Espai Granja

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Espai Granja és la innovadora plataforma mòbil per a la gestió d'informació i comunicació en temps real entre pares, monitors, staff i responsables de les Colònies i Esplais de la Granja. Descobreix i comparteix l'educació, l'aprenentatge i el dia a dia dels teus fills i alumnes en un sol clic.

El seu sistema de comunicació segur, fàcil i ràpid ajuda al seguiment d'una educació de més qualitat i més personalitzada, informant-te en cada moment del que més importa, la cura, el creixement i el desenvolupament diari dels nens.

Espai Granja permet connectar i comunicar-se amb el centre, monitors i responsables des de qualsevol lloc ia qualsevol hora. Amb l'ajuda dels educadors, no deixaràs passar ni un moment del dia del teu fill. Amb la col·laboració dels pares, es facilitarà als cuidadors un tractament del nen personalitzat.

La Granja ha marcat el començament de la transformació tecnològica de la gestió del dia a dia de les Colònies i Esplais. La comunicació entre pares, monitors i responsables mai ha estat tan ràpida ni tan segura gràcies a les següents característiques:

Inscripció de l'alumne: Dades personals, Salut, Autocar, Informació extra i Anàlisi de Cristina.

Comunicacions: Missatges i circulars generals que envien els responsables de la Granja.

Intern: Comunicació interna entre monitors, staff i responsables: Avisos interns, Calendari, Disponibilitat de la feina i Reunions.

La Meva Granja: conté tota la informació general del centre: Absències, Canvis de Recollida, Horaris i Activitats, Menús, Excursions i Autoritzacions, Estat del pagament de la Inscripció, Documentació, Direcció amb Guia per GPS, Telèfon amb trucada directa al centre, Pàgina Web, Xarxes socials: Facebook, Instagram i Canal de YouTube, i Fitxa de presentació dels monitors.

Fotos: descobreix les fotografies que mostren el dia a dia del teu fill a La Granja. No et preocupis, la privacitat és el primer, les fotos es validen pels responsables i no es poden treure de la plataforma.

Salut: Hi ha què prendre alguna medicació? Presentes algun antecedent mèdic o cura especial? Comparteix-ho a l'App per ajudar al perfecte cura i atenció de l'infant. També rebràs un Avís Urgent de Salut si el nen malalt i es necessita la recollida urgent dels pares.

Tria el teu idioma, la Granja està disponible en Català i Castellà.

Estem cuidant als menors, la seguretat de la gestió de la informació és la màxima responsabilitat de la Granja. Mantenim una cura d'alt nivell de totes les dades personals, per això, estan protegits i guardats legalment en un servidor segur.

Descarregueu l'app i descobreixi la comunicació àgil, senzilla, ràpida i segura que ofereix la Granja.

Preparat per INNOVAR i usar Espai Granja App a les Colònies i Esplais? Uneix-te a la innovació tecnològica, marca la diferència i ajuda als pares i monitors a portar al seu mòbil tota la informació del dia a dia dels nens.
Updated on
Jul 7, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Photos and videos and 3 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Preparació per el curs 2021-2022