Vietdate - Hẹn hò online

Mature 17+
289
Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

VIETDATE - KẾT BẠN, HẸN HÒ VÀ TÌM NGƯỜI YÊU cung cấp các tính năng kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu cho cộng đồng Việt Nam mong muốn tìm kiếm người yêu và hẹn hò. Bạn có thể nhận thấy ở Vietdate những điều đặc biệt sau:

1. ĐÂY LÀ ỨNG DỤNG HẸN HÒ VÀ KẾT BẠN PHI LỢI NHUẬN, chúng tôi không kinh doanh tình cảm của các bạn...Vietdate muốn hướng đến các hoạt động phi lợi nhuận khác và sẽ đem giá trị của các bạn vươn xa hơn qua các hoạt động từ thiện.

2. LÀ MẠNG HẸN HÒ, TÌM NGƯỜI YÊU NGHIÊM TÚC VÀ AN TOÀN, bằng cách sử dụng công cụ lọc theo giới tính và vị trí, Vietdate sẽ đề xuất những thành viên phù hợp cho bạn trong kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu, đồng thời duy trì và đảm an toàn cho tất cả thành viên tham gia.

3. VIETDATE CÔNG NHẬN NGƯỜI ĐỒNG TÍNH và muốn đem các tiện ích của mình hỗ trợ họ trong kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu.

Mọi thắc xin vui lòng gửi về địa chỉ email: support@vietdate.org

Thay mặt Vietdate Team
VIETDATE - MAKE A FRIEND, DATE AND FIND A lover provides the features of making friends, dating and finding lovers for the Vietnamese community looking for lovers and dating. You can notice in Vietdate the following special things:

1. THIS IS A NON-PROFIT Dating & Fing through charitable activities.

2. BE A Dating NETWORK, FIND SERIOUS AND SAFE LOVED ONE, by using the filter by gender and location, Vietdate will suggest suitable members for you in making friends, dating and finding people. love, while maintaining and ensuring the safety of all participants.

3. VIETDATE ACKNOWLEDGMENTS Gay people and wants to bring their gadgets to support them in making friends, dating and finding lovers.

Any questions please send to email address: support@vietdate.org

On behalf of Vietdate Team
Read more
Collapse
5.0
289 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Phiên bản chính thức cho máy tính bảng và điện thoại. Mong các bạn sớm tìm được người ấy với Vietdate.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
June 28, 2021
Size
3.2M
Installs
5,000+
Current Version
1.9
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Mature 17+
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
HK Std.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.