Ada: Un Roman de Dragoste

Cristina G.
1
Free sample

Ce e iubirea cand cuvintele d-amor insala,
Cand ochii mintii mint si faptele omoara? 

Ada, un roman de dragoste pentru inimi sensibile. 

Un roman pentru tine.


Read more
Collapse

About the author

Cristina G. a scris si publicat peste 35 de carti in limba romana si engleza in mai putin de 3 ani.

Read more
Collapse
5.0
1 total
Loading...

Additional Information

Publisher
Cristina G.
Read more
Collapse
Pages
216
Read more
Collapse
Read more
Collapse
Best For
Read more
Collapse
Language
Romanian
Read more
Collapse
Genres
Fiction / Romance / Contemporary
Fiction / Romance / Fantasy
Fiction / Romance / General
Fiction / Romance / Paranormal / Vampires
Fiction / Romance / Science Fiction
Juvenile Fiction / Love & Romance
Young Adult Fiction / Romance / Contemporary
Young Adult Fiction / Vampires
Read more
Collapse
Content Protection
This content is DRM free.
Read more
Collapse
Eligible for Family Library

Reading information

Smartphones and Tablets

Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.

Laptops and Computers

You can read books purchased on Google Play using your computer's web browser.

eReaders and other devices

To read on e-ink devices like the Sony eReader or Barnes & Noble Nook, you'll need to download a file and transfer it to your device. Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.
"TRANSFORMATĂ este o carte care rivalizează cu AMURG și JURNALELE VAMPIRILOR, și una care te va face să nu vrei să lași cartea din mână până la ultima pagină! Dacă îți plac aventura, dragostea si vampirii, această carte este pentru tine!" 

--Vampirebooksite.com 

Bestsellerul nr. 1!

TRANSFORMATĂ este cartea 1 din seria bestseller MEMORIILE UNUI VAMPIR, care include unsprezece cărți (și mai urmează).

În TRANSFORMATĂ (Cartea 1 din Memoriile unui vampir), Caitlin Paine, de 18 ani, se trezește scoasă cu forța din frumoasa ei suburbie și forțată să urmeze un periculos liceu din orașul New York, când mama ei se mută din nou. Singura rază de lumină în noile ei împrejurimi este Jonah, un nou coleg care o place la prima vedere.

Dar, înainte ca iubirea lor să poată înflori, Caitlin descoperă dintr-o dată că se schimbă. Ea este copleșită de o putere supraomenească, o sensibilitate la lumină, o dorință de a se hrăni - de sentimente pe care nu le înțelege. Ea caută răspunsuri la ceea ce i se întâmplă, și poftele ei o duc la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Ochii ei se deschid către o lume ascunsă, chiar sub picioarele ei, înflorind în subteranele orașului New York. Ea se trezește prinsă între două sabaturi periculoase, chiar în mijlocul unui război între vampiri.

Acesta este momentul când Caitlin îl întâlnește pe Caleb, un vampir misterios și puternic care o salvează de forțele întunericului. El are nevoie de ajutorul ei, are nevoie ca ea să-l conducă la legendarul artefact pierdut. Și ea are nevoie de el pentru răspunsuri și pentru protecție. Împreună, ei vor trebui să răspundă la o întrebare crucială: cine a fost tatăl ei adevărat?

Dar Caitlin se trezește prinsă între doi bărbați, căci și altceva apare între ei: o dragoste interzisă. O dragoste între rase care le va risca viețile amândurora, şi îi va forţa să decidă dacă să riște totul unul pentru altul... 

"TRANSFORMATĂ este o poveste ideală pentru tinerii cititori. Morgan Rice a făcut o treabă bună aducând o întorsătură interesantă asupra a ceea ce ar fi putut fi o poveste tipică despre vampiri. Proaspătă și unică, TRANSFORMATĂ are elementele clasice găsite în multe povești paranormale pentru tineret. Cartea 1 din Seria Memoriile unui vampir se concentrează pe o fată ... o fată extraordinară! ... TRANSFORMATĂ este ușor de citit, dar are un ritm extrem de rapid .... Recomandată pentru oricine apreciază  romanele paranormale de dragoste. Evaluat Audiență Generală."
--The Romance Reviews 

“TRANSFORMATĂ mi-a captat atenţia de la început şi nu i-a dat drumul... această poveste este o aventură uimitoare, care are un ritm rapid şi o mulțime de acţiune încă de la început. Nu te plictiseşti nicio clipă. " Morgan Rice a făcut o treabă minunată aducând cititorul în poveste. Ea a făcut de asemenea să fie ușor să ții cu Caitlin și să dorești cu disperare să reușească să-și găsească adevărul ....Voi aștepta cu nerăbdare a doua carte din serie."
--Paranormal Romance Guild 

Caitlin și Caleb se angajează împreună într-o încercare de a găsi un obiect care poate opri războiul iminent dintre vampiri și oameni: sabia pierdută. Un obiect din folclorul vampirilor, există îndoieli serioase asupra faptului că ar exista cu adevărat.

Dacă e să existe vreo speranță de a o găsi, ei trebuie să urmărească în primul rând arborele genealogic al lui Caitlin. Oare ea este într-adevăr Aleasa? Căutarea lor începe cu găsirea tatălui lui Caitlin. Cine a fost el? De ce a abandonat-o? Căutarea se extinde și ei sunt șocați de ceea ce descoperă despre cine este ea cu adevărat.

Dar ei nu sunt singurii care caută sabia legendară. Și Sabatul Blacktide o vrea, și ei sunt aproape, pe urmele lui Caitlin și  Caleb. Mai rău, fratele mai mic a lui Caitlin, Sam, rămâne obsedat să-l găsească pe tatăl lor. Dar Sam se implică în curând până peste cap, chiar in mijlocul unui război între vampiri. Oare le va pune în pericol căutarea?

