10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Po zagonu programa najprej označite svojo regijo in vpišite uporabniško ime in geslo (podatek je enak tistemu, s katerim se že prijavljate v spletno odjavo otrok – Vasco WEB vrtec). Po potrditvi vam sistem prikaže spisek otrok, ki so prijavljeni v vrtcu in s klikom na otroka dobite v vpogled koledar za aktualni mesec razdeljen po dnevih.
Dnevi so označeni zeleno, kar pomeni, da je otrok prijavljen za vse delovne dneve tega meseca. Če želite otroka za določen dan odjaviti, preprosto pritisnete na ta dan in okno se bo obarvalo rdeče. Če se je vrtec odločil, da je potrebno vpisati tudi razlog odsotnosti, se vam bo avtomatsko odprlo okno, kjer boste imeli možnost vpisati razlog (bolezen ali drugo). Če je razlog odsotnosti bolezen, boste v desnem spodnjem delu dneva videli ikono z »rdečim križcem«. V primeru, da je razlog odsotnosti »drugo«, je ikona spremenjena v »sonce«. V levem spodnjem kotu vidite ikono »i«, preko katere si lahko ogledate kdaj je bila odjava narejena, hkrati je tu pregled zgodovine dogodkov za ta dan.
Barv, s katero se lahko določen dan obarva je več (odvisno od nastavitev in akcije), zato imate vedno vpogled v legendo njih s klikom na paleto zgoraj desno. Med meseci pa se premikate s klikom na puščice v zgornjem delu ekrana.
Pregled računov vrtca si lahko ogledate s klikom na gumb »Računi«, ki se nahaja na začetnem zaslonu aplikacije pod spiskom otrok.
Updated on
May 16, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Popravek prikaza in pošiljanja računov na mail.