Autoshkolla Kosovë - Testet

Contains ads
4.9
990 reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplikacioni Autoshkolla është një aplikacion inovativ dhe praktik për të mësuar dhe përgatitur për patentë shofer. Aplikacioni ofron literaturë të detajuar dhe të përshtatshëm për patentë shofer për kategoritë B, C dhe D. Përmes leksioneve të strukturuara dhe informacionit të rëndësishëm, do të mësoni rregullat e qarkullimit rrugor dhe teknikat e nevojshme për çdo kategori.

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshme të përgatiteni për pjesën teorike për marrjen e patentë shoferit.

Testet & Pyetjet:
Aplikacioni përmban një koleksion të gjerë të testeve dhe pyetjeve të ndara në kategori për secilën kategori të patentës shofer. Ju do të keni mundësinë të praktikoni njohuritë tuaja duke zgjidhur pyetjet e testimeve dhe të merrni rezultate të menjëhershme. Kjo ju ndihmon të përgatiteni në mënyrë efektive për provimet e patenteve shofer. Përmes testeve dhe pyetje të ndryshme do të keni shumë të lehtë përgatitjen e Testit Final.

Literatura:
Aplikacioni furnizon një bibliotekë të pasur me literaturë të ndryshme të rregullave të qarkullimit rrugor, sigurisë rrugore dhe teknikave të shoferimit. Informacioni është i përditësuar dhe i bazuar në ligjet dhe udhëzimet më të fundit, duke siguruar që ju të jeni në gjendje të merrni informacionin e saktë dhe aktual.

Kuizet:
Një lojë argëtuese dhe edukative është përfshirë në aplikacionin Autoshkolla. Me lojën "Luaj & Mëso", ju do të mund të sfidoni veten dhe të testoni njohuritë tuaja mbi rregullat e qarkullimit rrugor. Duke zgjidhur pyetje dhe situata të vështira, do të zhvilloni shkathtësitë tuaja shoferuese në një mënyrë interaktive dhe argëtuese.

Profili:
Përmes krijimit të një profili personal në aplikacion, ju do të keni mundësinë të ndiqni përparimin tuaj në mesim dhe testim. Profili juaj ruaj statistikat e testeve të kaluara dhe rezultatet e arritura, duke ju ndihmuar të vlerësoni zhvillimin tuaj dhe të identifikoni fushat që kërkojnë përmirësim.
Updated on
Nov 27, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info, App info and performance, and Device or other IDs
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

Ratings and reviews

4.9
965 reviews
Edi Tafolli
July 18, 2023
The app is an amaizing help but I think it should be free like it was if you need profit that is normal you can use ads
9 people found this review helpful
Did you find this helpful?
TENTON
October 18, 2023
Thank you for your feedback! We appreciate your support and we'll consider your suggestion for a free version with ads to provide more options to our users.
Djellza Krasniqi
September 16, 2020
The app is great. But, maybe you should add a 'Favorites' section, so that when I am reading at 'Literatura' and want to save anything to check it later, I can easly put it to favorites.
93 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Ardita Zenullahu
August 28, 2021
I would suggest that this app has the opportunity for anyone to open a personal account in order to save the data if you accidentally delete your app or If we change your phone etc..
33 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në info@autoshkolla-ks.com