Happy Hageland

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Het Hagelands platteland meet zich een digitale identiteit aan. In de huisstijl van de streek bouwden de 20 Hagelandse gemeenten mee aan een app voor het Hageland. Dit innoverende plattelandsproject, dat cofinanciering krijgt van Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant, wil deze gemeenten digitaal samenbrengen in één handige app genaamd “hAPPy Hageland”.

De app is een digitale toegangsweg tot de streek, haar landelijke dorpen en mooie stadjes, haar lokale besturen en handelaars en haar toeristische en culturele activiteiten. Happy Hageland biedt zowel functies gericht op inwoners als op toeristen.

Alle Hagelandse steden en gemeenten zijn in Happy Hageland terug te vinden; Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bierbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Holsbeek, Kortenaken, Landen, Linter, Lubbeek, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw. Ook de toegangspoort tot het Hageland, de stad Leuven, heeft er een plaatsje.

Omdat deze app werkt via geolocatie, kan je er lokale info terugvinden van je Hagelandse thuisgemeente óf de Hagelandse gemeente waar je je op dat moment bevindt.
Inwoners kunnen het lokale nieuws lezen, de gegevens van gemeentediensten raadplegen, hun favoriete lokale handelaars en verenigingen volgen,... Ook toeristen hebben met deze app het Hageland in hun broekzak: er zijn wandel- en fietsroutes in te vinden, er kan een b&b of gezellig restaurant gezocht worden, de QR-code lezer kan bezoekers meer uitleg bieden over toeristische bezienswaardigheden,…
Updated on
Dec 8, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Verbeterde login procedure