Măgarul românesc Ollie Sunday School

Boat Angel Outreach Center
Ebook
160
Pages
Eligible

About this ebook

Romanian Donkey Ollie Sunday School este o carte perfectă pentru părinții care doresc să-și învețe copiii minunile iubirii lui Dumnezeu. Nu este nimic mai bun decât învățarea copiilor să-L iubească pe Domnul, Dumnezeul lor cu toată inima, sufletele, mintea și puterea. Aceste cărți sunt gratuite pentru previzualizare.

About the author

Моят кратък животВ Америка сме обсебени от славата, не само богатствата, които носи, но и популярността И достъпът до по-голям живот в светлината на прожекторите, където всеки знае и нашето име. Вярваме, че знаменитостите са по същество различни от нас. Вярваме, че те са имунизирани срещу несигурност, самота, дори и на последствията от смъртта. Когато някой известен умре, ние правим празник от него, и колективно не вярваме, че това се е случило. В много случаи те стават още по-емблематични с наследство, което надминава това, което са имали, докато те са сред живите. Игнорираме многобройните им викове за помощ, тъй като те преиграват, и ние отхвърляме техните разбити взаимоотношения като част от играта и колективY ние правим малко, за да не се стига до хората в горната част на полето си или тези, които блестят най-ярко в обществените прожектори. Защо? Защото ние не сме стигнали до устоите на истината на изявлението на Исус. "Какво ще спечели човек, за да спечели света и да изгуби душата си?" Ние погрешно смятаме, че да се спечели света е жизнеспособна стъпка в осигуряването на нашата вечна съдба, че по някакъв начин Бог ще наклони скалите и ще даде на тези, които са постигнали много на тази земя различна мярка на съд в последния ден на разплатата. Финансирахме развлекателните индустрии, издържали сме политически династии, пренебрегвахме репресивни и прекомерни монополни бизнес практики и образователни среди, които казват високо и ясно "успех на всяка цена". Wд забравят за тежките последици, които идват с практиката на екстремно егоизъм, и ние пренебрегваме вечните награди, които идват с любящия Бог с цялото си сърце и обичайки ближния като себе си. Ние сме обсебени от победата и не губим, забравяме за важността на честността в бизнеса и политиката, решаващата живото-променяща се необходимост от морал в развлечението и ние подливаме вярността на религиозните практики навсякъде, удобно заменяйки състраданието към другите с мантрата, "Хората могат да вярват в това, което искат". Забравяме, че като свободни морални агенти, Ние можем да вярваме и да живеем според избора си, но не можем и няма да избегнем вечните последствия от самите избори.


Лесно е за нас да прегърнем послания като "изневеряват на партньора си", "направи всичко за славата". Wстъпвайте над другите в нашия бизнес и лични занимания и смятаме, че е добре да влияем върху политиките и политиката, независимо от присъщата истина или лъжите, които поставяме. Ние казваме на отговорните, че без значение какво правите, ние все още ще ви повярваме - това е сляпа лоялност. Създадохме един заблуден свят, свят, в който известните имат свои собствени правила; по-голямата им стъпка, богатството им, по-голямата им ширина им се позволява. Сляпо сме следвали онези, които са "успели" и продължават да ги следват и да ги почитат, дори когато пътят, по който са пътували, е бил този, който е довел до тяхната отчаяна и преждевременна смърт. Правим идоли на Елвис, Хендрикс, Морисън, Джоплин, Монро, Кобейн, Джаксън, Леджър и Уайнхаус и ги прокарват в стратосферата си в тяхната смърт. тя често е звезда това сенки за успеха, който са имали, докато са живели. Големият въпрос е защо? Толкова ли сме обвързани с нашите собствени вродени провали, че сме избрали да игнорираме един съвършен любящ Бог, които живееха като човек, свободен от грях и себепои- Бог, който само плати крайната цена за нашето неподчинение, неподчинение, обхванало цялата човешка раса, като се стъпи на един дървен древен римски кръст, който се прочиства за всички времена и вечността, който нашият предшественик започна в Едемската градина, когато забраниха да им се бавят плодовете от единственото дърво, което им забраняваше и те не се подчиниха на единствената им любяща Заповед Създателя. Сега можем да погледнем назад и да видим, че човечеството е прежазило векове на смърт, унищожение, разочарование и разпад. Това действие имаше ужасяващи последствия.


