HC And - Epilepsi

10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

”HC And - Epilepsi” er udviklet i et samarbejde mellem H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, Odense Universitetshospital, indlagte børn og deres familier og 10:30 Visuel Kommunikation.

HC And er patientinformation for børn i alderen 4-7 år og har til formål at forberede og mindske utrygheden hos børn for hvem mange hospitalsbegreber er helt ukendte.

”HC And - Epilepsi” er en introduktion til et generelt patientforløb for de yngste børn, deres familie og omgangskreds. Informationen er med speak - af en barnestemme - og animation i genren ”Læring gennem leg med tablet/mobilrelefon/touch-skærm”.

Børn i denne aldersgruppe lærer og erkender ved leg og konkret information. Indlagte eller ambulante børn kan hurtigt blive “fyldt op” med en masse information. Derfor er HC And bygget op af korte sekvenser i børnehøjde, så “nye” kan starte her.

Historierne i HC And afspejler virkeligheden og de foreskrevne kliniske retningslinjer. Hospitalspersonale kan bruge dette materiale som et pædagogisk værktøj til at skabe en fælles forståelsesramme med barnet.

Der er fokuseret på tryghed og kommunikation i børnehøjde, så barnet også selv kan tilegne sig specifik viden uden hjælp fra voksne. Vi opfordrer både forældre og hospitalspersonale til at bruge de små forberedelsesfilm i relation til og i takt med børnenes behov for information og forberedelse.

HC And kan også bruges, som en del af efterbehandlingen, når I er kommet hjem og dit barn har behov for at bearbejde sine oplevelser igen og igen.

Indhold i denne app:

Hvad er epilepsi?
Undersøgelser:
Neurologisk undersøgelse
EEG med søvn
EEG uden søvn
Langtids-EEG
MR-scanning
Behandling
Hjemme med epilepsi
Epilepsi-ambulatoriet
Quiz "Hvad ved du om epilepsi?"

Appen er til fri download.

God fornøjelse.
Updated on
Jun 14, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Committed to follow the Play Families Policy

What's new

Ny udgivelse