Gender Me: Homofili og Islam

October 200851 minutes
Documentary

Gender Me er en 52 minutters dokumentarfilm om kollektiv fornektelse av homofili i den muslimske kulturen. Budskapet i filmen er å vise at det er den patriarkalske maktstrukturen i muslimske land som hindrer utvikling av selvsagte menneskerettigheter. For at det patriarkalske systemet skal kunne forandre seg må Koranen tolkes på ny.
Gender Me kombinerer animasjon og dokumentar. Fortelleren er en halv-animert figur, som er inspirert av Tusen og en Natt. Ved filmens begynnelse er hun nettopp ferdig med å fortelle 1001 historiene og vunnet sin frihet, men frihet er til for å brukes. Shahrazad ønsker å bruke den til å frigjøre sine homofile venner. Derfor fortsetter hun å fortelle til Sultanen om forholdet mellom islam og homofili.
Read more
Loading...

Additional Information

Audio Language
English
Subtitles
Norwegian
Eligible for Family Library
Eligible if purchased with select payment methods. Rentals are not eligible. Learn More
Run time
51 minutes
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.