Google Play

Termeni generali privind valorificarea ofertelor Muzică Google Play

10 mai 2016

Următorii termeni („Termeni privind valorificarea”) se aplică pentru ofertele promoționale de încercare Muzică Google Play. Pe lângă termenii fiecărei oferte de încercare Muzică Google Play (fiecare fiind denumită „Ofertă”) se aplică și acești termeni. (În prezentul document, termenii specifici stabiliți în scris pentru fiecare ofertă individuală vor fi denumiți „Termenii ofertei”). Acești termeni includ Termenii și condițiile Google Play și se supun acestora. Utilizarea serviciilor descrise în prezentul document se supune și prevederilor Politicii de confidențialitate Google.

1. Oferta de încercare este disponibilă numai pentru locuitorii din teritoriile specificate în Termenii ofertei, care:

2. Durata perioadei de încercare aferente Ofertei este specificată în Termenii ofertei.

3. Ultima zi în care poate fi valorificată Oferta este cea specificată ca dată de încheiere a perioadei de valorificare în Termenii ofertei.

4. Pentru a valorifica Oferta, pe lângă eventualele cerințe incluse în Termenii ofertei, trebuie:

5. Dacă anulați abonamentul Muzică Google Play în perioada de încercare, debitarea nu va avea loc, iar după încheierea perioadei de încercare, veți pierde accesul la conținutul disponibil prin abonamentul muzical pe care l-ați accesat în timpul perioadei de încercare (de ex., istoricul audio sau eventualele playlisturi create de dvs.) Dacă nu anulați abonamentul în perioada de încercare, veți fi taxat(ă) automat cu valoarea lunară a abonamentului, incluzând TVA, dacă este cazul. În prezent, abonamentul costă 22 RON în România și valoarea specificată în Termenii ofertei în alte țări. Taxarea începe în următoarea zi după încheierea perioadei de încercare, urmând să se repete lunar, până când anulați abonamentul. Pentru a anula abonamentul, deschideți meniul „Setări” în aplicația Muzică Google Play sau pe web și urmați instrucțiunile de acolo.

6. Dacă valorificați Oferta, pe durata perioadei de încercare veți beneficia de acces prin abonament la Muzică Google Play. În baza abonamentului lunar la Muzică Google Play, abonații au dreptul să asculte nelimitat în flux melodiile disponibile pe Google Play.

7. Oferta nu poate fi cumulată cu nicio altă ofertă și nu poate fi transferată unei alte persoane.

8. Oferta poate fi anulată sau suspendată temporar de către ofertant, dacă un eveniment asupra căruia nu poate deține controlul îl împiedică să îndeplinească termenii Ofertei.

9. Pentru orice întrebări despre ofertă, contactați echipa de asistență Google Play.