Niet mijn dag

July 2017114 minutes
Action & Adventure
Neither audio nor subtitles are available in your language. Subtitles are available in Dutch.

Till, een bankmedewerker van midden dertig, heeft een onbewogen en gewoon leven. Zijn huwelijk met Miriam is goed, maar loopt het gevaar in een sleur te komen na al die jaren van harmonie. Plotseling wordt Till uit zijn routine gerukt, wanneer een bankovervaller zijn filiaal instormt en Till en zijn auto gijzelt. Wanneer de gijzelnemer zijn masker afdoet, herkent Till Nappo, een ex-crimineel, wiens aanvraag voor een lening werd afgewezen door zijn bank. Als de politie wegversperringen inzet, besluit Nappo Till in de bagageruimte van de auto achter te laten en met de buit te verdwijnen. Maar het verloopt niet als gepland en Till en Nappo vluchten samen. Na de eerste schok laat Till alle voorzichtigheid varen en duikt met zijn gijzelnemer het avontuur in...
Read more

Cast and credits

Loading...

Additional Information

Audio Language
German (5.1)
Subtitles
Dutch
Eligible for Family Library
Eligible if purchased with select payment methods. Rentals are not eligible. Learn More
Run time
114 minutes
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.