Vietdate - Kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu

Mature 17+
8
Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

VIETDATE - KẾT BẠN, HẸN HÒ VÀ TÌM NGƯỜI YÊU cung cấp các tính năng kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu cho cộng đồng Việt Nam mong muốn tìm kiếm người yêu và hẹn hò. Bạn có thể nhận thấy ở Vietdate những điều đặc biệt sau:

1. ĐÂY LÀ ỨNG DỤNG HẸN HÒ VÀ KẾT BẠN PHI LỢI NHUẬN, chúng tôi không kinh doanh tình cảm của các bạn...Vietdate muốn hướng đến các hoạt động phi lợi nhuận khác và sẽ đem giá trị của các bạn vươn xa hơn qua các hoạt động từ thiện.

2. LÀ MẠNG HẸN HÒ, TÌM NGƯỜI YÊU NGHIÊM TÚC VÀ AN TOÀN, bằng cách sử dụng công cụ lọc theo giới tính và vị trí, Vietdate sẽ đề xuất những thành viên phù hợp cho bạn trong kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu, đồng thời duy trì và đảm an toàn cho tất cả thành viên tham gia.

3. VIETDATE CÔNG NHẬN NGƯỜI ĐỒNG TÍNH và muốn đem các tiện ích của mình hỗ trợ họ trong kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu.

Nếu bạn là thành viên của Vietdate và tin vào các giá trị mà Vietdate sẽ đem lại, hãy ủng hộ chúng tôi bằng cách giới thiệu ứng dụng này tới mọi người để Vietdate - Kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu có thể vươn xa hơn.

Mọi thắc xin vui lòng gửi về địa chỉ email: support@vietdate.org

Thay mặt Vietdate Team - Kết bạn, hẹn hò và tìm người yêu nghiêm túc
VIETDATE - MAKE FRIENDS, DATE AND FIND LOVE offers making friends, dating and finding a lover for the Vietnamese community looking for a lover and dating. You can see in Vietdate the following special things:

1. THIS IS THE MATCHING APP AND MAKE PROFITING FRIENDS, we don't do your love business ... Vietdate wants to focus on other non-profit activities and will bring your values ​​further. through charity activities.

2. NETWORK FOR PEOPLE, SEARCH AND SAFE, by using the filter by gender and location, Vietdate will suggest suitable members for you to make friends, date and find people. love, while maintaining and keeping all participants safe.

3. VIETDATE RECOGNIZED Gay People and wanted to bring their gadgets to support them in making friends, dating and finding lovers.

If you are a member of Vietdate and believe in the values ​​that Vietdate will bring, please support us by introducing this application to everyone to Vietdate - Make friends, date and find a lover who can reach out. than.

If you have any questions, please email: support@vietdate.org

On behalf of Vietdate Team - Make friends, date and find serious lover
Read more
Collapse
3.5
8 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Phiên bản chính thức cho máy tính bảng và điện thoại.
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
November 3, 2020
Size
3.2M
Installs
1,000+
Current Version
1.2
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Mature 17+
Interactive Elements
Users Interact
Permissions
Offered By
HK Std.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.