Leximots

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

És una eina molt útil per a consultar paraules i ajuda a millorar en el joc.
Treballa fora de línia, per tant sempre estarà disponible!
Es pot visualitzar en vertical i horitzontal.
L'app consta de quatre parts:
- Validador: pot comprovar una sola paraula o diverses (separades per un espai). Les paraules (o jugades correctes) es marquen en verd, i les incorrectes, en vermell. Si es vol consultar el significat de la paraula, hi ha habilitat un enllaç directe a quatre diccionaris catalans de referència (en línia).
- Anagramador: amb les lletres que se li ofereixen, troba les jugades possibles amb totes elles i amb una lletra més, creant una llista de fins 50 paraules. La lletra extra és vermella per a distingir-la a primera vista.
- Constructor: amb les lletres que se li ofereixen, troba les jugades possibles amb totes elles i també mots amb només part d'aquestes lletres, en quantitat descendent.
- Cerca amb patrons: troba opcions per a construir paraules. Amb un asterisc es substitueix una lletra; i amb una ratlla, es substitueix un nombre qualsevol de lletres. Una gran ajuda per a trobar una jugada crucial!
Updated on
Sep 3, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection