar și așa bunurile țării continuă să fie puncte de interes major! Cantitatea, calitatea și varietatea bogățiilor naturale din subsolurile României continuă să fie magnetul care atrage privirile lacome ale corporațiilor multinaționale.


Și tot așa ca până acum, conducătorii țării continuă să trădeze poporul român! Exact ca Iuda: pentru un pumn de arginți!


Ca partid, suntem acea grupare de români care, pornind de la valorile trecutului, pentru a construi viitorul României, contribuim activ la lupta pentru păstrarea integrității teritoriului național, protejarea pădurilor, dezvoltarea agriculturii, înflorirea comerțului și serviciilor, gestionarea centralizată a resurselor naturale și a aurului, pentru a garanta urmașilor o dezvoltare puternică.


Susținem în mod patriotic valorile naționaliste cu obiectivismul și neutralitatea rațiunii!


Read more
Collapse

About the author

Fondator al Partidului România Rațională


Cofondator al Partidului România Rațională

Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Publisher
Editura România Rațională
Read more
Collapse
Published on
Dec 3, 2019
Read more
Collapse
Pages
162
Read more
Collapse
ISBN
9786069491218
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best for
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Political Science / Propaganda
Read more
Collapse
Content protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.