През краткия ми живот, аз съм имал моя дял от крави, множество разговори с известни личности, някои от които бяха мимолетни много бяха впоследствие. Всяка от знаменитостите е известен в различна сфера - в политиката - в забавление, музика, дори наука. Винаги съм бил изненадан колко нормален е всеки човек. Бях приятно изненадан да науча, че въпреки че те са съществували с слава и щастие, те не бяха много по-различни от другите, които бях срещнал и в крайна сметка не много по-различен от себе си. Един от първите знаменитости, които срещнах, е Сет Тафт, внук на Хауърд ТафтA Президентът на САЩ. Бях на 14 и наех за повишението на кмета в Кливланд Вахайо през 1966. Сет караше до Уест сайд на Кливланд, до Лорейн Бридж и 20-5-та улица, докато три парчето ми се свиреше силно, опитвайки се да привлече тълпа. Той говореше с малката тълпа, която се беше събрала, за да ни чуе. Той иска да раздаваме балони, копчета и стикери. Трябва да си взаимодействаме с тълпата и дори да му разтърсим ръката няколко пъти. Той не спечели изборите, нито някой от следващите си оферти за Сената. Hд, обаче, успя да стане областен комисар, И и умира на 90 години, без да компрометира принципите си. Не знам къде ще прекара вечността.


Обичах музиката и изучавах пиано и клавири в Музикалната пещера на Изток 24-то и Евклид Авеню срещу Държавен университет в Кливланд. Отидох на концерти с приятелите си и често дойдоха там рано, за да помогна с оборудването, надявайки се за безплатен билет. Имам безплатен билет за концерти, помагайки на бандата на Джеймс. Той не мислеше много за няколко 14-годишен. Момчета чакане на паркинга, помага да преместят оборудването си в залата на Свети Ричардс в Avon Lake, където те били резервирани за танци. Без да ни гледа презрението за кратко, той едва ни даде време на деня. Бях благодарен за безплатния билет и се наслаждавах на шоуто, което отидох да го видя още няколко пъти. Години по-късно Джо напуска бандата Джеймс, заминава за Холивуд, където по-късно се присъединява към известната група орли. Той има съпруга и семейство християни и живее в известния заможен район Сан Диего Ранчо Санте Фе. Той е най-известен с самоотличителната си песен "Живот в скоростната лента", където пее за унищожаването на хотелски стаи, ускоряването на скъпите си превозни средства и опасностите от употребата на наркотици и рок звездата. Той е дарил редица китари на християнското училище на детето си за благотворителните им събития. Той е един от малкото оцелели, които получиха помощ и сега живее без наркотици.


Хареса ми, когато местната група с най-добрите 40 хитови - Хорът дойде в гимназията "Сейнт Едуард". Мислех, че вокалът им Ерик е много талантлив, свирел на китара и пиано. Могат да имитират всички песни и всички обичаха Ерик Кармен. Бях изненадан, когато няколко години по-късно моят гимназиален приятел Rich Reising за Кливланд Интернешънъл избра Ерик да продуцира cd "No Surf in Cleveland" за своята група "Евклид Бийч Бънд". Отидох в Ню Йорк да ги посетя в студиото. Ерик по това време изгаряше бюджета на записа и се опита да ме убеди да пътувам из града, за да му донесем нещо, което да го накара да продължи. Бях изненадан колко малко се справяше групата; Изглежда, че той е по-притеснен да се забавлява, отколкото да прави добра музика. Албумът не се оказа много добре, но Рич и неговите колеги успяват да помогнат на Ерик, когато записва класиката "Никога не се преобърни отново" и "Всичко от себе си" и се присъединяват към него на турне. От тогава Ерик се пенсионира от повечето си турнета и отглежда семейството си в Кливланд, представям си затвора му за да го постави на фургон за трезвен.


