Gekortwiekt

Debora Elisabeth
4
Free sample

“Haar alleen maar zien zorgt ervoor dat het grote gat in mijn borstkas een heel klein stukje dicht lijkt te trekken. Kan zij me helpen? Kan ze een brug bouwen, zodat ik het gat weer over kan steken?”

Ze zijn nieuw op school: Ava en Ab. Bloedmooi, ongrijpbaar en mysterieus. Brian en zijn klasgenoten Jason en Renkse weten niet wat ze van de nieuwkomers moeten denken. Er is iets vreemds met hen beiden aan de hand. Ze zijn een stel, maar Ab heeft er geen problemen mee om andere meisjes op school te verleiden, zelfs Brians ex-vriendin Tara niet.
Brian voelt nog steeds veel voor Tara, maar wordt ook door Ava's kwetsbaarheid en geheimzinnigheid aangetrokken.
Wat Brian niet weet is dat Ava en Ab een geheim verbergen dat nooit bekend mag worden ... een geheim dat de gewone wereld overstijgt.
Read more
Collapse
4.5
4 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Debora Elisabeth
Read more
Collapse
Published on
Nov 13, 2016
Read more
Collapse
Pages
76
Read more
Collapse
ISBN
9788822864918
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Dutch
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Fantasy / Dark Fantasy
Fiction / Fantasy / Paranormal
Fiction / Romance / Fantasy
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
Het afwezige licht is het derde deel uit de Cranborn reeks.

De bomen van het bos waren oud en omvangrijk, hun bladerdak filterde het daglicht tot een groenige waas, niet veel helderder dan een late avondschemering. Geluiden werden gedempt en de sfeer die in het bos hing zorgde dat de mannen er het zwijgen toe deden.
‘hrm,’ gromde Volon, ‘ik weet niet of dit nu de juiste keus is geweest.’
Hij leidde zijn paard voorzichtig over een dikke boomwortel die verraderlijk onder een laag bladeren verstopt zat. Het bospad ging over in een stuk geplaveide weg en aan weerszijden van de weg waren stukken metselwerk zichtbaar, afgebrokkeld, vervallen, maar nog duidelijk herkenbaar als muren. De begroeiing was hier dunner en op regelmatige plekken waren lage en hogere heuvels waar ook nog stukken metselwerk en zelfs complete bogen uitstaken.
‘Het is een verlaten stad. Vragen jullie je nooit af hoe oud het hier allemaal is?’ vroeg Volon.‘Ik kom uit gardanfels en dat land was nog bijna leeg toen onze voorouders het veroverden. Toch liggen hier en daar nog resten van gebouwen en forten en sommige zijn heel oud.’
Volon hief zijn hand en liet zijn stoet soldaten halt houden. Er leek geen sprietje te bewegen en geen takje te kraken, alsof de natuur, het bos zelf, de adem inhield.
‘Volgens mij moeten we niet meer praten,’ fluisterde Volon ernstig en hij wist dat al zijn mannen hem duidelijk konden verstaan. Hij gebaarde dat ze weer verder moesten gaan. Met iets meer haast dan voorheen volgden zijn mannen hem langs de steenwerken die bijna een mijl aanhielden voor ze weer in dicht bos overgingen
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.