Baboon Delivery

3.4
2.8K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Baboon ju ofron Shërbim Delivery & Takeaway Kudo, Kurdo 24/7.
Në kushte të larta sigurie nga +400 Restorante dhe 50 Kuzhina Ndërkombëtare.

Restorantet më të famshëm mund ti gjeni në Baboon: KFC, Burger King, Opa, Salt, PaneVino, Proper Pizza Pastaria, Yogurtera, Il Gusto, Kungfu Express, Veggies, Vila Ferdinand dhe shumë të tjerë.

Evito broshurat, ngatërresat, paqartësitë në çmim, nevojën për ta thënë në telefon çdo herë që e do pa ullinj…

Por si funksionon Baboon?
Me pak click-e, ushqimet e tua të preferuara vijnë te ti kurdo dhe kudo që të ndodhesh: shkollë, punë, shtëpi, park, pas party-t...

Baboon ofron:
• +400 Restorante, 50 Kuzhina
• Sherbim Delivery, Kudo 24/7 në kushte të larta sigurie
• Transparencë totale për çmimet & kohën e dërgesës
• Promocione dhe ulje ekskluzive për përdoruesit e Baboon;
• Gjetje të saktë të vendndodhjes përmes shërbimit GPS;
• Staff supporti gjithmonë në shërbimin tuaj për çdo pyetje a paqartësi;

Shkarkoni aplikacionin tani, falas 🛵🍕🍔🍣
Updated on
Nov 14, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

Ratings and reviews

3.4
2.79K reviews
Er
November 20, 2023
Very slow and inefficient, riders try to deliver multiple orders in one go.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
BABOON
December 7, 2023
Hello! Please accept our sincere apology. We are very sorry to know about your experience with us. Please let us know your order number at hello@baboon.al and we promise to get this resolved quickly.
SHILITA T
September 10, 2023
I love the app. So easy to use and have everything that you may need but i don't understand why in the world you have only one payment option that is "cash on delivery". I want to pay online via play store with my credit card. It would have been so easy for us and for you too. I pay for the product , you accept the payment and you deliver the product. Online!! Easy!! !!!Please add that option!!!
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
BABOON
September 15, 2023
Hello Shilita, Thank you for your suggestion. We are working to implement payment by card. We really appreciate your comment and your rating for us.
Dark Side
October 31, 2023
It's very good app for ordering any type of food but that's all. 1h to 2 h delay even in distance 5km to 10 km and the food is cold.
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
BABOON
November 10, 2023
Hello, please accept our sincere apologies. Can you please update the order details here or contact us at hello@baboon.al so that we can have a look into this right away?

What's new

Në Baboon, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme. Zbulo përmirësimet dhe funksionet e reja që kemi përfshirë në aplikacionin tonë.