Имах късмет да се срещна и да работя с много групи, както лично, така и в концертната комисия на Университета в Аризона. Също така успях да работя като доброволец с Wolf и Рисмилър Концерти извън Лос Анджелис. Видях и разговарях с много различни музиканти зад кулисите, хора от Електрическия светлинен оркестър, Брус Спрингстийн Бенд, Питър Фрамптън Бърг, Дуби Брадърс, Пинк Флойд, Леон Ръсел Бенд и разговарях с Доналд Фагън от Стийл Дан, който беше разстроен от своя гим Лари, защото е трябвало да свири на Болдуин, а не с Щайнуей в Тусонския музикален център. Срещнах много колеги, които бяха несигурни и изглеждаха обсебени от наркотици и срещи с момичета. Често се питах защо нямат свои приятелки, защо са толкова отчаяни?" Те бяха известни и богати. За мен беше отварачка за очи.


Един път, Върнах се от колежа и посещавах родителите си в Bay Village, Охайо и моя приятел Дъг, който беше изпълнявал на местните Телевизия Шоуто дойде в дома ми с Нийл Седака, известна с песента "Момиче от календара". Дъг го доведе при родителите ми, където играеше "МакАртър Парк" по виждане на нашето малко по-малко от историята и пианото на Кларк Console. Дъг ми каза по-късно, Че Нийл се интересувал от него. Отново се изненадах защо някой толкова известен притеснява млад мъж. които едва се превърнаха в възрастен. Говорих с него и разбрах какъв музикант е. Той не направи никакви кости за факта, че предпочита мъжете пред жените.


Един ден, приятелят ми Пийт, Един певец дойде в Аризона за концерт с Били Джоел Бенд в Колизеума, аз взимах Пит за ден на разглеждане на забележителности и аз трябваше да се срещна с Били на паркинга на хотела преди да отиде на мотоциклет. Той беше опитен музикант и изглежда се наслаждаваше. Той беше много неподвластен на славата и богатството си и сякаш живееше в момента. Карал мотора си без страх без бодигардове в теглич.


Няколко години по-късно отидох на мисионерско и музикално пътуване в Мексико Сити, при приятел от посолството на САЩ и срещнах момиче на име Лин, бившият мениджър на пътя за The Who и Rolling Stones също беше бивша приятелка на мениджъра по музика Питър Ашър. Тя беше в мексикански затвор за притежание на наркотици и ме помоли за помощ. Познавах Питър, че управлява Линда Ронщад и се поканих зад кулисите да се срещна с Линда на концерт, който моя приятел промотира в Тусон и седна до нея след шоуто и я помолих за помощ. Линда, която се среща с губернатор Джери Браун, беше скептична да помага, но на първо място се сприятелил с музикантите си, за да събере пари, за да измъкне Лин от затвора. Чух, че е отнело 50 000 долара и около 9 месеца време. Бях там да я взема от поправителния дом в Сан Диего, когато най-накрая я освободиха. Поддържах връзка с Лин, когато тя се върна на работа за архива на Ариста и стана ръководител на пътя за Уитни Хюстън. Имахме много разговори и Лин се постарила да остави миналото и да приеме прошката, предложена в Исус Христос. Два пъти ме покани на събитие, на което Уитни пее втори път Уитни в Ню Йорк и не можа да пее целия сет, двама от приятелите ми, Питърс и Пол Младши, бяха и двете в групата си и се наслаждаваха на шоуто. До ден да не знам дали е била тук или не. Уитни умря в трагично предозиране с наркотици; със своето звездно благоденствано минало, никой не знае със сигурност къде прекарва вечността. Тя се омъжи за Боби Браун певица за Ново издание, която беше работила с приятелите ми Рик Тими и Винсънт Брантли. Предполагам, че наркотиците са причинили негативни неща в брака й. Когато пееше за Христос, усещаш страстта, която се чудя дали употребата й на наркотици и търсенето на слава и щастие я е накарала да се откъсне от вярата си, тъй като обстоятелствата на нейната смърт са все още мистерия.


