Hodnocení obsahu
Všichni (E)
5+
Stahování
Hodnocení obsahu
Všichni (E)
Další informace
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky
Snímek obrazovky

Informace o aplikaci

ShareDing odesílá odkazy z nabídky Sdílet v systému Android na váš vlastní server Linkding. Každý odkaz před odesláním ukládá do lokální fronty, takže můžete pokračovat v prohlížení, i když je server offline nebo dostupný pouze přes LAN či VPN.

Funkce:
* Sdílení odkazů HTTP a HTTPS bez nutnosti otevírání hlavní obrazovky aplikace.
* Ruční přidání URL, názvu, popisu a tagů.
* Uchování čekajících záložek i po restartu aplikace a zařízení.
* Opakování na pozadí, když je síť dostupná nebo dojde k chybě serveru.
* Kontrola a opakování záložek ve frontě; odebrání položek s potvrzením.
* Nastavení výchozích tagů a možností záložek s návrhy tagů od Linkding.

Síťová připojení:
* ShareDing odesílá záložky na váš server Linkding.
* Když odkaz ve frontě pochází ze známého zkracovače URL, jako je t.co, bit.ly nebo vk.cc, synchronizace na pozadí se zeptá zkracovače, kam odkaz vede, a odešle tuto adresu do Linkding.
* Pokud ve formuláři Přidat záložku klepnete na Načíst podrobnosti stránky, ShareDing si z vašeho zařízení vyžádá název a popis stránky uložené v záložkách.
Zkracovač a požadavky na stránku neobsahují váš token linkding API.

ShareDing vyžaduje Android 10 nebo novější a váš vlastní linkding server. Zadejte jeho HTTPS URL a token API v Nastavení. Chcete-li se k serveru dostat jinou cestou, použijte na svém zařízení VPN.
Ukládejte sdílené odkazy do Linkdingu, i když je váš server offline
Datum aktualizace
2. 11. 2026

Zabezpečení údajů

Bezpečnost začíná pochopením toho, jak vývojáři shromažďují a sdílejí vaše data. Postupy ochrany soukromí a zabezpečení dat se mohou lišit podle způsobu používání, oblasti a věku. Tyto informace poskytl vývojář a může je průběžně aktualizovat.
  • S třetími stranami nejsou sdílena žádná data
    Další informace o tom, jak vývojáři deklarují sdílení
  • Tato aplikace může shromažďovat tyto typy dat
    Osobní údaje, Aktivita aplikace a Prohlížení webu
  • Data nejsou šifrována
  • Data smazat nelze

Novinky

The Save bookmark button on the Add Bookmark screen no longer hides under the navigation bar when three-button navigation is on. The Default tags hint in Settings now says that defaults are added when a link is sent, which also covers links already in the queue.
Hodnocení obsahu
Všichni (E)
Další informace

Podpora aplikace

O vývojáři
DENIS EVSYUKOV
denis@evsyukov.org
Russia