1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Geloven. Hopen. Liefhebben.
Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Je zou het liefst willen dat het helemaal in je systeem zit: Jezus volgen; elke dag leven in afhankelijk van God, met vreugde en dankbaarheid. Maar je weet maar al te goed dat de werkelijkheid soms weerbarstig is. De navolging van Jezus vraagt volharding, trouw, toewijding, keuzes maken…

Bij de IZB - je weet wel, van Eerst Dit - maken we een app voor je, als een hulp voor onderweg. Een aanmoediging om te bidden en de Bijbel te lezen. Met stimulerende inzichten en verhalen van medegelovigen, inspirerende links. Dagelijks verse input.
Een app die je bij de les houdt, en een zetje in de rug geeft.
Gratis op je smartphone, altijd bij de hand.
Download ‘m nog vandaag.

Deze app wordt gemaakt door de missionaire organisatie IZB. Je zou ons kunnen kennen van Eerst Dit, de dagelijkse Bijbelpodcast. Of van IZB-Focus, toerustingsprogramma’s voor kerken. Of van Areopagus, de ondersteuning van predikanten. Of van Dabar, het missionaire werk op campings. Aangenaam kennis te maken: www.izb.nl.
Updated on
Jun 13, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info and App info and performance
This app may collect these data types
Personal info, Photos and videos and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

We hebben de weergave van de inhoud van berichten verbeterd.