Докато бях в Ел Ей, потърсих уроци по клавиатурата от Омарски. Пристигнах в дома му, след като осигурих адреса му от офиса на Пат Буун. Той се отдалече от алеята и спря заради мен. Попитах го дали мога да получа няколко урока, като бях нов в града. Беше много любезен, но ми каза "Не". Съпругата му Сторми беше в колата с него и каза, че няма време да я научи. По-късно в училището за джаз в Шърман Оукс. Също така се запознах с Госпъл Грейт Кийт Грийн и успях да науча няколко песни от него. Беше вдъхновение, че беше тъжен да го видя да умира толкова рано при самолетна катастрофа. Опитах се да вляза в групата на Ричи Фюрай, но не успях да го направя. Присъединих се към едно доста добре познато "Евангелски трио стрелците" и пътувахме наоколо, правейки представления в колежи и фестивали. Един от акцентите ми беше срещата с Фил Киаги, който изигра важна роля за това, че водеше най-добрия ми приятел Дъг към Христос. Той беше искрен и мил. Той също беше прекрасен певец и китарист. Станах приятел с леон Патийо, бивш певец за Сантана, помогнах да го резервирам в няколко концерта и посетих с него на няколко различни фестивала. Трябва да имам среща в Бевърли Хилс с Брус Бърг, която ръководеше Дона Самърс. звукозаписната компания Казабланка. Използвал е различни лекарства и е наранил здравето си. Той прие Христос точно преди да умре. Дона Самърс умря, познавайки Христос и са направили мюзикъл от живота й за Бродуей.


Работих като доброволец в Първото събрание на Финикс и успях да се срещна с няколко известни спортисти. Този, който ме впечатли най-много беше Ърни Шейвърс. Отидох на няколко събития с него успях да го накарам да се размърда и да разбера колко много е оформил живота му Христос. Ърни се бил с Мохамед Али в класическа битка на боксов ринг. Успях да чуя показанията на Ърни. В една индустрия, където толкова много хора минават през богатство и позор, Ърни получи Божията сила да държи главата му високо и да ходи в смирение. Ърни винаги е поговорил с децата и ги предупреждава за ходене по пътя към разрушението.


Има една знаменитост среща, която винаги ще остане с мен. Докато аз си проправях път през новата си кариера като пиано тунер. Бях на почасово работно време като сервитьор в "Pointe" Resort в Северен Финикс. Доставях румсървис на един закусвален гост и световноизвестният учен отвори вратата - Карл Сеган от популярната PBS серия Cosmos. Ние се включихме в двучасов разговор за сътворението срещу еволюцията. Не бях опитен дебатьор, но бях слушал и изучавал някои добре знам креационисти и успях да споделя някои добри факти с него. Но аз научих, че спасението не е въпрос на убеждаване на ума. Става въпрос за това сърцето да бъде обърнато във вярата, да бъде отворено за смирение пред Бог. Повече от достатъчно доказателство е разкрито и ни е било предвидено да повярваме, а също и има много лъжи, които ни позволяват да не вярваме. Можем с предполагаемата логика да отречем, че Исус е Христос, че няма творец. Глупаво е да го правите, но няма да бъдете хвърлени в психиатрична институция, защото вършите това, тъй като много от тях споделят онези вярвания, които в крайна сметка се снишят, че всеки от нас преживява промените, които идват, като изоставим собствените си пътища и вървим по пътя, който Бог ни е поставил. Светът направен ли е за шест дни? Исус възкръсна ли от мъртвите? Библията наистина ли е божествена книга? Това са въпросите, които всеки трябва да си зададе от себе си. Ако търсим с цялото си сърце, ни е обещано да намерим Бог и истинския отговор.


