Indholdsklassificering
Alle
5+
Downloads
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Om denne app

ShareDing sender links fra Androids Del-menu til din egen LinkDing-server. Den gemmer hvert link i en lokal kø, før den sendes, så du kan fortsætte med at browse, når serveren er offline eller kun tilgængelig via et LAN eller VPN.

Funktioner:
* Del HTTP- og HTTPS-links uden at åbne appens hovedskærm.
* Tilføj en URL, titel, beskrivelse og tags manuelt.
* Behold ventende bogmærker på tværs af app-genstart og enhed.
* Prøv igen i baggrunden, når et netværk bliver tilgængeligt, eller der opstår en serverfejl.
* Gennemgå og prøv igen bogmærker i kø; fjern poster med bekræftelse.
* Indstil standardtags og bogmærkeindstillinger med tagforslag fra LinkDing.

Netværksforbindelser:
* ShareDing sender bogmærker til din LinkDing-server.
* Når et link i kø kommer fra en kendt URL-forkorter, f.eks. t.co, bit.ly eller vk.cc, spørger baggrundssynkronisering forkorteren, hvor linket fører hen, og sender den adresse til LinkDing.
* Hvis du trykker på Hent sideoplysninger i formularen Tilføj bogmærke, anmoder ShareDing den bogmærkede side fra din enhed om at læse dens titel og beskrivelse.
Forkorteren og sideanmodningerne inkluderer ikke dit Linkding API-token.

ShareDing kræver Android 10 eller nyere og din egen Linkding-server. Indtast dens HTTPS-URL og API-token i Indstillinger. For at nå en server via en anden rute skal du bruge en VPN på din enhed.
Gem delte links på linkding, selv når din server er offline
Opdateret
2. nov. 2026

Datasikkerhed

For at du kan beskytte dine data, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvordan udviklere indsamler og deler disse data. Databeskyttelses- og sikkerhedsprocedurer kan variere afhængigt af din brug, din region og din alder. Udvikleren har leveret disse oplysninger og kan løbende opdatere dem.
  • Der deles ikke data med tredjeparter
    Få flere oplysninger om, hvordan udviklere angiver, at de deler data
  • Denne app indsamler muligvis disse datatyper
    Personlige oplysninger, Appaktivitet og Internetbrug
  • Data krypteres ikke
  • Data kan ikke slettes

Nyheder

The Save bookmark button on the Add Bookmark screen no longer hides under the navigation bar when three-button navigation is on. The Default tags hint in Settings now says that defaults are added when a link is sent, which also covers links already in the queue.

Support til app

Om udvikleren
DENIS EVSYUKOV
denis@evsyukov.org
Russia