Nagy Diák Tesztek

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

A Nagy Diák Tesztek egy három fordulóból álló játéksorozat, amelyben különböző témájú versenyeken vehetsz részt. Minden játék első szakasza online zajlik. Az online játékokat játszhatod az applikációban.
A teszteket bárki kitöltheti, de a nyereményjátékokban csak az egyes
játékszabályokban meghatározott korúak vehetnek részt.
Az applikáció letöltése után regisztrálnod kell a játékba: az e-mail címed,
irányítószámod és születési éved megadásával. Ezután e-mailen kapsz egy megerősítő kódot, amit beírsz az applikációba, és indulhat a játék.
Az egyes tesztek 18 kérdésből állnak, a kérdésekre 1-1 perc válaszidőd van. Az eredményednél a helyes válaszok mellett az is számít, hogy milyen gyorsan töltötted ki a tesztet.
A kérdéssorok végén az eredményeddel együtt megkapod a helyes válaszokat is. A teszteket bármennyiszer kitöltheted, mindig a legutolsó eredményeddel veszel részt a játékban.
Minden játékban az első forduló lezárása után jön a középdöntő, amelybe a legjobb 1000 tesztkitöltő kap meghívást. Az innen a döntőbe jutó 12 legjobb játékos egy látványos élő kvíz során bizonyíthatja majd a tudását, és szállhat versenybe a fődíjakért. A legjobbak a megmérettetés után foglalhatják el helyüket a dobogón, ahol értékes nyeremények várják őket. Olvasd el az egyes játékokhoz tartozó leírásokat, amelyekből pontosan megtudhatod,
hogy mikor, melyik korosztály milyen nyereményekért versenyezhet!
A játék során betartjuk az adatvédelmi szabályokat. A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A hivatalos játékszabály és adatvédelmi tájékoztató elérhető a
www.nagydiaktesztek.hu címen.
A résztvevők a játékkal kapcsolatos további információt a nagydiaktesztek@nagydiaktesztek.hu e-mail címen kérhetnek.
Updated on
Apr 8, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available