Срещата на Карл Сейгън, която бях разпрострела над три часа. Всеки път, когато ми хрумна нещо, на което той не отговаряше, ме прати в кухнята за топъл топъл тост. Той ми каза, че най-добрият му приятел е служител, който вярвал в Христос, но никога не се смири, нито търсеше Христос, поне, че някой е разбрал, че е умрял без да знае или да приеме Христос. Да, той се занимаваше с разговори, изследва други доказателства, но в крайна сметка се придържа към собствените си убеждения. Не можем да намерим Бог, освен ако не дойдем като малки деца, които просто трябва да решим да вярваме. След като направим този избор, можем да намерим достатъчно доказателство, че има Бог и Той е "Добър Бог през цялото време". Трябва да приемем факта, че свободната воля, която имаме, носи крайни последици. Ако детето ви избяга от дом, където то е обичано и подхранвано, скоро ще се окажат в свят на перверзници и невъобразими ужаси. Същото е и с нашия духовен дом. Ние идваме от самото сърце на Бог електрическия импулс, който се измерва, когато спермаклетката импрегнира яйцето, е самата ръка на Бог, давайки ни живот. Ще ни отведе от вечността до живот тук. Бог се надява да го намерим да го обичаме, Бог да ни помогне да оставим настрана греховната ни природа. Ние живеем и дишаме в Божието сърце всяка мисъл, която Той има за нас, е вечна и носи вечни последици. Не можем да умрем нашите духове живеят вечно с Бог в Небето или разделени с бунтовниците Сатана и неговите ангели в Огненото езеро. За нашето благополучие Христос стъпи на дървения кръст. Когато Ева взе забранения плод в демонстрация на непокорни нашите рамки, се сътвориха в тази егоистична природа, природата, която казва на Бог "Не, Мой път". Не е нужно да става така. От създаването до нашата смърт ние съществуваме в Обичта на Бога. Ние сме в Неговия ум, сърце и воля. Исус разказа историята на Бащата с блудния син. След като синът си тръгна, излизаше навън всеки ден. Гледайки в далечината и надявайки се, молейки се синът му доброволно да се завърне. Когато беше разорен, и да живее с прасетата, той дойде на себе си и се прибра у дома. Той не беше осъден или лекции; му беше даден пръстен, роба и пиршество. Беше покрит с целувки. Ако съзнателно си тръгнем и не сме избрали никога да не се върнем в Божието Сърце нашия вечен дом, ако пренебрегнем такава голяма жертва, тогава ще страдаме ненужно от последствията от нашата воля. Нашата свободна воля не е нарушена, но последствията от нея не са само тук, на земята, те са вечни.


Отидох на парти с няколко приятели във филм, който помогнах за продуцираното ми, наречен "Смърт или затвор в крайна сметка". Партията беше за всички холивудски актьори, които не са получили номинации за Оскар през тази година. Кори Фелдман, Том Лисмор, Гари. Теаи Сали Келърман. Видях един много известен адвокат от случая О.Симпсън и погледнах към нея и й казах колко е хубава роклята й. Усмихна ми се и ми благодари. Бях шокиран да видя как някои от знаменитостите дори не могат да ходят. Това ми напомни за времето, когато се натъкнах на Джони Уинтърс на Ренесансовия фестивал и той беше сляп пиян, носен от приятелите му.


Любимата ми среща беше с Боб Дилън пред музикалната зала Тусон. Бях откачен от Скотсдейл с моя приятел Виктор. Стояхме отвън. Надявах се, че Лари е бил в 19:00. Vallon Промоторът щеше да ми даде безплатни пропуски. Боб се приближи до нас и попита дали музиката в неговия евангелски албум Long Train Coming е била достатъчно популярна, за да задоволи хилядите фенове, които вече имаше. Явно е получил лоша преса, че не играе. "Ако бях дърводелец." "Лей лейди Лей" "Духа във вятъра" и безброй от неговите фолк-рок хитове. Говорихме за около 20 минути и го окуражих да продължи да ми харесва новите му песни. Бяха страхотни.


