Resident Evil: Extinction

200790 minutes
Horror
15

Jaren na de biochemische ramp in Raccoon City houdt Alice (Milla Jovovich) zich schuil in de Nevada woestijn. Ontsnapt uit de klauwen van de Umbrella Company schaart ze zich bij de overlevenden die zich blijven verzetten tegen het virus. Samen met haar vrienden Carlos (Oded Fehr), L.J. (Mike Epps) en de nieuwe overlevenden Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) en Nurse Betty (Ashanti) proberen ze de woestijn te ontvluchten en het veilige Alaska te bereiken. Uiteraard zet dr. Isaacs (Ian Glen), het gestoorde onderzoekshoofd van de Umbrella Company, alles op alles om Alice' reis door het uitgestorven Las Vegas onmogelijk te maken. Haar bloed is het enige redmiddel tegen het virus, ze zal dus vernietigd moeten worden. Het konvooi krijgt niet alleen horden zombies te verduren, ook een zwerm van tienduizenden zwarte kraaien teistert het groepje mensen dat vecht tegen het krankzinnige bedrijf en voor gerechtigheid.
Read more
Collapse

Cast and credits

Loading...

Additional Information

Rotten Tomatoes® score
Audio language
English (5.1)
Subtitles
Dutch
Eligible for Family Library
Eligible if purchased with select payment methods. Rentals are not eligible. Learn more
Run time
90 minutes
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.