Fayra

GagasMedia
14
Free sample

Katanya, apa pun yang Tuhan kasih adalah yang terbaik. Masa, sih? Coba liat gue, saat Nyokap ngelahirin gue, Bokap cabut pergi entah ke mana, trus Nyokap dengan entengnya ninggalin gue dan kakak gue, buat pergi ke Arab Saudi. Jadilah, gue tinggal berdua doang dengan kakak gue yang punya mental penjajah.

Tapi, semua itu gak masalah. Gue sama kakak gue bisa survive, kok. Sampai suatu hari gue ketemu Taza, cowok yang tatapan matanya bikin gue bisa terbang langsung ke bulan tanpa pake apolo. Tapi, Taza kayaknya malah suka sama Kesty, sahabat gue yang naksir berat sama kakak gue. Uggghhh bingung, bingung.

Masalah gue ditambah lagi sama cewek bernama Nakata. Huh, siapa, sih, dia? Kenapa Taza rela pergi ke New Jersey buat nemenin dia? Lalu, cinta gue yang tengah bersemi ini bagaimana, dong? Akhirnya, gue sadar, itu benar, apa pun yang Tuhan kasih, adalah yang terbaik.


-GagasMedia-

Read more
Collapse
4.6
14 total
Loading...

Additional Information

Publisher
GagasMedia
Read more
Collapse
Published on
Sep 1, 2008
Read more
Collapse
Pages
292
Read more
Collapse
ISBN
9789797802769
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Indonesian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / General
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.