10(zece) proiecte cu Arduino

Radu Pietraru
15

"Volumul „10(zece) proiecte cu Arduino” elaborat de catre s. l. dr. ing. Radu Pietraru este o lucrare actuala, dedicata unui subiect de mare interes pentru pasionatii domeniului stiintific, tehnico-aplicativ.

Structurata in zece capitole bine echilibrate care descriu, fiecare in parte, cate un proiect din domeniul sistemelor electronice de automatizare, cu posibile dezvoltari ulterioare si referinte on-line, lucrarea contine informatii concise si pertinente despre componentele, metodele de asamblare, aplicatiile software, seturile de configurare, interfata cu utilizatorul dar si despre alte elemente, la fel de necesare proiectarii si realizarii practice a acestor proiecte.

Referintele bibliografice on-line (Webografia), atent selectate, reflecta preocuparea autorului pentru studierea si utilizarea unor materiale actuale, de calitate, care sa ajute cititorul sa inteleaga mai bine informatiile prezentate in cadrul lucrarii si care sa ii ofere acestuia un punct de plecare pentru dobandirea unor noi cunostinte si abilitati tehnice.

Prezentarea grafica este sobra, eleganta si clara, facilitand parcurgerea si intelegerea notiunilor prezentate.

Lucrarea este astfel conceputa si realizata incat poate fi folosita ca indrumar de laborator pentru discipline predate in cadrul facultatilor cu profil tehnic, ca ghid tehnico-stiintific in cadrul cercurilor stiintifice studentesti si al cluburilor tehnico-aplicative ale elevilor de liceu, dar si ca un volum interesant, incitant, ce poate fi parcurs de orice cititor care doreste sa exploreze, sa inteleaga domeniul abordat si apoi sa creeze el insusi proiecte de tipul celor prezentate."

Prof. dr. ing. Daniela Saru
Facultatea Automatica si Calculatoare
Universitatea „Politehnica” BucurestiRead more

About the author

Radu Pietraru este cadru didactic in cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti, si titular al cursurilor de Sisteme cu microprocesoare integrate si Sisteme cu microprocesoare in cadrul departamentului de Automatica si Informatica Industriala.

Autor a zece carti de specialitate si a nenumarate articole stiintifice. Coautor al cartii "Elemente practice de baza in dezvoltarea sistemelor cu microprocesoare integrate utilizand Arduino Uno" (Editura Techno Media, 2014).

Read more
4.5
15 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Radu Pietraru
Read more
Published on
Feb 4, 2015
Read more
Pages
150
Read more
ISBN
9789730184082
Read more
Language
Romanian
Read more
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.