Втората ми среща с Ейми Грант беше малко хуморизвещателна. Наеха ме да я наея в залата за източен долина във Финикс. Това е нискобюджетен шоу, продуциран от нейния мениджър на "Брат-ин-зет" от Компанията Нашън и Херълд. Това, което ни казаха в ездача за събитието беше различно от това, което искаха. Трябваше да направя микс на сцената за нея, само китара и пиано с двама на сцената. Също така имах концерт, който да тунинг на пианото за още 40 долара. Тя се появи с гаджето си Гари Чапман и щеше да направи няколко дует песни и също така ще използва заснета фон. Трябваше да карам през града, за да взема машина за лентови ленти TEAC 4. Когато се върнах, завършвах тунингът. Тя дойде при мен на пианото и ме попита. "Гладен ли си? Искаш ли хамбургер или нещо за ядене?" Бях поласкана, че дори й пукаше, че й каза "Благодаря", а след това добави "Не!". Шоуто беше неудобно за мен, но аз оцелях. По време на целия концерт главата ми се наби над нивото на сцената, защото искаха да се смеся от мен пред сцената. Преди края на концерта, едната страна на ампера избухна, нокаутира звука от дясната страна на залата. Мениджърът й ми беше ядосан, но изглежда се забавляваше.


Срещнах Роб от световно известния Мили Ванили около пет пъти. Трябваше да нося пица и сода на всяка среща. Той беше изгорил парите си от Ариста Рекърдс и аз работех върху сценария, в който да се втренчи. Той трябваше да бъде ангел, наказващ нечестивите хора. Мразеше сценария ми, наистина го мразеше. Похарчих около 100 долара за всички пици, защото приятелят ми Рики каза, че няма да говори с мен, ако не го нахраня първи. По-късно се самоубива, скачайки от хотел в Холивуд. Беше ми тъжно да го чуя.


Срещнах Джим Браун актьор и футболиста на Кливланд Браун два пъти в живота ми. Първият път беше в "Хиподрума" на Евклид Авеню в Кливланд, слизахме в един асансьор, трябваше да се натовари вратът си, за да го видя. И след 30 години, когато Дик Бернал завеща вечеря в Лос Анджелис и аз седнах до него по време на събитието. Първият път, когато бях висок едва 1 метър и той ме извиси. Вторият път бях почти 1,80 м висок и той е бил само Леко по-висок и аз го намерих да бъде наистина Наистина приятно и ангажирано да помогне на другите. Той беше Наистина Приятен господин.Бях в Мисула, Монтана за сватба и роднините ми се мотаха в бара на хотела. Седнах до тях и започнах да говоря с един наистина добър човек от същата група. Мислех, че е там за сватбата. Никой от семейството ми не каза нищо и разговорите ни продължиха около 40 минути. Попитах го как се казва. Каза, че е добре познат и е бил Дърк. Предполагам, че е Бил от А-отборът, а после сестра ми ме попита защо съм говорил с него през цялото време. Казах й, че мисля, че е на сватбата. Той беше много мил и знаещ за много неща.


Срещнах Алис Купър веднъж. Местеше се в Чикаго и ми се обади да му купя пиано. В къщата му имахме дълъг разговор с финикс. Видях го години по-късно на игра на Финикс Снунс, който седи до един от моите клиенти, които да правят концерти. Не ме помни, но беше мил. Взех няколко приятели да хапна в "Алис Купърстаун", храната беше доста добра, мисля че дойде, когато си тръгвах. Едно момиче, което ми харесваше да пее в хора в църквата, в която ходи, така че го видях няколко пъти там, има много добре, оставих го да си има собствено място. Винаги съм бил научен да живея и да живея.


Тунингът ми ме отвече зад сцената. Наеха ме да настроя пианото за сесия за запис на Глен Кембъл в Аризона. Студията на Пантеона имат 10-метрова концертна зала Щайнуей, която провело много добре мелодия. Когато завърших тунингната си настройка, изпълних една от песните ми за поклонение. "О, Господи, О, Господи" доста направо от Б до Е модел, Глен слуша и ми предложи работа, пишеща песни за него. Заплатата е 200 долара на седмица. Благодарих му и му позволих да запише песента ми. Той никога не го е довършил, но Стив инженера ми каза да чуя демото. Бях много развълнувана, че го е записал. Споделях Евангелието с него няколко пъти. По-късно се присъединява към баптистката църква в Северен Финикс. Веднъж го видях да си играе с хора. Той беше велик певец и играч. Заклех се в китарата му, беше невероятно.