Călătoria lui Caitlin și Caleb îi duce într-un vârtej de locații istorice - de la Valea Hudsonului, la Salem, la centrul istoric al orașului Boston - exact locul unde vrăjitoarele au fost odată spânzurate pe dealul Boston Common. De ce sunt aceste locuri atât de importante pentru rasa vampirilor? Și ce au de-a face cu strămoșii lui Caitlin, și cu ce devine ea?

Dar ar putea chiar să nu reușească. Dragostea dintre Caitlin și Caleb înflorește. Și povestea lor de dragoste interzisă poate distruge tot ce au pornit să realizeze ....

Cărțile 3 - 11 din seria MEMORIILE UNUI VAMPIR sunt acum, de asemenea, disponibile!

"IUBITĂ, a doua carte din seria Memoriile unui vampir, este la fel de bună ca prima carte, TRANSFORMATĂ, și plină ochi cu acțiune, dragoste, aventură și suspans. Aceasta carte este o adăugire minunată la această serie și te va face să vrei mai mult de la Morgan Rice. Dacă ți-a plăcut prima carte, pune mâna pe asta și îndrăgostește-te din nou. Această carte poate fi citită ca o continuare, dar Rice scrie în așa fel încât nu ai nevoie să știi prima carte pentru a citi această tranșă minunată. "

--Vampirebooksite.com

"Seria MEMORIILE UNUI VAMPIR a avut o intrigă minunată, iar LOVED mai ales a fost soiul de carte pe care-ți va fi greu să o pui jos seara. Finalul a fost o situație pe muchie de cuțit, atât de spectaculoasă încât vei dori imediat să cumperi cartea următoare, doar pentru a vedea ce se întâmplă." După cum puteți vedea, această carte a fost un pas uriaș în serie și primește un 10 solid."

--The Dallas Examiner

"In IUBITĂ, Morgan Rice se dovedește din nou a fi o povestitoare extrem de talentată.... Angajantă și distractivă, m-am trezit apreciind această carte mai mult decât pe prima și abia aștept următoarea tranșă."

--The Romance Reviews

#1 New York Times Bestseller
# 1 USA Today Bestseller
De la autoarea celebrei trilogii Grisha
Urmarea volumului Banda celor şase ciori (nominalizat la Carnegie Medal 2017) este un amestec de Urzeala tronurilor și Ocean’s Eleven
Kaz Brekker şi echipa lui tocmai au dat o lovitură atât de îndrăzneață, încât nici ei nu credeau că vor scăpa teferi. Dar în loc să pună mâna pe o recompensă consistentă, sunt nevoiţi să lupte din nou pentru vieţile lor.
Înșelată şi slăbită de răpirea unui membru important, echipa a rămas fără resurse, fără aliaţi şi fără speranţă.
În timp ce în Ketterdam se adună forţe puternice din întreaga lume, dornice să smulgă secretele periculosului drog numit jurda parem, rivali vechi şi duşmani noi pun la încercare iscusinţa lui Kaz şi loialităţile fragile din cadrul echipei. Pe străzile întunecate şi întortocheate ale oraşului se va da un război, o luptă pentru răzbunare şi ispăşire care va decide soarta lumii Grisha.
"Un roman sumbru şi violent – una dintre scene înfățișează o paradă de adolescenţi cu revolvere, puşti, pistoale, explozibili şi grenade luminoase –, dar de o autenticitate captivantă." - Kirkus Reviews
"Excelent scris... Bardugo se depăşeşte pe sine." – Booklist
"Romanul are toate ingredientele necesare ca să ţină cititorii cu sufletul la gură: un şef de bandă viclean, cu un plan pentru fiecare împrejurare, şanse de reuşită aproape nule, o echipă distractivă de inadaptaţi cu talente diverse, o intrigă cu răsturnări de situaţii şi un deznodământ plin de suspans." - Publishers Weekly​
De la autorul bestsellerului Sub aceeași stea

K-5 spunea că băieții sunt bădărani.

K-10 voia doar o relație de prietenie.

K-18 i-a dat papucii într-un e-mail.

K-19 i-a frânt inima.

Colin, un „fost copil-minune“ pasionat de anagrame, pleacă împreună cu prietenul său Hassan într-o călătorie departe de casă pentru a-și uita toate dezamăgirile în dragoste. Cu 10 000 de dolari în buzunar și un mistreț pe urmele sale, Colin vrea să demonstreze Teorema Fundamentală a Previzibilității Katherinelor care, speră el, va prezice viitorul tuturor relațiilor. Iubirea, prietenia și umorul sunt ingredientele picante ale acestui roman spumos, ingenios construit, despre cum te poți reinventa.

„Imaginați-vă o sală de operații la începutul unei intervenții dificile, dar îndelung pregătite, și veți găsi ceva din atmosfera cărții lui John Green: atenția la detalii, precizia stilului, acuitatea observațiilor.“ – New York Times Book Review

„După Căutând-o pe Alaska, romanul cu care a câștigat Michael L. Printz Award, John Green vine cu o nouă poveste subtilă și inteligent scrisă. Umorul nebun emană de pretutindeni, de la discuțiile între adolescenți la observațiile erudite.“ – teenreads.com

„Katherine I a fost fiica meditatorului meu, Krazy Keith și, într-o seară la mine acasă, mi-a cerut să fiu prietenul ei, și eu am acceptat, iar apoi, după două minute și treizeci de secunde, mi-a dat papucii, ceea ce la început a părut amuzant, dar acum, privind în urmă, e posibil ca acele două minute și treizeci de secunde să fi fost cea mai importantă perioadă din viața mea.“

©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.