Speable

Indholdsklassificering
Alle
5+
Downloads
Indholdsklassificering
Alle
Køb i appen
Få flere oplysninger
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Om denne app

Speable forvandler tale til klar, brugbar tekst på få sekunder. Optag en tanke, et møde eller en idé, og få en ren note, du kan redigere, organisere og dele.
SÅDAN VIRKER DET
Optag din stemme, eller upload en lydfil (Pro)
Få en øjeblikkelig transskription
Organiser den med tags, søgning og omskrivninger
BRUGSEKSPLOSIONER
Noter og opgaver
Beskeder og e-mails
Møderesuméer og handlingspunkter
Journalføring og daglige refleksioner
Indholdsidéer og kladder
NØGLEFUNKTIONER
Hurtig tale-til-tekst med multihøjttalertilstand
Indbyggede omskrivningsstile: resuméer, punkttegn, e-mails, dagbøger og mere
Brugerdefinerede omskrivningsskabeloner, du selv opretter
Oversæt noter til over 50 sprog
Tags + søgning for at holde noter organiserede
Del eller kopier enhver note med et tryk
Lange optagelser på op til 90 minutter (Pro)
Lydupload til optagelser foretaget andre steder (Pro)
Designet til iPhone. Enkel, privat og bygget til daglig brug.
Forvandl tale til rene noter på få sekunder. Optag, omskriv, oversæt og del
Opdateret
17. sep. 2026

Datasikkerhed

For at du kan beskytte dine data, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvordan udviklere indsamler og deler disse data. Databeskyttelses- og sikkerhedsprocedurer kan variere afhængigt af din brug, din region og din alder. Udvikleren har leveret disse oplysninger og kan løbende opdatere dem.
  • Denne app deler muligvis disse datatyper med tredjeparter
    Personlige oplysninger, Finansielle oplysninger og 4 andre datatyper
  • Denne app indsamler muligvis disse datatyper
    Personlige oplysninger, Finansielle oplysninger og 4 andre datatyper
  • Data krypteres under overførsel
  • Du kan anmode om sletning af data

Nyheder

• Deleting notes is instant now. Select, delete, gone. No more waiting.
• Sign out on one device and the others stay signed in.
• Notes you delete on one device disappear on your others too.
• Signing out tells you exactly which notes aren't backed up yet.
• Fixed: notes could show up twice after signing back in.
• The rewrite button stops wiggling once you've done your first rewrite.
• Smoother scrolling on Home: notes now ease out under the top bar.