Alle folders & promoties van België: Promotiez.be

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Onze Promotiez app toont u ALLE promoties, folders en folder aanbiedingen van grote en kleine winkels in België. Niet alleen alle supermarkten en doe het-zelf-zaken, maar ook elektronicazaken, mode-, speelgoed-, computer-, en beauty winkels en nog veel meer. Zelfs lokale shops hebben we voor u vermeld. Wilt u een zaak als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee bent u altijd als eerste op de hoogte van aanbiedingen van uw favoriete shops en heeft u uw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld.

Bent u op zoek naar een aanbieding van een specifiek artikel of product? Ook deze vindt u snel in onze app door deze te selecteren in het menu. Zo krijgt u een overzicht, waar dit artikel in de folder staat, voor welke prijs en hoe lang de aanbieding nog geldig is. Vaak kan u met één klik het artikel in de folder selecteren, waarna u het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Uiteraard kan u aanbiedingen ook opslaan, door onze bewaarfunctie te gebruiken onderaan het bladerprogramma. U kan deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere aanbiedingen.


Waarom kiezen voor de Promotiez app met alle folders:
- Het grootste folderoverzicht van België met alle promoties!
- Dé folders APP voor Android Phone(s) en Android Tablet(s)
- Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
- Zowel nationale als streekgebonden folders
- Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, foldertips of bijna verlopen folders
- Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
- Uw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
- Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
- Opslaan van aanbiedingen en maken van een eigen boodschappenlijstje.
- Adressen van winkels bij u in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel nationaal als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerd team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor u te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens milieuvriendelijk. Dat is een voordeel voor de natuur en een voordeel voor u.


Top 15 winkels in België:
- Auchan app promo's
- Delhaize app promo's
- Albert Heijn app promo's
- Action app promo's
- Lidl app promo's
- Carrefour app promo's
- Kruidvat app promo's
- Colruyt app promo's
- Hubo app promo's
- GAMMA app promo's
- Match app promo's
- Blokker app promo's
- Makro app promo's
- Cora app promo's
- Media Markt app promo's
- Krëfel app promo's


Tips:
- Black Friday: Veel winkels hebben dan extra scherpe Black Friday acties en plaatsen folders en speciale Black Friday deals.Speciaal voor Black Friday worden er een flink aantal extra folders uitgegeven, zoals de Black Friday folder van Exellent, Jysk, Leen Bakker en Seats & Sofas.
- Solden: De data van de Belgische solden zijn van maandag 4 januari 2021 tot zondag 31 januari 2021 en van 1 tot 31 juli 2021 (behalve bij uitstel van de solden zoals in 2020. Deze uitzonderlijke maatregel was ivm de gezondheidssituatie. Gaat hij door, dan vindt u in deze categorie een overzicht vinden van alle winkels, die aandacht besteden aan dit thema en speciale Solden promo's hebben of een Solden folder uitbrengen.
- Kerst: in onze categorie Kerst vindt u een overzicht vinden van alle winkels, die aandacht besteden aan dit thema en speciale Kerst promo's hebben of een Kerst folder of magazine uitbrengen. Denk hierbij aan Supermarkten met een Kerst magazine bomvol Kerst recepten of DIY winkels met Kerst accessoires.

Helpt u ons beter te worden? Stuur ons uw opmerkingen, tips en vragen naar: info@promotiez.be. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van uw review.
De Promotiez app met Alle promo’s wordt u aangeboden door Promotiez.be, al meer dan 10 jaar de meest complete folder site van België. Met alle promoties, reclamefolders, aanbiedingen, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor u.
Updated on
May 23, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

We updaten onze app regelmatig, zodat de app nog sneller en stabieler werkt. Download deze nieuwe versie en bekijk als eerste de nieuw toegevoegde winkels met bijbehorende folders en promoties. Promotiez.be de app met alle folders en het grootste aanbod van België is blij met u als app gebruiker. Heeft u tips dan horen we dit graag op info@promotiez.be