Favorite Games

Купувања во апликација
10 илј.+
Преземања
Оцена на содржината
Сите
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот
Слика од екранот

За играва

Со апликацијата добивате:
* 9 игри во една апликација: Belote, Ludo, Bridge Rubber, Schnapsen (66), наредник мајор (3-5-8), Табла 4 различни типови

* Предности на ОМИЛЕНИ ИГРИ:
Многу добра интелигенција на компјутерските противници
Практичен интерфејс на повеќе од 20 јазици.
Изберете различни типови на лица и задни картички
Изберете различни видови маси за игри
Звучи компјутерски противници, како и многу други звучни ефекти
Можност за различни поставки
Способност да се игра онлајн против вистински противници
Способноста за набљудување на масата за игри ги познава другите играчи
Месечни онлајн турнири
Можност за играње од таблет или телефон со оперативен систем Андроид
Ажуриранa на
25.7.2023

Безбедност на податоците

Безбедноста започнува со разбирање како програмерите ги прибираат и споделуваат вашите податоци. Праксата во однос на приватноста и заштитата на податоците може да се разликува според користењето, регионот и вашата возраст. Програмерот ги обезбедил информацииве и може да ги ажурира во иднина.
Не се споделуваат податоци со трети страни
Дознајте повеќе како програмерите изјавуваат споделување податоци
Оваа апликација може да ги прибира овие типови податоци
Лични податоци и Уред или други идентификатори
Податоците се шифрираат при префрлување
Може да побарате бришење на податоците

Што има ново

Bug fixes and improvements,