West

2017101 minutes
Drama
Neither audio nor subtitles are available in your language. Subtitles are available in Dutch.

Zomer, eind jaren zeventig. Drie jaar nadat haar vriend Wassily overleed in een auto-ongeluk, besluit Nelly Senff de DDR te ontvluchten met haar zoon Alexei en al haar herinneringen en rouw achter te laten. Ze doet alsof ze met een West-Duitser gaat trouwen, die hen over de grens brengt. Twee koffers, een schooltas en een knuffel, dat is alles wat Nelly en Alexei bij zich hebben om een nieuw leven in het westen te beginnen.Ze gelooft in een verse start aan de andere kant van de muur, maar ze kent niemand in het westen. Haar enige onderdak is de volle vluchtelingenopvang in West-Berlijn, waar het verleden haar inhaalt: de veiligheidsdienst vraagt naar informatie over Wassily, die waarschijnlijk een spion was. Nelly moet beslissen of ze het trauma van het verleden haar hoop op een betere toekomst laat vernietigen.
Read more
Collapse
Loading...

Additional Information

Rotten Tomatoes® score
Audio language
German (5.1)
Subtitles
Dutch
Eligible for Family Library
Eligible if purchased with select payment methods. Rentals are not eligible. Learn more
Run time
101 minutes
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.