Păcatele fiului - cartea întâi

Fantasy Fanatic

Book 1
Quantum Publishers
1
Free sample

Lia este o tânără jurnalistă, angajată a tabloidului Gura Lumii. Viața ei decurge liniar, fără evenimente notabile, până într-o zi când Andrei, redactorul șef, o trimite pe teren, cu misiunea de a lua un interviu unui bărbat acuzat de mai multe crime.

Cum rareori lucrurile sunt ceea ce par a fi, nici deținutul pe care îl cunoaște cu ocazia vizitei la închisoare nu se dovedește a fi ceea ce aștepta Lia să găsească.

Deși inițial, antipatia pe care cei doi o simt unul față de altul este copleșitoare, printr-un concurs de împrejurări sunt forțați să descopere legătura subtilă care le unește destinele. Indiferent cât de mult se străduiesc să renege evidențele, trecutul se încăpățânează să influențeze prezentul amândurora.

O poveste în care erotismul se împletește cu fantasy într-o manieră care te va cuceri iremediabil.

Read more
Collapse

About the author

 

Theo Anghel s-a născut la București.

Scrie încă din copilărie, când inventa pe caiete tip II, sub influenta lui Alexandre Dumas tatăl, povești cu muschetari.

Cititorii săi, pe vremea aceea, erau câțiva colegi de clasă care ferfenițeau caietele trecându-le de la unul la altul. În domeniul literar a activat multă vreme ca editor pe diferite site-uri literare, scriind în continuare, dar păstrând manuscrisele în sertar.

A ajuns să-și dorească să publice după ce a început să posteze pe un blog fragmente din ceea ce avea să devină romanul Rochia aurie, iar cititorii ce dezbăteau subiectul acestei cărți s-au dovedit extrem de pasionali în comentariile lor.

Totuși, prima carte publicată nu a fost Rochia aurie, ci Întoarcerea, primul volum din seria Am murit, din fericire. Volumul a fost nominalizat la un concurs de debut printre primele zece din câteva sute și, în 2014, a apărut pe hârtie. Deși acest volum a fost scris ca un roman de sine stătător, succesul uluitor pe care l-a avut a dus la scrierea celui de-al doilea, Chaos. Efectul a fost că fanii autoarei nu și-au dorit și nici n-au acceptat ca povestea personajelor lor favorite să se încheie aici, așa că al treilea volum,

Dincolo, a venit să întregească seria.

În mod firesc, au apărut volumele Purgatorio și Diabolic, ultimul având în jur de 500 de pagini. Această serie a atras atenția mass mediei, așa că autoarea a fost invitată de mai multe ori să vorbească despre cărțile sale în emisiuni cu audiență.


Read more
Collapse
4.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Quantum Publishers
Read more
Collapse
Published on
Jun 18, 2019
Read more
Collapse
Pages
294
Read more
Collapse
ISBN
9786068862712
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Action & Adventure
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM protected.
Read more
Collapse
Read Aloud
Available on Android devices
Read more
Collapse

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.