Агро Калкулатор

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

www.agrocalculator.bg
Има за цел да улесни българските фермери по време на ежедневните избори, изчисления и решения, които се налага да правят.

В приложението ще намерите калкулатори, с които чрез въвеждане само на основна информация за отглежданата от вас култура и обработваната от вас площ, можете бързо и лесно да изчислите приблизителните количества торове (амониев нитрат, карбамид, смесени торове, течни торове и др.), препарати (пестициди, инсектициди и др.), семена (пшеница, ечемик, слънчоглед, домати, краставици, картофи и др.), които ще ви бъдат необходими.

Всички изчисления в приложението се правят на база официални торови норми, норми за приложение на препарати и посевни норми, които са публикувани от големи производители на съответните продукти.

Ако въведете ваша електронна поща (e-mail), можете да запазите/ изпратите направеното от вас изчиление на посочената електронна поща, за да се върнете към него за справка в удобно за вас време.

Агро Калкулатор ви пожелава успешна работа и богата реколта!
Updated on
Sep 19, 2018

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Версия 1.1
Добавена е карта на агроаптеки в България, с възможност за лесна навигация до най-близката агроаптека. Подобрен интерфейс.