Învățăturile toltece, volumul III: Această a naibii de alunecoasă fericire; În căutarea bărbăției; Descoperirea misterelor femeii

· Editura Corb Alb
5.0
1 review
Ebook
557
Pages

About this ebook

NOI ALEGEM SĂ FIM FERICIȚI, SAU ALEGEM SĂ FIM NEFERICIȚI, DAR ÎN AMBELE SITUAȚII CANTITATEA DE EFORT NECESARĂ ESTE ACEEAȘI.

Inițial, acest material a apărut în trei cărți separate intitulate, „Această a naibii de alunecoasă fericire”, „In căutarea bărbăției” și „Descoperirea misterelor femelei”.

Conceptele acoperite în materialul de față sunt de primă importanță pentru aceia care studiază serios învățăturile toltece, deoarece materialul împărtășit aici servește la elucidarea și mai buna înțelegere a anumitor aspecte ale învățăturilor, aspecte ce sunt de importanță fundamentală pentru priceperea profundă a învățăturilor toltece ca un tot unitar. Materialul prezentat este o versiune mult mai detaliată a anumitor concepte complexe prezentate în celelalte volume.

În „Această a naibii de alunecoasă fericire” accentul este plasat, nu pe acei bolovani uriași care se văd clar de către oricine, ci pe acele mici pietricele iritante, care ne fac pe majoritatea să ne împiedicăm și să cădem, pur și simplu, deoarece, fiind aparent nesemnificative, noi nici nu am început să le vedem.

„În căutarea bărbăției” și „Descoperirea misterelor femelei” sunt despre gen. Rezultatul final al divizării sexelor este ceea ce denumim o ființă fizică care este fie bărbat, fie femeie și care are o conștiență care este fie mascul, fie femelă și un potențial fie pentru masculinitate, sau fie pentru feminitate. Altfel spus, termenii „bărbat” și „femeie” denotă genul fizic, în timp ce „mascul” și „femelă” denotă starea specifică de conștiență, care este utilizată permanent de către fiecare gen.

RENUNȚÂND LA CEEA CE ESTE EVIDENT ÎN FAVOAREA COMPLEXITĂȚII INTELECTUALE, BĂRBAȚII ȘI FEMEILE AU PIERDUT CONTACTUL CU SENTIMENTELE, INCLUSIV CU ACELE SENTIMENTE CARE CORESPUND MISTERULUI GENULUI.

Ratings and reviews

5.0
1 review

Rate this book

Tell us what you think.

Reading information

Smartphones and tablets
Install the Google Play Books app for Android and iPad/iPhone. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are.
Laptops and computers
You can listen to audiobooks purchased on Google Play using your computer's web browser.
eReaders and other devices
To read on e-ink devices like Kobo eReaders, you'll need to download a file and transfer it to your device. Follow the detailed Help Center instructions to transfer the files to supported eReaders.