ผัวจ้างรัก

eReader (Thailand)
93

 อรอิสรา ต้องขอให้ อดัมส์ เบรลอน นายแบบหนุ่มหล่อมาแรงซึ่งเป็นรุ่นพี่สมัยเรียนมหาวิทยาลัย มารับบทสามีเพื่อตบตาพ่อกับแม่ ต่างคนต่างไม่เคยรู้ว่าว่าต่างแอบรักกันตอนเป็นนักศึกษา หญิงสาวคิดว่าเขาต้องการเงิน และนายแบบหนุ่มหล่อคิดว่ามันเป็นแค่การรับจ้าง แต่คืนแรกที่ต่างต้องแสดงบท ผัวเมีย กัน อรอิสราถึงได้รู้ว่าเขาไม่ได้เป็นแค่ ผัวจ้างรัก ของเธอ เท่านั้น!!! “พี่อยากนอนแบบนี้...แบบที่ไม่ต้องสวมใส่อะไรเลย” “เดี๋ยวก็เป็นปอดบวมแย่หรอกค่ะ” “ให้รู้ไปว่าจะตายเพราะรัก” “อดัมส์...” หญิงสาวคราง เขาบอกรักเธอแทบจะนับหนไม่ได้อยู่แล้ว ในขณะที่เธอยังอมพะนำทำเหมือนไม่รู้ว่าตัวเองรู้สึกยังไงกันแน่ “เรนี่...” เขากระซิบและไล้เลียไปรอบ ๆ ริมฝีปากอิ่มฉ่ำ “เรียกพี่อย่างที่เธอเรียกเมื่อกี๊ได้มั้ย” “ว่าอะไรคะ” หญิงสาวแสร้งเฉไฉทั้งที่รู้แก่ใจว่าเขากำลังพูดถึงสิ่งที่ผ่านมาเมื่อครู่ “เรียกพี่ว่า...ผัวจ๋า”
Read more
Collapse
4.2
93 total
Loading...

Additional Information

Publisher
eReader (Thailand)
Read more
Collapse
Published on
Jul 2, 2015
Read more
Collapse
Pages
155
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Thai
Read more
Collapse
Genres
Drama / Asian / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.