Срещата ми с Лорънс Уилк беше много кратка. Той е бил в изпълнение с оркестъра си в Слънчевия Купол в Сън Сити. Аз се опитвах да тунинг на пианото преди шоуто и той дойде при мен и започна разговор. "Преди бях пианист." Той каза. "Това е страхотно, аз отговорих."


Докато живеех в Ел Ей, бях поканен в дома на Джон Рийд. Живееше в имение в Бевърли Хилс. Работех с момиче, което си пада по клиентката си Елтън Джон. Надявах се да получа помощ за записаната ми кариера по времето, когато Елтън продаваше стадиони. Обядът беше забавен, че не ми се е случвало, че е хомосексуалист и вероятно се интересуваше от мен.


Джон Хеймън беше известен филмов продуцент. Той печели наградата за Академията за Преминаване към Индия и продуциран събота вечер треска и много хитове. Запознах се с мен и си представих сценария Sugar Baby за бяло бебе, осиновено от цветни деца. Той обичаше сценария ми и ме остави да го виждам на всеки няколко месеца. Ние си говорим за "Плейета и песните на Бродуей" и се наслаждавахме на компанията. Когато завърших първия си пълен анимационен скрипт Магаре Оли, резервирах стая в Club Med Paradise Island и гребнах с каяк до неговия райски остров. Срещнах майка му с дъщеря си. Дори му се обади неговият най-добър приятел Ричард Харис, докато бях на гости. Беше забавен следобед. Той е направил сценарий, но не го е заснел. По-късно заснех няколко анимационни филмови епизода с DQ Animation в Хайдербад, Индия. Джон има близки отношения със сина си Дейвид Хеймън, който продуцира всички филми на Хари Потър, за известно време той ходеше с Бога общуване с други християни, и продуциран филма ИсусNwo 300 плюс езици. Надявам се пак да се е помирил. с Бога.


Понякога е тъжно да се срещнат известни хора. Покойният Джеф Фенхолд "Исус Христос Суперзвезда", идва на ум. Помогнах да заснемем няколко от неговите обиколки и да съберем произведенията на изкуството и дублирането на свидетелството му в повечето случаи за краткия си период на прослушване и композиция с Блек Сабат и времето му на Бродуей и да се мотае със Салвадор Дали. Бях впечатлен от огърлицата му в Дали и някои от рисунките, които той имаше. Беше тъжно да видя Джеф да се развежда и сърцето му да бъде разбито. Няколко пъти се събрахме, но никога не ми се стори, че той е в мир. Може би сега той почива в ръцете на Исус Христос, един мъж, който той играе на Бродуей и говори за по телевизията и църковни етапи.


Джон МакКейн, известният сенатор ми беше представен в дома на политик в Меса Аризона. Той бил толкова отдаден на земната слава и позиция, че въпреки смъртоносната битка с рак на мозъка, остана в Сената дори не отдели време да прекара със семейството си преди смъртта си. Това ми се струваше прекалено.


Никога не съм мислил, че съм достатъчно талантлива, за да напиша книга. Имах спомени от това да отида в библиотеката на "Бей Вилидж" с майка ми и да върша толкова много книги, които разпиляха. Имам спомени от скука и скриване на книга в учебника си, четейки пътя си през скучни гимназия и колежи. Обичах да пиша поезия, песни, църковни пиеси и сценарии. Не съм си мислел, че мога да направя цяла книга, докато един приятел на име Етан не ме помоли да завърша един роман, който е написал. Това беше този опит от писане корекция, редактиране добавяне на думи, които ми даде увереност.


Идва време в живота на всеки писател, където героите оживяват и седиш на ръба на вашия стол пишете, искате да напишете следващата страница, следващата глава, за да разберете къде ще живее кой ще живее и кой ще умре и какво ще направи. Утешавам се от факта, че Бог е написал книга за мен, както се казва в Псалм 139. Така че докато съм жив, ще продължа да пиша истории, които да вдъхновяват както млади, така и стари, и да изпълнявам определената си съдба. Не е вероятно да бъда известен или да бъда поканен на шоу или литературни награди. Вероятно ще се радвам да пиша все повече и повече, когато дойдат дните и ще стана по-добър комуникатор. Кой би искал още?


Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.