Elvis.bg - мениджър в джоба

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Elvis.bg е комплексна, но супер лесна и удобна система за управление във вашата фирма. Връзки с партньори и клиенти, проследяване на плащания, парични потоци, задължения и активи. Издаване на фактури и други счетоводни документи. И естествено - възможност за печат през мобилния Bluetooth printer на elvis.bg.


МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ Е БЕЗПЛАТНО, НО ДОСТЪПЪТ ДО ПЛАТФОРМАТА ЗАВИСИ ОТ ВАШИЯ АБОНАМЕНТЕН ПЛАН


Основни функции и възможности:

Личен профил

В основата на системата е Вашият личен профил. С него създавате профили на Вашата компания (Вашите компании) или участвате в други, в които сте включени.

Организации

Можете да регистрирате неограничен брой Ваши фирми (фирми, на които сте управител).

Партньори

Възможност да регистрирате всички Ваши партньори – доставчици и клиенти. Можете да ги категоризирате в 3 основни групи, според това дали те са Ваши надеждни или рискови партньори. В допълнение – можете да ги разпределяте по райони, в зависимост от това в кой Ваш търговски район те са зачислени.

Колеги

Да регистрирате Ваши колеги (засега само с профил Търговски представител (с ограничени права), или администратор (с пълни права) и да им назначавате райони на действие и складове със стоки или услуги, с които те да оперират. Освен това може да ги добавяте с различни права на достъп в повече от една от Вашите фирми.

Продукти / Услуги

Регистър на Вашите продукти и услуги. С техните индивидуални характеристики и ценова политика.

Складове

Да, Вашите продукти могат да бъдат разпределяни по складове, към които различните Ваши служители имат права. Можете да прехвърляте количества от склад в склад.

Приходи

В този раздел Вие, или Ваш служител от неговия район регистрирате доставки към клиенти, elvis.bg автоматично изпраща Стокова Разписка за извършената доставка на електронната поща на Вашия партньор, а сумата по доставката влиза в текущия баланс като очаквано плащане с крайна дата. В този раздел можете и да захранвате фирмата си със средства без да сте сключили сделка с партньор. В момента, в който получите плащане по сделка, регистрирайте го и то влиза във Вашия текущ баланс.

Разходи

За да си водите вярно текущите парични потоци, регистрирайте си и разходите, които правите. Те автоматично влизат в текущия баланс на фирмата.

Календар

Разполагате с нагледен календар, в който се отразяват по дати всички приходи от продажби, които Вие или Ваши служители са реализирали, както и всички плащания и задължения, които трябва да направите.

Търговски райони

Вашият бизнес е разпределен по райони, в които действат различни служители? Няма проблем. Създайте си вашите райони и разпределете вашите складове и служители по тях. Вие виждате цялата картинка, те само района, в който са разпределени.

Мобилен печат

Навсякъде, където вашият бизнес се намира - при срещи с клиенти, при обслужване на доставки, при работа със складови наличности, вие имате удобната и лесна функция да изпечатате мобилно вашите документи с нашия мобилен принтер (устройство, което се закупува допълнително, на най-добра пазарна цена).
Updated on
Mar 23, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Оправени проблеми.